https://www.youtube.com/watch?v=uPOBS7-6Asw
Printable View
Keşke arabayıda yaksalarmış.
Çok iyi olmuş. Bu tür kullanıcıları araba kullanamaz hale getirmek lazım.
sadece tofaşçılar için demiyorum,toplum içinde bu tarz hareket kim yaparsa beter olsun.
(dÖnemedİler)
az bile yapmışlar döl israflarına
az bile yapmışlar
Oh olsun. Az bile.
İstedigim kivamda olmamis... Belki ikerde ayiklamislardir...
Bugün ne güzel bir gün ya :)
Nerede olmuş acaba ?
Esenler dörtyol meydanda gerçekleşmiş yazılanlara göre aslında semti duyunca hiçte şaşırmıyor insan
iyi yapmışlar gerçi esenyol değil de başka bir yer olsa çoğu yerde milletin gıkı çıkmaz. burda büyük ihtimal ezilen adam kalabalıktı ondan yardırdılar ama iyi olmuş bidaha dönemezler
Baya agiz burun patlayip bayilana kadar dovmelerini bekledim ama kamera cekememis.
Şimdi çıkıp diyenler olacak belki yok tofaş diye ayrım yapmayın şahin diye ayrım yapmayın diye. Kardeşim bizde bindik tofaşa şahine ama bu öküz herifin yaptığı şeyi yapmadık.. Tek kelime ile haketmiş bence..
ellerine sağlık
Beklentiler cok yüksekti. Boyle meydanda insanlara maddi manevi zarar verenlere daha beteri layıktır.
Kameraya alanın da oh sh.t demesi güldürdü :)
ohh içimin yağları eridi
O kadar millet bir anda nereden toplandı öyle yaw
Bu çok eski bir video temiz 2 senesi vardır her izleyişimde içimin yağları eriyo forumda da verilmişti sanırım :)
Bu MAGANDALAR pistlerde veya organizasyonlarda görüyorlar yanlayan 200sx ler S2000 leri
sonra elindeki tüm parayı ayfon 6 ya ve malboraya yatırdığı için parası yetmiyor
onun için de öküz mantığı alabileceği en ucuz arkadan itişli arabayı tofaşı alıp
organizsyonlara da para verip (ne gerek var dimi) parasını çarçur edeceğine
HAYVANLAR GİBİ böyle şehir meydanlarında yollarda sokaklarda dönmeye çalışıyorlar. (Bi de dönemiyorlar :)
Ama millet bir yere kadar tahammül eder sonra sokarlar haydarı bir tarafına böyle.
Kaçtıklarına bakmayın halk bırakmaz peşini kıstırır bir köşede cezasını infaz ederler.
Bir de böyle bir şey var, takdir ettim beyaz ticari aracı :D
https://www.facebook.com/istanbulTun...2957815553531/
euehueh o değilde vidoyu çeken **** ii kurtarmış :D :D
videoyu benmi yanlış anladım acaba.Kaçan, ezilen kişi. Kovalıyanlarda tofaşçıların konvoy elemanları gibime geldi :)
Bu mallar için söylenen yorumlar (alıntıdır)
1-ovv şet mi? keşke kamerayı tutanı da bonus olarak sikselerdi ak
2-O kafasını camdan uzatan 2 tane kezban şıllık var ya hani, adama çarpınca kafalarını arabanın içine sokan, işte herşeyin sebebi onlar. Onlar olmasa ne şahin görürsünüz, ne polat alemdarlar, ne arabesk rap...
3-ne güzel bir video başlığı bile insana huzur veriyor
Daha önce izlemiştim o kadar insanın içinde o hareketler...Allah akıl fikir versin
Paralel evrende şu araba s2000,m3,350z falan olsa yorumlar nasıl olurdu acaba ?
Bu olay çok eski bu arada yeni değil.
bu denyolar gibiler yüzünden yıllardır jant takıp şahin basamadım
tebrıkler ellerinize sağlık :9
Ne şahinim var ne de yaptıklarını savunuyorum yüklenmeyin hemen geldi yine tipini s.... gibi :)
İstanbul parkta gözümün önünde dönerken bi çocuğun ayaklarını yerden kesmişti biri bi güzel dövdüler onuda baya sevinmiştim.
S2000'cilerin hepsi pırlanta zaten. Sütten çıkmış ak kaşık yani :D
Orası Esenler Meydan değilde Etiler olsaydı araçta Şahin değil S2000, 350z, M5, M3 falan olsaydı şurada en az %50 yorum ''ufff ne güzel yanlamış beee'' olurdu. :D
Mevzu araç mevzusu değil. Görgü, adap, edeple alakalı. Bunu şahinle yapan adam diğer saydığım araçlar altında olsa yine yapar. ''Şahinciler, kuşçular'' diye ötekileştirme yapmak çok yanlış bence.
Markalara takılmamak lazım.
Belli yaşın üstünde ve belli gelir seviyesinde olan herkes bu sitede
Murat 131-Murat 124 Serçe veya Broadway-Toros kullanmıştır ama
bu gereksiz hareketleri yapanların çoğu tofaşçı olduğu için marka da yiyor arada.
Yesin de zaten trafikten kaldırılması gereken italyanın 70'li yıllarda kullanıp piyasadan kaldırdığı
milletin sıfır güvenlikli çöpünü hala ucuz diye kullanıyoruz. Ucuz da değil 12-13 bin liraya 92-93 model
şahin satıyorlar. Neymiş Tofaşk. pehhh.. Bu da bizim ayıbımız.
Apaçiliğin, magandalığın, hayvanlığın araba markası ili ilçesi semti yoktur.
Bu videoda tofaş olduğu için konu oradan dönüyor.
Emin olun farklı bir marka olsaydı istisnalar çıksa da forumda aynı tepkiyi görür.
Yoksa halka açık alanda tofaşla da M3'le de bu görgüsüzlüğü yapan en azından benim nazarımda aynı.
İkisi de öküz.
youtube de vardı bu video çok zamandır. yeni patladı.
Haketmis pezevenk ler . Tamam şehir dışında insan olmadığı yerde yap ama videoda görülen o ki çevrede birçok insan var bayan erkek .