Nissan Türkiye'de üretim için direksiyona geçti...
http://www.milliyet.com.tr/nissan-tu...32/default.htm
Printable View
Nissan Türkiye'de üretim için direksiyona geçti...
http://www.milliyet.com.tr/nissan-tu...32/default.htm
Bir şey fark ediyor mu fiyatlar konusunda? Sanırım hayır
1.6 gtr üretsinler de sevinsin şu garip türk milleti.
Pazar avantajı sağlaması açısından çoğu firma Türkiye yatırımında bulunacaktır elbet. Güzel haberler. En azından bir çok insana ekmek kapısı olacaktır. Hayırlısı olsun diyelim :)
Şu an hindistanda üretiliyor araçlar. Dün micra aldık, aracın camındaki etikette india yazısını görünce bir midem bulandı ama japon japondur dedim. Nissan istikrarlı marka, 2005 micranında arka teker içlerinde davlumbaz yok 2015ninde :)
Navara- ispanya
X-Trail - Japonya
Juke ve Qasqai İngiltere
Note - Micra Hindistan üretimi.
gtr'ı nissan getirirmi acaba?
Şunu getirip satsalar yeter :D Pulsar.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...o-concept.html
Yakın zamanda dünyada olan ve Türkiye' ye getirilmeyen 43 farklı aracı daha Türkiye pazarına sokacaklarmış.
1990 model arabada katlanır ayna, torpidoda soğutucu yapan bir firma nissan kendi pazarı için . Gelsin girsin artık şu Türkiye pazarına 2000 lerin ortasında bıraktığı pazara. Sıkıldık sürekli micra juke qashqai görmekten. pulsar ları görelim artık.
Normali bi b.ka benzemiyor Nismo paket şart TR piyasasına özel 1.6 dCi ile otm seçeneği ile :D
Toyota da Honda da Nissan da Mitsu da aynıydı o yıllarda olan olmayan herşey Japon pazarına saklı resmen, tampon kenarlarından çıkan araç köşesini gösteren elektrikli ışıldaklara kadar..
İstihdam ve üretim maliyeti açısından çok daha iyi olur.Ayrıca arap ülkelerine de buradan satış yapılacak tahminim.
abi şimdi özetle renault la pazar anlaşması 2000 lerin başına dayanıyor. Şimdiki nissanın arabalarına özelleri hariç nissan diye bakıyorsak zaten hiç konuşmamıza gerek yok. o micra benim gözümde cliodan farksız bir araba. nissan batmış bir firmaydı kurtuluş içinde renoya sarıldı adeta. Bu fabrikaların ortak ürünü o araçlar dci ile damgalanmış şekilde. iyidir kötüdür o karşılaştırılır görecelidir ama nissan GTRlar dışında benim için 1999 da bitti. Primera gt ler ile.
umarım bu atağı ile Renault ortaklığındaki arabalar yerine safkan nissan arabalarını görürüz.
En fulünde arka camlar elle açılıyor, ama bence bu bir eksik değil micranın tarzı böyle. :) Utanmadan bide cam kilitleme tuşu koymuşlar şöför kapısına aracı teslim alırken heyecanlandım, manuel camlarımı kilitleniyor diye sordum, yolcu camı için dediler :D En fulünün liste fiyatı 59.600 şuan Türkiyede satışı yok cam tavan vs uçuk dolu bir araç olucak gelirse. Ondada arka camlar manuel olursa Nissanın bir bildiği var derim saygı duyarım. Şuan alabileceğiniz en fulünün listesi 49.900, nissan kullanıcısıysanız 46500.
Nissan servisi arayıp 2008-2013 arası Qashqai-Navara-XTrail'de kullanılan 6'lı Cd Değiştiricili orta üniteden almak istediğimi söylüyorum, yurtdışı araçlarında gördüğüm resimlere dayanarak...
Aldığım cevap: Öyle bir parça üretilmedi, hiç bir araç öyle bir donanıma sahip değil , bulamazsınız imkansız... Yersen ;)
Güzel paylaşım inşallah faydası olur işsizliğin Giderilmesine
ee yerli bi skylıne üretirler artık :D
bugün büyük kamyon firmaları bile üretimini türkiye'de istanbulda yapıyorken çokta şaşırılıcak bir şey değil :) en azından vatandaşımıza iş imkanı çıkar
renault - nissan zaten aynı şeyin mavisi yeşili üretim derken gidipde japonyadaki amerikadaki modelleri üretmiycekler..
clionun micrasını üreticekler kadjarın quahqai sini üreticekler.. falan filan büyük ihtimal renault fabrikalarında ortak üretim olur..
zaten motor yürüyen şanzıman aynı hatta elektrik hatlarına kablolarına kadar ortak zaten platformlarıda ortak alliance platformu clio ,micra nın olduğu platform cmf platformu kadjar quahqai nin olduğu platform .. çok maliyet masraf olmaz.. aynı tesisden iki marka bantlardan çıkması en ekonomik ve mantıklısı olucaktır.
hepsi burda üretiliyorda bize faydası yok! Yerli oto olacak mı acaba?