Merhaba arkadaşlar benim 15bin TL lik bir bütçem var. Modifiyeye yatkın hangi marka ve model araçlara bakmamı tavsiye edersiniz. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap veren herkeze çok teşekkür ederim.
Printable View
Merhaba arkadaşlar benim 15bin TL lik bir bütçem var. Modifiyeye yatkın hangi marka ve model araçlara bakmamı tavsiye edersiniz. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap veren herkeze çok teşekkür ederim.
megane coupe olabilir. 15 binlik arabaya ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorum ancak neresinden tutsan elinde kalır
EF kasa Honda Civic.
Belki Honda CRX.
Peugeot 106 quick.
Tofaş Şahin, Doğan.
BMW e30.
Renault Clio hb.
Bu paralara bu zamanda alınacak arabalar bunlar.
hocam yanlış anlama ama 15 bin tlye sağlıklı normal aile aracı bulmak dahi zorken birde modifiye edilebilecek aracı aramak bence fantezi olur.
diğer arkadaşında dediği gibi seni üzeceği %110 olan bir durum olur yani.
yerinizde olsam 15bin tl ye araç arayacağıma bekler bütçemi 18-20bine çıkartmayı hedefler birikim yapar akabinde 20bin tlye alınabilecek temiz bir araç alırdım.
ha yok ben illaha orasıyla burasuyla oynayacam içimde uhte kaldı modifiye etmek istiyorum diyorsanızda gidin bir corsa D van alın 1.3 cdti yada 1.7 dti.
15e yikik olmayan ama bir o kadar temizde olmayan fiat bravo alabilirsin. Modifiye derken dis gorunusmu yoksa motor icimi dedin bilemem ama dis gorunus olarak sade bi iki dokunusla cok yakisikli olabiliyor.
Düşünürsen Eg Hb Si var yeni bakımlı komple sıfır boyalı sıfır muayeneli
Megane coupe pejo 206xs 106 quiksilver honda si bakabilirsin ikinci eli zayiftir ama rover alabilirsin sansliysan ustune 1 2 ekleyip corsa 1,7 dti alabilirsin arkadasim
En mantıklısı 1.7dti van olur gerisi sadece hüsran.
Kasa düzgün olan motor bitik bir flash alıp bolk aynı olduğu için komple clio rsi ye çevirebilirsiniz. ufak tefekte gıdıklarsanız 120 hp lerde 900 kilo araba olur gayet güzel gider.
vw 1303 derim :)
golf mk2 turbo dizel olabilir.
Megane coupe bir dönem kullanmıştım. Güzel araba ancak travesti arabası diye diye sattırdılar bana. Laci renkliydi. Sunroof deri koltuklar fln gayet doluydu. Alternatif olarak corsa 1.7 önerebilirim. Forumda da çok güzel hale getirilmiş örnekleri mevcut. Senin içinde yol gösterici olabilir. Son olarak palio düşünebilirsin. Birkaç dokunuşla iyi bir görünüm katabilirsin. Ancak ne kadar uğraşırsan uğraş pek bir yere varamayacaksın. Bütçen az olduğu için geriye şahin doğan broadway fln kalıyor. Onlardan da pek bir şey çıkmaz
Corsa 1.7 Dti Maks 20 bine güzelleri sağlamları buluna bilir hem performans alırsınız hem görsellik . 200 Hp ye kadar kolaylıkla yüklersiniz :)
Ne 15 bin azmı ,50 100 bine arac alıp orasını burasını deldirmektense 15 bine alıp modifiye etmek daha mantıklı,modifiyeye yatkın civic olabilir,eger usta vs varsa rover de olabilir,
Evet arkadaşlar göründüğü kadarıyla yolum hep corsaya yada megane cupa çıkıyor... şimdi ilanlara bakarken bir ilan gördüm megane cup antalyada çekme belgeli bu aracı alsam acaba kaça mal edebilirim sadece görselinde sıkıntı varmış motor şanzıman sorunsuzmuş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9080660/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29071558/detay Araç hakkında bilgim yok tanımam etmem sorgulat begenirseniz alın aracı bilenler vardır belki formda
Birde bu var bunuda bilmem etmem http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15437331/detay
ilk araç hususi değil o yüzden olmaz ama diğeride güzel fena değil aramaya değer.. araç sorgulama sayfasındanda sorgulatayım ben onu.
Ben corsa gsi derdim.. Plan belliyse gayetde giderli,tipide olan bir araç olur.
1.7 dti veya 106 gti olabilir ...
15 liraya araba yok deniyor fakat benim sana tavsiyem 1.9tdi ibiza 90hp alabilirsin modifiye dersen tek kapıları pek yok gibi 4 kapısıda güzel bana göre. bundan 2 yıl önce aynı tavsiyeyi kendime yaptım 1.9tdi leon aldım 110hp 2 yılda 1 kere direksyon kutusu tamiri oldu diğer arızalar benim hüsnü kuruntuntumdan başka bişey değildi. kaza yaptım karteri deldim 1000 lira masraf oldu forumda dizel golf yapan arkadaşlar var oda olabilir benim görüşüm bu şekilde. mazda 323 de çok güzel araba onuda tavsiye ederim 1.8 bp motor olanları. tamamen sen ne istiyorsun hangi araba hosuna gidiyor söyle o şekilde tavsiye gelsin
şimdiden Allah kazadan beladan korusun diyorum.
İlla hb olacak bilmiyorum ama mazda 323 1.8 familia halı hazırda kullanıyoruz gayet keyifli bir otomobil.
http://i57.tinypic.com/30j5k0m.jpg
bide bu mazda 323 1.8 lantisler var,,kasasını en çok sevdigim model çerçevesiz camlar spor arac havası katmış
Sunrooflu integra der susarım :)
11-12 civarına hatchback ef civic alıp kalan parayla jant lastik yay güzel bir de spoiler ile noktayı koyardım