Araç içi kokuyu geçirmek.
Arkadaşlar,
15 Senelik bir aracım var, satmaya niyetlenirken sıfır araç fiyatların artması, başka bir iş fırsatının karşıma çıkması sonucunda araca gerekli bakımları yapıp binme kararı aldım.
Konfor için, z başları,rotiller, ön takım, burçlar,direksiyon takımı, baskı balata vs vs. değiştirdim aracın resmen kaderi değişti. :o
Ya bu kadar masraf yapıp heves etmişken şimdi arabanın içerisinde yılların ve temizlen memenin(araca daha pasta cila bile yapılmamıştır sanırım) biriktirdiği bir koku var %99 ihtimalle döşemeler ve paspaslara sinen kokunun etkisidir. Her hafta U.S. Bayrağı alıyorum ama kötü kokuyu güzel kokuyla bastırmak, sauna sonrası parfüm sıkıp kız arkadaşla buluşmak kadar saçma bi durum oluyor :):)
Aracın dışı,boyası,sürtüğü gram umurumda değil dışına su tutmasa bile olur ancak içinde ki bu kokuyu geçirebilecek, yılların getirdiği kirleri çıkartabilecek araba sıfır gibi kokmasada olur ama binince "oyhh bu ne be demiyelim" döşemeleri,paspasları cartları curtları temizleyebilecek "interior detailing" yapan bir firma var mı istanbul içerisinde bildiğiniz ?
Teşekkürler.
Bayramda, bayramdan sonra ne zaman müsaitseniz bırakabilirim aracı.