Herkese iyi forumlar.
Printable View
Herkese iyi forumlar.
Bura sahibinden.com değil ama hayırlısı...
Türkiye de tek derken :S ?
başlığı görünce yurt dışından özel kia rio geldi dedim.
bende dedim çok speyşıl bi araba :D
Benim için öyle.Siz işinize bakın arkadaşlar.
Tek olduğunu iddaa eden tr de ki tek rio arkadaşlar, yorumları ona göre yapalım.
Doğru plakası Tr de tek
Hadi biz işimize kolay gelsin bize
TR de tek arabayı bir ben mi göremiyorum :S
yeni jant lastiğin hayırlı olsun Enkei rp03 modelin replikası sanırım.
Hani millet pasta,cila,basar falan da tek yazar bunda o da yok,bir de üstüne ilan açar gibi araç konusu açmak,millete atar da cabası.Ne bilim ya .s.s.s
Milletin aracını burada kimsenin küçümseme hakkı yok.ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.iyi forumlar size.
Bir yanlışlık yapılmış olabilir.Normal bir şekilde uyarmanız yeterliydi.
Müdür sen niye alındın böyle yaw kimse arabana bişiy demedi burda her türden arabası olan kardeşimiz var TR de tek diye konu açarsan böyle yorumlar gelmesi normal.
Burada 1001 çeşit araç var kardeşim,kimse kimsenin aracı için öyle bir şey ima dahi etmemiştir ki senin aracın içinde öyle birşey dememiş kimse,kendi hatanı,herkes işine diyerek uzatan sensin,daha düzgün şekilde,ilan gibi olmayan bir konu açarsan böyle olmayacaktır,bence.
biz girene kadar tr'de tek görünmez rio oldu araba :D göreydik bi maşallah deseydik
En azından delikanlı adammış, geri vites yok, full atar-gider spec.
üşengeç mercedes sprinter konusuna dönmesin ?=
Son günlerde forumu trolleyen kim ya her hafta değişik konularla çekirdeklik konular çıkıyor :D
Resimlerde uçmuş heralde şu rio'yu merak ettik neresi tekmiş bende k20 felan var zanettim rioda öyle bir başlık aq:hehe::hehe::hehe:
arkadas ordulu heralde ; bızım memleketten cok cıkıyor boyle alıskınım ben
Konuyla alakası yok ama şu chrismas tree midir nedir hep böyle yapılı araçlarda amerikan bayraklı olanını görüyorum biride çıkıp muzlusunu çileklisini koymuyor arkadaş nedir gizli bir tarikat varda benmi bilmiyorum ?
Usa bayraklinin kokusuna hastayım ya vanilyadan başka meyvemsi bi kokusu var sanki bilmiyorum
Fotolar uçmuş gitmiş
İlanlarda ki yeşil kaplama olan rio sanırım.
Usa bayraklı koku 4 bg.. Bende çok seviyorum o kokuyu ama arka camda Türk bayrağı olunca önde o sırıtıyor. O yüzden sarı olanı takıyorum.
tek olaydı iyiydi ama şimdi yok olmuş ya laaa :D
Arabayı bilmemde sahibi tek.
Bende bi heycanla girdim bizim mahalledeki araba çıktı
en azından bebekler bebeyyyiii yazmamış bu da bir şey.
Peki semtin dedikodusu ?
Fotograflar gorunmuyo eger araba gorunmezse cıdden Trde tek.