Aramızda bâyâ kullanan vardır diye tahmin ediyorum
Kullananlar kullanici adini yazarsa eklemek isteyenler böylelikle ekleyebilirler
Benim kullanici adim Chn53 :D
Printable View
Aramızda bâyâ kullanan vardır diye tahmin ediyorum
Kullananlar kullanici adini yazarsa eklemek isteyenler böylelikle ekleyebilirler
Benim kullanici adim Chn53 :D
Konuya yabancıyım mazur gör nedir kısaca snapchat ?
Fotograf/video gonderme programi , max 10 sn lik foto veya video gonderebilirsin sadece senin gormesini istedigin kisilere gonderirsin ve gonderdigin şeyi sadece 1 kez gorebilir ekran fotosu alirsa sana bildirim gelir veya hikayem bolumune koyarak 24 saat boyunca butun arkadaslarinin gorebilmesini saglarsin. Başta saçma mantıksız geliyo ama alışınca guzel :D
Abidin.dirik
Aktifboy87 :hehe:
nakatama :)
igsilker :)
onur.ece ama dayı bu snapchat nedir ne işe yarar varsa bir babayiğit bir anlatsın ben çözemedim bütün hatunlar orda :/:/
anilbahrisefit
barkmarkin
Programi var ss aliyosun ruhu duymuyo adamin,herseyi buluyo turkler,affetmiyolar :D Snap;Kilisecimam
Kaydedıyor kaydedıyor merak etme :D 2012 yılında basladım kullanmaya 2014te sıldım telefonumdan 2 senede 175.310 snap puanım vardı o zaman puanlama vardı sımdı varmı bılmıyorum best frıends falan vardı sımdı menusunu gordum dedım ula bu ne bu nasıl bı degısıklık ama ne kadar kopuk karı varsa orda yanı :D
cemaydin1 :)
Bende yeni actim; erkusriza
bende açalı çok olmadı: mertkaral
umutgzldmrci
sertac-saka ekleyin kızlar :D
msrhozturk
İnstagram örgütümüzden sonra sıra snapte :D
gkgarage ^^
Düzeltme; Snapchat hesabım: gkgarage
Snapchat, fotoğraf ve video çekimi yaparak üzerine çeşitli notlar eklenebilen bir sosyal medya uygulamasıdır. Çektiğiniz görüntüleri dilerseniz bütün arkadaşlarınızla, dilerseniz de belirlediğiniz kişi veya kişilerle paylaşabilirsiniz. Yaptığınız bu paylaşımlar bütün arkadaşlarınızın görebileceği şekildeyse "Hikayeler" bölümünde 24 saat boyunca görüntülenecektir ve sonrasında silinecektir, bilakis sadece belirli bir kişeye gönderdiyseniz bu görüntü 1-10 saniye arasında görüntülenecek ve sonrasında silinecektir.
Kadınlar bu uygulamayı genelde ticaret amacıyla kullanıyorlar. O nasıl oluyor derseniz, belirli bir ücret karşılığında arkadaşlık isteklerini kabul ediyorlar ve bu kişilere özel görüntüler paylaşıyorlar. Görüntünün ne türlü olacağına ise bütçeniz doğrultusunda siz karar veriyorsunuz. ManyVids adlı internet sitesinde bu tip kişilerin profillerini görebilir, dilerseniz kısa videolarını izleyebilirsiniz. Yalnız uyarmadı olmasın site yetişkin içerikleri barındırıyor, sonra bana iş yerinde açtık patrona yakalandık falan demeyin :)
Program hakkında bir bilgim yok ama görüntüyü kaydet dedikten sonra interneti kapatıp ekran görüntüsü alınıyor, daha sonra da uygulama baştan açılıp internete giriliyor. Bu sayede karşı tarafa görüldü iletisi gidiyor ama ekran görüntüsü alındığına dair bildirim gitmiyor. Ben hep bu yöntemi kullanıyorum :)
Aktif kullanıyorum valla :) ilkay325i
eraycerit snapci tunerler eqlesin! :D
uluckaban :o
mertakar1907
ufuk.y55 beyler güzel karı kız bilen atsın bende açalı 2gun oldu
cagataayk :)
benim nickte hkn737
Karışılıklı takip ----> sefatiavogadro
Hilminiks .....
dasestar :D
kullanıcı adım akar2121
kaanklcdg...