-
E36 1995 3.20i Touring Arktissilber Metalic
-
Bu hali ile bile cok iyi , incik boncuk dokunuslarla ates eder. Kazasiz belasiz kullanin.
-
Çok iyi duruyor maşAllah..
-
maşallah çok güzel aracınız
-
maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin :)
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok iyi duruyor.
-
Maşallah kazasız belasız herşeyi ile 10 numara duruyor kazasız belasız
-
Araç canlıda fotoğraflardan çok daha iyi kondisyonda, kazasız belasız Osman abi :)
-
Ulan ne tasarım yapıyolar adamlar yaa.. Maşallah dostum roket gibi..
-
çok güzel araç,güzel günlerde kullanın.
cocuklarını ve eşini al,alışverişini yap,yanlayarak eve dön :)
-
kazasiz belasiz kullanin cok temiz cok guzel masallah. e36 lar cogalmaya basladi bu gidisle bende satmaktan vazgecicem herhalde : )
-
Gerçekten muazzam bir touring kafama göre bir coupe bulamazsam sıralamamda 2. sıra her zaman touring ;)
-
-
cok cok guzel masallah, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle..
-
Çakala düşmemiş bir bmw daha tebrikler :)
-
-
Maşallah Osman Başkan. Kazasız belasiz. Geçen gün Sait getirdi canlı gördük sonunda.
-
Maşallah araca..
BMW formundan Hatırlıyorum aracınızı,herşeyiyle tadında..
-
torpidoya el atın. basit bir işlemi var. Maşşallah çok güzel.. kazasız belasız kullanın.
-
Maşallah kazasız belasız çok yakışıklı araba
-
Maşallah hocam kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Saygılar
-
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
Nacizane tavsiyem, ön ızgaralardaki kırmızı mavi şeritleri iptal edin bence...
-
bunu yerlanbir yapacaksın çokta sağlam bir renge boyatacaksın efsane olacak maşallah biran benimde alasım geldi :D
-
maşallah, jantları deri koltukları falan çok göz alıyor.
Kazasız belasız.
-
-
Maşallah çok iyi gorunuyor ok gibi kasası var.Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin.
-
Allah kaza bela vermesin oldukça orjinal duruyor ne eksik ne fazla. ileri zamanda dilenirse sunflower veya throwing jant koyulursa artısı olur
-
Dilerim çok daha iyileri sizlerin olsun.
Alıntı:
msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı
Araç canlıda fotoğraflardan çok daha iyi kondisyonda, kazasız belasız Osman abi :)
Alıntı:
BahadırALTUN Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Osman Başkan. Kazasız belasiz. Geçen gün Sait getirdi canlı gördük sonunda.
Tanıdık simaları burada da görmek güzel. :)
Alıntı:
Grimlord Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel araç,güzel günlerde kullanın.
cocuklarını ve eşini al,alışverişini yap,yanlayarak eve dön :)
Kilit yok, kilit olsa neler yapacam da. :)
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
torpidoya el atın. basit bir işlemi var. Maşşallah çok güzel.. kazasız belasız kullanın.
Aklımda, teşekkürler
Alıntı:
cosekar Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
Nacizane tavsiyem, ön ızgaralardaki kırmızı mavi şeritleri iptal edin bence...
Tavsiyenize teşekkürler. İlk gördüğümden beri gıcığım bu ızgaralara.
Zaten aracın modeli gereği aşağıdaki fotoğrafta görülen böbreklerden olması gerekiyo.
Erinmezsem değiştireceğim.
https://farm1.staticflickr.com/617/2...d5244a76_b.jpg111 by os, on Flickr
Alıntı:
MDeniz Nickli Üyeden Alıntı
bunu yerlanbir yapacaksın çokta sağlam bir renge boyatacaksın efsane olacak maşallah biran benimde alasım geldi :D
Photoshopta "yerlanbir" yapmıştım. :)
https://farm1.staticflickr.com/717/2...be283f2f_c.jpg12004734_10153648093257264_8239749999537489670_n by os, on Flickr
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
Allah kaza bela vermesin oldukça orjinal duruyor ne eksik ne fazla. ileri zamanda dilenirse sunflower veya throwing jant koyulursa artısı olur
O jantların da gönlümüzdeki yerleri ayrı tabi. :)
-
İne dokunuslarla muhteşem olur az olan bir araç maşallah
-
araba şaka gibi :)
yerle bir işlemi photoshopta kalsın ama hatta bence o resmi bilgisayarınızdan bile silin :)
-
FELAKET birşey maşallah otur izle
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin :)
-
Maşallah, Kazasız belasız sürüşler. Benim de hayalimdir E36 Touring :) aracın modeline göre böbrekler normal bence 95 den itibaren yeni tip oluyordu. Yedek parça işi yaptığım zamanlardan hatırladığım adı ile bıyık sacı çok satmıştım sizin aracınızdakinden herkes yeni modele çevirmek istediği için..
-
Hey maşallah kazasız belasız çok güzel.
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin
araç tam istediğim gibi.fotoğraflarına bakarken uzaklara dalmış buluyorum kendimi :)
-
maşallah kazasız belasız sürüşler. İsmail çam'ın yaptığı swap geldi aklıma aynı kasaya s85b50 koymuştu vs müthişti forumda konusu yok sanırım
-
osman abi maşallah harika görünüyor.
eski tip bıyık sacını sen belirtmişsin zaten. başka da söylenecek söz yok. touringleri de sedandan daha cok sevmişimdir hep.
-
Osmaaaaaaaan :) buradan da hayırlı olsun...
bilmeyenler için söyleyeyim Osman yıllardır hayalini kurdu bu arabanın sabretti sonunda çok güzel ve özel bir araç aldı, Allah kaza bela vermesin...
-
ilk defa gördüm sw e36 maşallah çok güzel
iyi günlerde kullanın :icon_tup:
-
Maşaallah be, çakal eli değmemiş araç çok başka oluyor..