-
anil turan's civic 34HK594
-
Maaşallah arkadaşım kazasız belasız.
Bu da benden ufak bir hediye olsun hehe :)
http://i339.photobucket.com/albums/n...onda/vtec2.jpg
-
Bikaç kez canlı olarak görmüştüm sanırım. Kazasız belasız.
-
kzasız belasız cok gusel aracın gercketin;)
-
kazasız belasız anıl çok hoş fotolara:)
-
maşşalah allah kaza bela vermesin tampon eklerininden banada lazım yardımcı olurmusun
-
kazasız belasız,sade ve şık:)
-
-
maşallah şimdiye kadar gördüğüm 7.jenerayonların çoğunun arkası öne göre daha düşük oluyo bunda tam tersi JDMW halletmiş galiba maşallahı war allah kaza bela vermesin
-
Jantları beyaza boyamayı düşündünüz mü?
-
maş.. kazasız belasız jantlarıda sarı yapsan biraz daha şık durur gibime geliyor...:)
-
jantların cok guzelmis beyaz veya sarı olsa tadından yenmez
-
beyazıda senıde sevıyorum kardesım kazasız belasız cok sık
-
-
Benm için büyük zevkti her aşaması kardeşim ... iyi günlerde kullan kaliteli ve sade güzel oldu gerçekten :)
-
sarı değilde bronz daha bi hoş durur mustafa abinin rg lerin rengi mesela
-
Masallah,cok güzel duruyo.. Kazasız belasız..
-
maşallah kazasız belasız jantları sarı yada beyaz yapıp birde app plaka yaparsan görüntü biraz daha güzel olur.
-
Alıntı:
-aykt- Nickli Üyeden Alıntı
hediyen için sağol çok teşekkür ederim :)
Alıntı:
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı
Bikaç kez canlı olarak görmüştüm sanırım. Kazasız belasız.
koşuyolunda mı diye sorsam abest mi kaçar hehe =) sağolasın...
Alıntı:
TAM35göztepe Nickli Üyeden Alıntı
kzasız belasız cok gusel aracın gercketin;)
Alıntı:
pug35 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız,sade ve şık:)
Alıntı:
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız cok şık.
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız kullan..
Alıntı:
se®k@n Nickli Üyeden Alıntı
Masallah,cok güzel duruyo.. Kazasız belasız..
çok sağolun arkadaşlar... beğenmenize sevindim gerçekten....
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız anıl çok hoş fotolara:)
çok sağol kardeşim :) senin arabanın çekimleri kadar güzel olmasada kayserilinin elinden bu kadar oluyor fotolar:P
-
Alıntı:
yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı
maşşalah allah kaza bela vermesin tampon eklerininden banada lazım yardımcı olurmusun
ön tampon eki '00 civic type-r eki.. bostancı happy cars da yaptırdım bazısı çok memnundur işçiliğinden açık söylemek gerekirse ben hiç memnun değilim yani... dikkat edersen sağ taraf biraz yamuk hiç özenmedi yaparken:mad: ayrıca ek yapıldıktan sonra boyadan önce 2 defa düzelttirmeye gittim hatalar vardı ki çünkü yinede yamuk duruyor sağ taraf...
ama aynı usta okanın arabasında mesela işçilik konusunda harikalar yaratmış gerçekten. ben yardımcı olursam memnun olmayabilirisn ama okan yardımcı olursa daha bi memnun olursun gibime geliyor :)
-
maşalah çok tatlı duruor:)
Alıntı:
TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı
jantların cok guzelmis beyaz veya sarı olsa tadından yenmez
sarı olursa ıgrenc olur bence kalıtesız olur vtec jantlarını gerı takması gerekebılr:D:D
şaka bı yana bencede:icon_tup:
-
Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
maşallah şimdiye kadar gördüğüm 7.jenerayonların çoğunun arkası öne göre daha düşük oluyo bunda tam tersi JDMW halletmiş galiba maşallahı war allah kaza bela vermesin
evet bu kasa civiclere ya 6-4 yay takacaksın ya keseceksin yayları JDMW nasıl aştı bu sorunu hiç bi fikrim yok :P
-
Alıntı:
yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı
beyazıda senıde sevıyorum kardesım kazasız belasız cok sık
sağol yusuf abim uzun zamandır görüşemiyoruz umarım bigün denk geliriz :)
-
bu jantlar arabama koyduğum 3. takım jantlar kafamda bir sürü model vardı en içime sinen advan replikaları oldu. bu jantın 4*100 bi beyaz bide üstündeki rengi vardı (gri?).... jantın beyazını direk takmadıkta üstünde tuttuk sadece olmadı yani kalın kollu bişey olsaydı spoon gibi beyazı düşünürdüm bende...
jant boyama konusuna gelince arabamı değiştirmek gibi bir düşüncem var bir kaç ay içinde eğer olmazsa belki bronza boyatabilirim..
-
Alıntı:
VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı
Benm için büyük zevkti her aşaması kardeşim ... iyi günlerde kullan kaliteli ve sade güzel oldu gerçekten :)
tekrardan sağol brocum biraz daha yere basalım mı :PP
-
-
kullanılan malzemeye göre fotolar bana kalırsa tam bir baş yapıt... bütün ataşehirde pazar günü fotoğraf makinesi için pil arayıp, ayakkabı kutusundan tripot yapmıştık hahaha :D
-
Turancım jantların konusunda ne düşündüğümü biliyosun süper oldular,maşallah.. bu arabanın benden çektiğini benimde ondan neler çektiğimi allah bilir,dili olsada konuşsa:) Kazasız belasız kardeşim.
-
Alıntı:
TMCN Nickli Üyeden Alıntı
Turancım jantların konusunda ne düşündüğümü biliyosun süper oldular,maşallah.. bu arabanın benden çektiğini benimde ondan neler çektiğimi allah bilir,dili olsada konuşsa:) Kazasız belasız kardeşim.
haha aynen katılıyorum kardeşim :)
-
Masallah :)
Jantlar bence de rengi degisse cok daha güzel olur.
-
Harika yaa :D bende istiyoruuumm :(
-
valla canli gormesem yorum yazmadim :p :D masallahi var canli gormeyenler icin soyluorum cok sadece ve bir okadar da cok guzel duruyor cool bababinda :D
kazasiz belasiz kardesim !
gec gorduk die nie bukadar sovdun ya jdm works stickerini ben yapistirdim benim de hakkim var :D arabayi satma janlati boya cok az onler bisi istio cozemedim :D :p + tampon eki iptal olsun gerisi tamam zaten ne kaldi ki :p :D
-
sagoul kardesim =)
dogru binbir rica ile yapıstırdıgın sticker vardı arkada degil mi hatırladım :P
valla en sonunda sokup atacam eki o olacak sanırım...
-
Alıntı:
anıl turan Nickli Üyeden Alıntı
ön tampon eki '00 civic type-r eki.. bostancı happy cars da yaptırdım bazısı çok memnundur işçiliğinden açık söylemek gerekirse ben hiç memnun değilim yani... dikkat edersen sağ taraf biraz yamuk hiç özenmedi yaparken:mad: ayrıca ek yapıldıktan sonra boyadan önce 2 defa düzelttirmeye gittim hatalar vardı ki çünkü yinede yamuk duruyor sağ taraf...
ama aynı usta okanın arabasında mesela işçilik konusunda harikalar yaratmış gerçekten. ben yardımcı olursam memnun olmayabilirisn ama okan yardımcı olursa daha bi memnun olursun gibime geliyor :)
:) hertürlü hallederiz seninkinide turanım onlar kolay işler :D
-
Kazasız belasız bin kardeşim , umarım istediğin gibi olmuştur önemli olan o.
-
maaşallah kazasız belasız..
-
sade ve şık kazasız belasız...
-
maşallah,beyazın güzelliği bu olsa gerek :=)
-
maşallah. güle güle kullan. beyaz inci :)