-
EraSelect Performa Style ###
-
maaşallah jantlar güzel olmuş ama aracın basılırsa çok daha güzel olacaktır. Espli Era mı_? dizel mi_?
-
Maşallah. Kararında olmuş
-
Yerınde hareketler. Lıp ıster ama zevkıne kalmıs :) kazasız belasız
-
Lip şart gibi onun dışında güzel duruyor maşallah
-
Alıntı:
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah jantlar güzel olmuş ama aracın basılırsa çok daha güzel olacaktır. Espli Era mı_? dizel mi_?
Selam,
Araçta esp yok.dizel modeli..
-
Alıntı:
TigeR Nickli Üyeden Alıntı
Lip şart gibi onun dışında güzel duruyor maşallah
Plastik lip takmak istemiyorum.Farklı birşey bulursam olacak galiba..
-
Maşallah aracınız güzel lip ve egzoz ucu ile çok daha iyi olucağı görüşündeyim kazasız belasız inşallah :)
-
Ezlip takmayinda ne takarsanız takın :) kusucaz yakında ezlip görmekten.
Araca masallah..
-
Arkadaşlara katılıyorum güzel bi lip seçimiyle daha hoş olabilir.. maşallah kazasız belasız
-
Kazasız belasız sürüşler dilerim
-
Eyvallah arkadaşlar.lip için bakıcaz artık :)
-
-
Maşallah güzel olmuş ama jant tercihinizi blue yada i20 16" janttan tercih etmenizi öneririm.. üzerindekiler kaç inc bu arada?
-
Alıntı:
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel olmuş ama jant tercihinizi blue yada i20 16" janttan tercih etmenizi öneririm.. üzerindekiler kaç inc bu arada?
Belirttiğin modellere ait jant almak isteseydim zaten orjinalleri hiç bozmazdımki :) üzerindeki jantlar 17" 8.25 ofset
-
era dizel kalbe zarar :cool: motor stock mu ? biraz gıdıklayarak acayip atar yapabilirsin gelene geçene :D
Maşallah bu arada dış modifikasyon gayet şık, ankara da bir çok yapan var ön H logoyu iptal edip kaputun içe kavisini iptal ediyorlar yada kaputa dokunmadan panjurda iptallere gidiliyo çok yakıştırdığım bir şey tavsiye ederim.
-
Alıntı:
Etu55 Nickli Üyeden Alıntı
era dizel kalbe zarar :cool: motor stock mu ? biraz gıdıklayarak acayip atar yapabilirsin gelene geçene :D
Maşallah bu arada dış modifikasyon gayet şık, ankara da bir çok yapan var ön H logoyu iptal edip kaputun içe kavisini iptal ediyorlar yada kaputa dokunmadan panjurda iptallere gidiliyo çok yakıştırdığım bir şey tavsiye ederim.
Sağol kardeşim iyi dileklerin için.Motor ile ilgili hiçbir işlem yapmadım ama belki yaza doğru yazılım yapabilirim.
Yazın kırmızı TE37 jantlarımla Ankara Dikimevi'ne geldim.Tüm taksicilerin gözleri üzerimdeydi :D:D:D
Allah'a emanet..
-
Maşallah :D Tavan Barları Olsa Bence Ayrı Estetik Bi Görüntü Katar :D
-
Ooo çok iyi olmuş, elinize sağlık, ben de era kullanıyorum, gayet memnunum, farından jantına uzun zamandır aradığım görüntü, lastikler 205/40 sanırım, araba yüklü iken ya da yüksek süratte ani frenlemede sürtme yaşadığımız oldu mu hiç?
Böyle bir dönüşümü ben de yapmayı düşünüyorum ama ne jant bulabiliyoruz ne de deneme yapabileceğimiz bir yer, bu arabaya 17 olmaz diye bön bön suratımıza bakıyorlar malesef
bu tarz işleri yapabileceğim yer-fiyat buradan ya da özelden görüşebilirsek sevinirim, selamlar...
-
Alıntı:
Network Nickli Üyeden Alıntı
Ooo çok iyi olmuş, elinize sağlık, ben de era kullanıyorum, gayet memnunum, farından jantına uzun zamandır aradığım görüntü, lastikler 205/40 sanırım, araba yüklü iken ya da yüksek süratte ani frenlemede sürtme yaşadığımız oldu mu hiç?
Böyle bir dönüşümü ben de yapmayı düşünüyorum ama ne jant bulabiliyoruz ne de deneme yapabileceğimiz bir yer, bu arabaya 17 olmaz diye bön bön suratımıza bakıyorlar malesef
bu tarz işleri yapabileceğim yer-fiyat buradan ya da özelden görüşebilirsek sevinirim, selamlar...
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Müsait bir zamanda tüm detayları paylaşıcam :)
Görüşmek üzere..
-
Jantlar çok yakışmış gerçekten. Maşallah . Kazasız belasız.
-
Alıntı:
Merhaba,
Bende de İ20 Troy vardı, alakasız araçlar olabilirler fakat ben önlere 195/45/16 arkalara 205/45/16 takmıştım ve hiç sürtme sıkıntısı yaşamadım, aracım orjinal jant ve lastiğinden daha yere yakın oluyodu. 205/45/17 takıcaktım olmaz dediler sırf öyle dediler diye takmadım ama keşke taksaymışım diyorum :) Ben 17 kaldırcağı kanaatindeyim, denemekte fayda var.
-
Alıntı:
sa kardeşim,
Lastik ölçüleri 205/40/17 jantlar 8,25 ofset. Sürtme olayı ani frenlemelerde değil de araba doluyken yüksek süratte çukurlara girersen hafiften sürtme yapıyor ama ne janta ne de tekere herhangi bir zararı olmuyor.Yanlış anlaşılması bu ölçülerdeki jant ve lastik ile çukura düşmekten bahsetmiyorum.O zaman durum biraz değişir. :o
Sen ustalara bakma.Çoğu işten kaçıyor.Jantları internetten beğendim,lastikleri de bir arkadaşımın tavsiyesi ile Kumho Ecsta serisinden aldım.Maşallah çok memnunum.Gerçi balansı henüz tutturamadık ama o da olur zamanla :)
Araba da çok emek var.Fiyat malesef veremem.Çünkü çoğu aklımda kalmadı.
Yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
-
Alıntı:
ahmetmalcok Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar çok yakışmış gerçekten. Maşallah . Kazasız belasız.
Sağol kardeşim.
-
Alıntı:
AliGizda Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Bende de İ20 Troy vardı, alakasız araçlar olabilirler fakat ben önlere 195/45/16 arkalara 205/45/16 takmıştım ve hiç sürtme sıkıntısı yaşamadım, aracım orjinal jant ve lastiğinden daha yere yakın oluyodu. 205/45/17 takıcaktım olmaz dediler sırf öyle dediler diye takmadım ama keşke taksaymışım diyorum :) Ben 17 kaldırcağı kanaatindeyim, denemekte fayda var.
Her söylenene baksaydık :) İmkanın varsa dene.Gidip te 9 ofsetli bir jant koy demiyorum ama arabayı dolduracak bir model seçersen bence sıkıntı yaşamazsın.
-
Alıntı:
yusufzorba88 Nickli Üyeden Alıntı
Her söylenene baksaydık :) İmkanın varsa dene.Gidip te 9 ofsetli bir jant koy demiyorum ama arabayı dolduracak bir model seçersen bence sıkıntı yaşamazsın.
Deneyemeden sattım :) Çok içime oturmuştu benim ama sağlık olsun :)
Bu arada Fifteen' ler çok güzel olmuş yapılan her iş yerinde duruyor, aracın MaşAllah' ı var. Kazasız belasız sürüşler.
-
Alıntı:
Deneyemeden sattım :) Çok içime oturmuştu benim ama sağlık olsun :)
Bu arada Fifteen' ler çok güzel olmuş yapılan her iş yerinde duruyor, aracın MaşAllah' ı var. Kazasız belasız sürüşler.
Sağol kardeşim güzel düşüncelerin için.Cümlemize kazasız belasız sürüşler..
-
Alıntı:
Merhaba,
Not ettim, muayenede sıkıntı çıkmadı mı ön arka farklı?
Alıntı:
sa kardeşim,
Lastik ölçüleri 205/40/17 jantlar 8,25 ofset. Sürtme olayı ani frenlemelerde değil de araba doluyken yüksek süratte çukurlara girersen hafiften sürtme yapıyor ama ne janta ne de tekere herhangi bir zararı olmuyor.Yanlış anlaşılması bu ölçülerdeki jant ve lastik ile çukura düşmekten bahsetmiyorum.O zaman durum biraz değişir. :o
Sen ustalara bakma.Çoğu işten kaçıyor.Jantları internetten beğendim,lastikleri de bir arkadaşımın tavsiyesi ile Kumho Ecsta serisinden aldım.Maşallah çok memnunum.Gerçi balansı henüz tutturamadık ama o da olur zamanla :)
Araba da çok emek var.Fiyat malesef veremem.Çünkü çoğu aklımda kalmadı.
Yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Hangi ürünlerin uygun olduğunu bilelim yeter, dediğim gibi 17" jant deyince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorlar insanın asabı bozuluyor.
Yakıt konusunda sıkıntı var mı 10lt'yi geçiyor mu?
Birde tam anlayamadım ama yay var mı araçta?
-
Alıntı:
Not ettim, muayenede sıkıntı çıkmadı mı ön arka farklı?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Hangi ürünlerin uygun olduğunu bilelim yeter, dediğim gibi 17" jant deyince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorlar insanın asabı bozuluyor.
Yakıt konusunda sıkıntı var mı 10lt'yi geçiyor mu?
Birde tam anlayamadım ama yay var mı araçta?
Yakıt konusunda bir sıkıntı yok.1 depo ile (165 Tl) 900 kusur kilometre yol yapıyorum.90-100 km arası hızda tabiki.
Araçta yay yok.Pres işlemi uygulandı.Önler 5 cm Arkalar 4 cm civarı.
-
Alıntı:
Yakıt konusunda bir sıkıntı yok.1 depo ile (165 Tl) 900 kusur kilometre yol yapıyorum.90-100 km arası hızda tabiki.
Araçta yay yok.Pres işlemi uygulandı.Önler 5 cm Arkalar 4 cm civarı.
Yakıt baya iyiymiş ben 10 lt'yi bulur diye bekliyordum, neyse darısı başımıza,
başka fotolar olursa bekleriz...
-