http://youtu.be/INPrteK8POQ
Setuplar videoda belirtilmistir, iki aracada masallah..
Printable View
http://youtu.be/INPrteK8POQ
Setuplar videoda belirtilmistir, iki aracada masallah..
Mamimakinen yine show yapmis mubarek motor gibi devir ceviriyo masallah NG ye soluksuz gidiyo
abi maşallah videoyu daha izlemedim ama sen araba yapınca da deneyince de netice belli :D
Maşallah ng her geçen gün dahada mı hızlanıyor
Cupra stage2+plus 100-200 süresi -1 eğimde 8.8 dir :)
Maşallah araçlara
Hey MaşAllah. NG ye kafa tutacak araç zor gibi :)
Video zamani manidar olmus.
Masallah araclara :)
maşallah ng formunda :)
Valla 106 ya şapka çikartilir helal olsun valla
Abi maşallah
Ahmet
NG gibisi yok maşallah abi kazasız belasız.
Bende wardi hergün izliyordum masallah can kardeşimin cıprada mermi sanirim istanbuldaki en hızli plus
Ng gaddar ng :) kafa bile cikartmamış :D
Masallah iki aracada
Masallah 106 soluksuz gidiyor
maşallah abi resitali yapmışsın :)
maşallah bu ng ile k24 ün denemesi olsa çok zevkli olur.
Mami yaşın ilerledikçe arabalar hızlanıo nasıl olacak bunun sonu merak ediorum.
Maşallah ng yine uçuşlarda :)
Maasallah NG fena yuruyor.
Basilan hiz ve vitesler ney? Bu iki aracin ortak devirde bulusmasi zor gibi.
maşallah araçlara. hangi hız aralığında basıldı acaba? hep aynı hızlarda basılmamış galiba, ilk denemelerde fark daha çok son denemede fark daha az olmuş gibi vidyodan anladığım kadarıyla. ama ng hep geçmiş tebrik ve takdir ediyorum.
masallah ng ye abı
cupra cont. ne basıyo ?
kafa öyle çıkartılmaz böyle çıkartılır olmuş. Elinize sağlık.
Masallah NG ye daha 2 gun once arkadasima demistim honda basti birde hizli bir 106 bassin gorelim dedim..
Sonuc hayirli olsun bundan gayri 8 saniye kosan hondalari 106lar ile gormek lazim bizde keyifle izlesek :)
NG belli ki cupradan daha hızlı. Tutunamama vites vs sorunu değil. Cupra daha hızlı olsaydı ilk geriye düşmeden sonra ileri çıkabilirdi ama NG yaklaştırmamış kendine.
Yanlış anlaşılmasın bu dediğimden Cupra yavaş vs demek değil bu stg2 cupraya yavaş diyenin ağzına kürekle vururlar. NG sadece insancıl yürümüyor.
NG ve k24 birbiriyle denemediği sürece 100lerce denemede yapsalar bi onemi yok bence.
NG ile NUG denedi biri gecti biri gecildi ama kimse çıkıp ta ikisinede bir tek laf edemedi. Aydi durum k24 ve ng icinde gecerli.kimse bisey kaybetmez o denemeden. Iki aracin sahibide bu ise gönül vermis ,coluklu cocuklu ,akli basinda insanlar. Klavyedeki tatli rekabeti yola taşimanin vakti geldi diye dusunuyorum.Kış bastirmadan bu deneme olmali bence :)
rollling kaç km hızda bitiyor.60-200 70-200 80-200 bandında 106 tıyı geçicek araba yok sanırım.106 ile denicek araç kilo eşitlerse hemen ortaya 106 nın hacmi ve atmosferik oluşu ortaya koyuluyor.cupra hafifletme yapsa turbo ve 380 + hpler konuşulucak.herşey 106 tıdan yana sanki :) k24 denemesinde ölçü alınamaz biri alt kalır biri üst kalır en son 106 geçilirse 600 cc hacim farkı konuşulur 106 ile deneme yapmak çok zor deneyen araçlara maşallah
106larda bu setupta uzun vites oranıyla kaça kadar rekabetçi yürür 240-250 lerde biten denemelerede hangi araçlarla yaklaşık yürür? Yoksa hafif ve ufak yapısından dolayı sıkıntı mı çıkartıyor yüksek süratler?
bilmediğimden soruyorum, stroker kitlerin hacmi oem pistona göre mi hesaplanıyor.
custom pistonun hacime artısı yok mu ?
İki aracada maşallah güzel denemeler olmuş.
Maşallah ng 106 bekledigimden daha hızli cıktı
Öyle oldu boyle oldu vs demicem
Denemenin bahanesi olmaz o gece ng 106 gecti tebrik ederim
Maşallah NG'ye, çok fena yürüyor. Can'ın cupra en sağlıklı en çılgın stg2'lerden, hatta kanatimce en hızlısı da olabilir. Bence cupra çok iyi yürümüş.
mami abi yine vurmuş kırbacı ng ye :) maşallah deneyen araçlara, kazasız belasız
maşşallah demekki şimdi Nug da Ng de K24 lerden hızlı mı oluyor ?