-
Sarı Kızım - Megane Coupe 1.6 16V
-
Maşallah baya temiz görünüyor, Allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
UmutBuran Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah baya temiz görünüyor, Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim, ufak tefek eksikleri var, çalışmayan sağ kelebek camı gibi :) Onlar da zamanla tamamlanacak inşallah :)
-
Alıntı:
FreeCaptiv3 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim, ufak tefek eksikleri var, çalışmayan sağ kelebek camı gibi :) Onlar da zamanla tamamlanacak inşallah :)
Maşallah kazasız belasız. Kelebek camı mekanizma içindeki yağı sıkıştırıyo büyük ihtimalle bunlarda kronikti. İçini açabilirseniz temizlenince geçiyor.
-
Alıntı:
Kubilay Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız. Kelebek camı mekanizma içindeki yağı sıkıştırıyo büyük ihtimalle bunlarda kronikti. İçini açabilirseniz temizlenince geçiyor.
Şu aralar oldukça yoğunum en kısa zamanda tamir işlemini uygulayacağım
-
Güle güle kullan kazasız belasız.
Berkan nickli kankim bu arabayı çok seviyor ona da düşünüyoruz.Satmayı düşünürsen pm at ona,kaçırmaz alır. :D
-
Alıntı:
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullan kazasız belasız.
Berkan nickli kankim bu arabayı çok seviyor ona da düşünüyoruz.Satmayı düşünürsen pm at ona,kaçırmaz alır. :D
Teşekkür ederim abi, şuanlık düşünmüyorum ama düşünürsem eğer, haber ederim :)
-
-
Ben sedan f7r ı merak ettim resimleri var mi ?
Buldum konu acmissiniz swapli sandim hayallerim yikildi :D
-
Alıntı:
serkan1905 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız
Teşekkürler :)
Alıntı:
atituti Nickli Üyeden Alıntı
Ben sedan f7r ı merak ettim resimleri var mi ?
Buldum konu acmissiniz swapli sandim hayallerim yikildi :D
Bir ara ciddi ciddi düşündüm projesini ama nasip değilmiş :D
-
Tertemiz duruyor maşallah kazasız belasız. Özel değilse kaça aldınız acaba öğrenebilir miyim ?
-
tekrar hayırlı olsun ugur ; yapılıcakları sımdıden yazmak ıstemıyorum :D
-
Maşallah sarı candır... :)
-
Masallah kazasız belasız...
-
bende bir zaman 2.0ide sini kullanmıştım keyifli arabadır,kazasız belasız kullanın
-
Alıntı:
c20let Nickli Üyeden Alıntı
Tertemiz duruyor maşallah kazasız belasız. Özel değilse kaça aldınız acaba öğrenebilir miyim ?
Teşekkür ederim :) 16,500 e aldım hocam.
Alıntı:
ugurcan52 Nickli Üyeden Alıntı
tekrar hayırlı olsun ugur ; yapılıcakları sımdıden yazmak ıstemıyorum :D
Sağol pampa :) Ufaktan başladık :)
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah sarı candır... :)
Teşekkür ederim :)
Alıntı:
fthdrn Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kazasız belasız...
Teşekkürler :)
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
bende bir zaman 2.0ide sini kullanmıştım keyifli arabadır,kazasız belasız kullanın
Teşekkür ederim aynen çok keyifli araba :)
-
maşallah kazasız
kelebek motorları haricinde kroniği rolanti motoru olur muhtemelen güle güle kullanasın
-
Alıntı:
alirizaatilla Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız
kelebek motorları haricinde kroniği rolanti motoru olur muhtemelen güle güle kullanasın
Henüz rölantisinde bir dalgalanma yaşamadım ama ileriki günlerde göreceğiz hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
-
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle, APP' leri bastırıp şöyle güzel bi basarsanız çok tatlı bi görüntü elde edeceksinizdir. Güzel donanımlı araçlar arasında. Kazasız belasız sürüşler
-
Maşallah. Çok temiz duruyor. Müzede saklanacak gibi. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
-
Alıntı:
AliGizda Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle, APP' leri bastırıp şöyle güzel bi basarsanız çok tatlı bi görüntü elde edeceksinizdir. Güzel donanımlı araçlar arasında. Kazasız belasız sürüşler
Teşekkür ederim, yavaş yavaş yapılacakları kafamda oluşturdum :) Maddiyat işini çözdükten sonra girişeceğim inşallah :)
-
Orjinalliği bozmaya hiç niyetin yok gibi
Maşallah :)
-
Kendi fikrimce vossen vle 1 parlak siyah jantlar ile gırtlağa kadar basık hali son nokta olacaktır arac için..Ön tamponada güzel bir labiki.
-
Bendede aynısının siyahı vardı ilk arabamdı. Duygusala bağlandım :sorybom:
-
Güncel çekelim öyle ise :)
Eski arabadan kalan F7R jantları buna geçirdik. Benim gözüme oldukça mükemmel gözüktü. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca bu otomobile, orijinalliğini bozmadan yapılacakları el birliği ile liste halinde yazsak çok makbule geçer :) Teşekkürler.. İşte fotoğraflar :)
Elimde olan F7R jantlarını takınca böyle oldu.
http://i.hizliresim.com/qMAPEq.jpg
http://i.hizliresim.com/Mp1Lk9.jpg
-
Fotolar görünmüyor bende.
-
Berkan Okan kankamın en sevdiği araba,hala bulamadı temizini.Allah onada nasip eder inşallah. :D
-
imgur dan yüklendiği için fotolar bende de gözükmüyor
-
Alıntı:
altugkocer Nickli Üyeden Alıntı
imgur dan yüklendiği için fotolar bende de gözükmüyor
Nerden yüklemeliyim hocam?
-
Alıntı:
Nerden yüklemeliyim hocam?
ben TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting den yüklüyorum. imgur TR'de yasaklı maalesef. Hatta üye olursanız fotoğraf yüklerken sorduğu doğrulama kodlarını sormuyor
-
Alıntı:
Hizliresim adresinden yükledim. Kontrol eder misiniz?
-
Alıntı:
Hizliresim adresinden yükledim. Kontrol eder misiniz?
Tamamdır fotolar gözüküyor :icon_tup: Maşallah aracınıza güzel ve sade duruyor.
-
Alıntı:
Tamamdır fotolar gözüküyor :icon_tup: Maşallah aracınıza güzel ve sade duruyor.
Teşekkür ederim. Yerimde duramıyorum yalnız :) Bir şeyler yapasım var ama nereden başlasam bilemiyorum :(
-
Fotoğraflar şimdi görünüyor.
maşallah sarışına, ilk iş olarak eğer hala ilk resimlerdeki gibi koltuk kılıfları var ise onları imha et derim :)
onun dışında megane 2 jantları gunmetal yapıp takabilirsin.
kazasız belasız kullanman dileğimle
-
bana göre bi far karartma yaptınmı olay biter,jantları elleme derim böyle kıvamında
döşeme işine girersen ise bi telefon kadar yakınım sana :) yakında bizim f7r çıkacak görürsün verirsin kararını
-
Maşallah jantlar çok yakışmış. Plakalar app diye ağlıyor :)
-
Alıntı:
LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraflar şimdi görünüyor.
maşallah sarışına, ilk iş olarak eğer hala ilk resimlerdeki gibi koltuk kılıfları var ise onları imha et derim :)
onun dışında megane 2 jantları gunmetal yapıp takabilirsin.
kazasız belasız kullanman dileğimle
Döşemelerden yana özellikle sürücü koltuğu çok kötü durumda sanırım. Aldığım adam o yüzden kılıfları takıp verdi. Jant değişikliğine değil de dediğiniz gibi renk değişikliğine gideceğim en kısa zamanda.
Alıntı:
MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı
bana göre bi far karartma yaptınmı olay biter,jantları elleme derim böyle kıvamında
döşeme işine girersen ise bi telefon kadar yakınım sana :) yakında bizim f7r çıkacak görürsün verirsin kararını
Senin arabayı dört gözle bekliyorum abi. Döşeme işini konuşacağız seninle. Deli planlar var aklımda.
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah jantlar çok yakışmış. Plakalar app diye ağlıyor :)
APP'leri takacağım ama ceza konusu yüzünden çekiniyorum. Beni bu konuda biraz aydınlatabilir misiniz?
-
kazasiz gunlerde kullanin. benim de ilk aracim sari bir 1.6 8v coupe idi, cok hos bir araba gercekten.yakiti cok makul idi.
gecen sene de sizin aracinizla ayni motora sahip cliom vardi, ondan da cok memnun kalmistim,motorla alakali problem yasarsaniz yardimci olmak isterim (elimden geldigi kadariyla)
sunroofu biraz narin,yaz kis bakim yapin derim
-
Araba APP diye ağlıyor :) Kafadanda basmalısın bence arabayı, arkaya göre oldukça yüksek duruyor. Onun haricinde çok güzel bir araç almışsın, maşAllah. Allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
Grimlord Nickli Üyeden Alıntı
kazasiz gunlerde kullanin. benim de ilk aracim sari bir 1.6 8v coupe idi, cok hos bir araba gercekten.yakiti cok makul idi.
gecen sene de sizin aracinizla ayni motora sahip cliom vardi, ondan da cok memnun kalmistim,motorla alakali problem yasarsaniz yardimci olmak isterim (elimden geldigi kadariyla)
sunroofu biraz narin,yaz kis bakim yapin derim
Motor ile alakalı şükür bir sorun yok. Fakat soğuk havalarda araç boşta iken ayağımı debriyajdan çektiğimde ince bir ses geliyor. Sanırım şanzıman yağından dolayı bu sorunu yaşıyorum. Sunroof aldığımda süper çalışıyordu şimdilerde ise biraz ağırlaşmaya başladı. Araba Muğla'dan Eskişehir bozkırına gelince biraz bocaladı sanki :)
Alıntı:
AliGizda Nickli Üyeden Alıntı
Araba APP diye ağlıyor :) Kafadanda basmalısın bence arabayı, arkaya göre oldukça yüksek duruyor. Onun haricinde çok güzel bir araç almışsın, maşAllah. Allah kaza bela vermesin.
Kafadan bir tık basacağım. APP'nin cezası var diyorlar doğru mu? Aksi takdirde bu ay emniyetten yeni plaka çıkartacağım. Teşekkürler. Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah :)