Beyler hala online oynayan varsa akşam bir toplanalım.Ne dersiniz ?
Printable View
Beyler hala online oynayan varsa akşam bir toplanalım.Ne dersiniz ?
PSN: dasestar oynayan varsa halen güzel olur toplanalım
GT5 de bi türlü senle online olamamıştık bafiteam :D
Ben gelirim :surucu:
yazdan beri oynamıyorum ama toplanılırsa gelmeye çalışırım :)
Toplanalım gençler....PSN : techturkey
g27'yi satmasaydım bende gelirdim
PSN: altugkocer1
psn :boluyenicaga bende gelebilirim
Ps4 te gt6 ayarı bi oyun bulamadım, yakında yanına bir de ps3 alacağım gibi duruyor =)
İstanbul park'ı çizdim gençler,tabi aynısı olmadı ama zevkli yine de :D
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...bf&oe=572035BB
Helal olsun abi , bir video isteriz :)
Daha eksikleri var pistini.Birebir olmasını bekleyemeyiz zaten.Biraz daha geliştiriyim de çekecem video. :)
sırf şu muhabbetler için bir konsol alıcamda hala hangisi karar veremedim niyetim bu oyun için ps4 tü şimdi burda forzayı görünce hönk olduk :D
yanlız gt6 ps4'te yok ps3'te var :)
hort olucak ama yeni konu açmak istemedim. Bennarkadaşımla sürekli logitrch sistemle gran turismo oynuyorum cafede. Ne zaman oynasak hep aynı arabalar gt5 te nasıl farklı arabalar alabilirim? integra typer vb.
psn: ABaha15 :)
Gran Turismo Sport çıksa da ps4 pro alsam :D
Bende pro almak için Gt'yi bekliyorum . Bazen ps3'ü ve direksiyonu sattığıma pişman oluyorum , ara ara çok canım ring çekiyor
PS 4 aldık birde prosumu çıktı napak bunu satıp pro mu alsak GT için
yok öyle bir şey ps4 satıp pro almak nedir :) pro 4k çözünürlüğünde olmayacak sadece upscale yöntemi eklemişler ki bu da yakından çirkin görüntü oluşması anlamına gelir. Upscale denilen şey düşük çözünürlükteki videoyu büyük çözünürlükte işleyip dağıtması gibi bir şey. Yani 1280x720 videoyu 1920x1080 çözünürlüğe büyütüp encode edip o encode u izlerseniz upscale edilmiş bir video izlemiş olursunuz. Yani bi numarası yok :D ps4lere devam. GT Sportu her şekilde destekler kaldı ki proda ısınma problemleri olacağını düşünüyorum :(
Ben projeksiyon alıcam tv ile uğraşamam hiç :D
pro ya geçmeniz için çok bi neden yok aslında , imkanınız varsa güncel makine sonuçta alabilirsiniz bende gt çıkmadan ps almıcam xbox devam :D
Adamlar Gt Sport FIA ile tasarlıyorlar artık nasıl bir oyun yaptıysalar :D
Last of us, uncharted Gran turismo tanıtıldı. Resmen oyun kustu adamlar. Ben G27'yi satmıştım 29 alma zamanı geliyor galiba
Trailer güzel duruyor inşallah Forza'dan sonra berbat gelen araç seslerinin kalitesini yükseltmişlerdir en azından :D
Gran Turismo Sport Beta - PlayStation Beta
Yukarıdaki linkten EU hesaplarınız ile kapalı Beta testine kayıt yaptırma şansınız var.
Yaptırdık, 17 mart başlancak dediler. MArt 23 oldu hala bekliyoruz. Önce amerika sonra diğer hesaplar dediler, iyice kabak tadı vermeye başladı. Önce oyunun çıkısını ertele sonra closed beta dağıtırken bölgecilik yap.
Çok özledim ya Ring gecelerini.
Oyunun da ne zaman çıkacağı muamma. Sözde aralık 2016 cıkıyordu, sonra ertelediler bi ara pre order aldılar. Sonra onu iptal edip paraları iade ettiler. Ben artık ciddi ciddi project cars 2'yi bekliyorum. İlk çıkanını beğendim, bunda da ilerleyeceklerini hesaba katarsak, güzel birşey çıkacaktır ortaya. En azından kesin tarhi veriyorlar. Bu sene sonu geliyor.