beyler beylıkduzu muayene ıstasyonunda Tuv Turke gecılmeden oncekı son muayene yarın .eskı sıstemle yaptırcak olanlar kacırmasın.
Buda TB nınkı :D:icon_tup:
http://img120.imageshack.us/img120/8945/muayenedm2.jpg
Printable View
beyler beylıkduzu muayene ıstasyonunda Tuv Turke gecılmeden oncekı son muayene yarın .eskı sıstemle yaptırcak olanlar kacırmasın.
Buda TB nınkı :D:icon_tup:
http://img120.imageshack.us/img120/8945/muayenedm2.jpg
ya benim muayenem yapıldıgında yazan adam 2010 yerine 20010 yazmış :D acaba ömür boyu hiç gitmesem mi muayeneye :D
geçen ay yaptırdık kurtulduk valla :D
Ahaha :D Vay anasını bencede kaçırmasınlar :)
çok şükür turbo nazmi sayesinden 2010kadar yollarda devam
aynen benimde 2010 a kadar muaynesi var.
Hadi geçmiş olsun....
arabası muayeneden geçmeyenlerin arabasını nazmi arkadaşımız muayene ettiriyor haberiniz olsun tuzlada
5359708043 biara görüş kendisiile
görkem neyaptın sen :) aklında olsun 1800 ytl üstüne maliye haciz koymaya başladı...
arkadaşlar özelleşsede sıkıntı etmeyin herşekilde kanalımız var isteyen herkese her konudada yardımcı olurum isim plaka app zaten bu app leri çift mühürlü olarak tüm tr de bbastırıp yolluyoruz her konuda yardımcı olurum trafikten men olan araçlarında menini kaldırırım yeterki modifiyeli araçlar soıkıntı yaşamassın :) numaram 0 535 970 8o 43 mekan gebze
bro nazmi sende olmasan camiadaki arabalar çok sıkıntı yaşayacak
bugün itibariyle bende muanemi yaptırdım vatana millete hayırlı olsun... :)
aynı problem bendede var ;) fakat bu aralar vergi borcunu 18 ay taksitlendirme olayı var onu yaparsan arabana temiz kağıdı veriyor ve onunla muayne yaptrabiliyorsun aracına. eğer yaptırmayı düşünüyorsan 28 kasımda bitiyor bu taksitlendirme uygulması.
eğer düşünürsen neler gerektiğini yazarım buraya :) benim çektiğim sıkıntıları çekmezsin :D
istanbulda sadece ümranye nakil vasıtaları vergi dairesinden oluyor, fade farkı olarak yılda %3 faiz uygulanıyor. eğer istersen 18 aydan daha kısada taksitlendirebiliyorsun.
bunun dışında gereken evraklar ise eğer aracın sahibiysen:
- ruhsat fotokopisi
- kimlik fotokopisi
- vergi dairesinde sana verilen dilekçenin doldurulması
ama eğer araç sahibi değisen arabanın işlemleri için araç sahibinin sana vekalet vermesi gerekiyor. aslında biraz orda adamı sıkıştırınca buna gerek duymadan da yapıyor işlemini ama biraz klasik vergi dairesi ağız kokusu çekiyorsun :) yapman greken iemler sadece bunlar ben geçen hafta bir arabam için yaptım ve bu hafta cuma günü gidip temiz kağıdını alıcam. aslında bu aralar biraz çabuk olmak lazım çünkü son gün yaklaştıkcca dahada kalabalıklaşıcak geçen hafta gittiğimde normal bir kalabalık vardı 20 30 kişi falan :) kolay gelsin
ya aslında bende daha önceden gitmemiştim ve baya karıştırdım :D ben googlemaps yoluyla ordan bulup çıktı alıp gittim :D ama genel olarak şu şekilde :D 2. köprü yolundan gidiyorsun ordan şile otobanı üzerinde girip tekrar bir yol yardımıyla ayrılıyorsun, ümraniye çarşının içinden geçip kocaman sevimsiz vergi binasını görüyorsun.
aslında düzgün anlatamadım umarım kusura bakmazsın :)
en temizi ümraniyenin içine biyere kadar gidip taksiye binmek sanırım :)
http://maps.google.com/
burya girip bunu"türkiye istanbul ümraniye vergi dairesi"yazınca onun karşısındaki durak çıkıyor :)
ben aynen bu şekilde buldum ama orda baya bi yardımcı oluyorlar çünkü orayı sormayan yok gibi ben resmen konvoy halinde orayı arayan insanla karşılaştım :D
Tek bandrol borcuna öyle taksit yapmıyorlar sanırım. Neyse bende geçen yaptırdım muaynemi ama vergi borcu varken muayne yaptırmak bildiğin sahteciliğe giriyor çok dikkatli olun. Bende niyetlendiydim ama çok sakat :)
valla ne yalan söyliyim benim önümdeki adam 300 ytl ye taksit yaptırdı :D
muyanaesini halletmek lazım clionun sanırım ya... vergi borcunu da...
hmmm
zaman daralıyor...
yarında ben gidiyorum..
Nazmi pm attım,bi bakar mısın..
Tüv rezilliğini bu gün Ankarada bi arkadaşımın arabasını götürdüğümüzde öğrendik...
Kuyruğa giriş saat 09:30,işlemler bitiş 19:30...yazıklar olsun...
Ankarada yaptıracak olanlar direk Polatlıya gitsin sabahtan akşama kadar sadece 8 araba gelmiş Polatlu TÜV'e...
bende Focusu ya kırıkkale ya polatlı yapacam :)
E iyide bunları ben satmıyorum ki sadece yaptıran arkadaşlarımınkilerden incelediğim ve gördüğüm bu soruya cevap olsun diye yazdım :) Ayrıca mühürü yamuk basıp şube kodu tam okunuyo ile okunmuyo arası olduğundan poliste criminal incelemeye alıcak değil. Bakıyo iki mühür var biri büyük biri küçük. Emniyet mühürü belli tmm diyor.