darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
"Bu sene bazı harcamalarımdan kısarım ama Brera'ya binerim dedim ve bismillah diyip Veloce'nin de hem ödemede kolaylık sağlamasıyla , hem de araca takas imkanı sunmasıyla hayallerimdeki otomobile kavuştum.
2006'dan beri hayallerimi süsleyen Brera , benim için her zaman uzak bir seçenekti, lüzumsuz motor seçenekleri, yüksek vergi kasko, yakıt tüketimi değerleri ile hayallerimde kalacak bir otomobildi ancak kaç kere 30 yaşında , bekar olacaktım"
ben genelde bu tip uzun hikayeleri okumuyorum üstün körü bakıp hayırlı olsun deyip geçiyorum. ama araba özel bir araç olunca alanda bilinçli bir biniciyse okuyorum. yukarda yazdığın şu yazı hayat felsefen olursa bunu destur edinirsen mutlu yaşarsın mutlu bir evlilik yapıp güzel bir yuvan olur.. yaşlandınmıda güzel yaşlanırsın.. Hayatta her şey bizim için üretiliyor bizim kullanmamız için yapılıyor para sadece araç amaç değil.. belli yaşlarda belli şeyleri yaşayamadınmı geç yaşda bile yaşasan o keyfi zevki vermiyor her şeyin bir yaşı ve zamanı var.. onu kaçırmamak geçirmemek lazım..
Güle güle zevkle keyifle bin..