Havakuvvetlerinin arkasında merasim sokakda olmuş
Printable View
Havakuvvetlerinin arkasında merasim sokakda olmuş
Nasil bir memleket olduk hergun bir patlama, sehit, siyasi problemler vs.... Allahim sen memleketimizi koru .
Umarım can kaybı olmaz, epey şiddetli bir patlama gibi görünüyor..
Duydum patlamayı bende.Şerefsizler.
Canlı yayın
http://www.cnnturk.com/canli-yayin
Değişen bişey olmayacak, olanlar 3 gün sonra unutulacak.
Daha sonra ***** kişi çıkıp şu bizi kandırdı, çözüm süreci vb saçmalayacak.
Bu arada gidilecek ülke konularıda çoğalmaya başlayacak.
Anasını ***** memleketin.
Şimdi bilgi geldi 5 ölü 10 yaralı :(
Şuan kimin yaptığı nasıl olduğu vs ziyade, canlar yanmasın diye düşünüyorum. Herşey bir kenara, daha şimdiden 5 kişi hayatını kaybettiği açıklaması geldi Ankara Valiliğinden. 5 eve ateş düştü, 5 hayat kaydı. Lütfen daha fazlası olmasın..
Yayın yasağı gelmiştir...
Edit;
Yayın yasağı geldi bile.
cnn türkte şuan izliyorum
Yazık bu ülkeye..
yazdım yazdım sildim..Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
Allahbin turlu belasini versin bu soysuzlarin bi bitmediler amk spor gazetesi.
Şimdi asker bi kaç kişiyi aradım 7-8 tane servis yanmış...
Ölü sayısı 11 olmuş maalesef, "ALLAH" rahmet eylesin.
Yayın yasağı nedir yaaa.. Kendi ülkemizde olanı bizden saklamak nedir..
Herkesi başımıza bela ettiler amk.. Ankara'nın göbeğinde bu olabiliyorsa nerde güvende olucaz..
Bir patlama sesi daha geldi
Patlama çok siddetliydi 5-10 ölü çok iyimser rakamlar
Şimdi patlama oldu yine
Şüpheli paket patlatmışlar galiba
Fox tv canlı yayın yaparken patlama oldu şüpheli paket dediler ama bayağı bir ses getirdi
400'ü vermedik, huzur bırakmadılar…
Şüpheli paket patlatılmış dendi. Allah sonumuzu hayır etsin
Çok büyük iki patlama oldu, ayrancı pazarı arkasında oturuyorduk dükkanın camları sallandı resmen.
Yayın yasağını savunanlar var beyler. Çok değil sultanahmettede olduğunda ii oldu yasak demişlerdi. Bir ulke duşun duzenli olarak şehit versin, bombalar patlasın ve guvenlik için yayın yasağı konsun.
padişahım çok yaşa
İşid mi ypg mi yoksa pkk mı artık kimse allah belalarını versin. Şu terör illeti bizi bırakmadı bırakmıcakta.
Ayrıca sur'da yine 2 şehit var ama o kadar alışageldi ki hergün şehit verilmesi gercekten anlam veremiyorum
https://www.periscope.tv/w/aZSolTFyY...WKC2CcWxsO5d4y olay yeri, 5 11 olu filan hic inandirici degil
Daha Suriye"ye girecektik hanı ne oldu, daha 1 hafta önce amerikada sattı bizi.
Yakında savaş çıkarsa Suriye"den bi farkımız kalmaz, kimsede bizi ülkesine almaz demedi demeyin.
ben ve çoğu Ankara'lı, her sabah ve akşam en az 200 (evet sayı aynen bu) servisin Genelkurmay, kara hava ve deniz kuvvetleri komutanlığı asker ve sivil personelini taşıdığını, orada trafiğin sıkıştığını ve de 'terörist olsam en kolay eylem bu olur' dediğini bilir...
yayın yasağı gelmiş, bilgisi geldi, bakacağız...
Bu vahim olayı KINIYORUM diyenlerinde , bu ülkeyi bu hale getiren kişi ve bu kişilere yardım eden onlara destek veren kim varsa KÜFÜR KÜFÜR KÜFÜR
Tam patlamanın olduğu yerde askeri kreş vardı (asker çocuğuyum 5-6 yıl o kreşe gittim) umarım şuan aktif değildir
Çünkü kreşin çıkışı rütbeli askerler personel çocuklarını alır öyle servise biner evlerine giderdi...
Allah rahmet eylesin , giden geri gelmiyor yazılan da çözüm olmuyor . Bakalım sonu nereye varacak
patlama çok şiddetliydi çetinemeçdeydim arka sokakta tüp patladı zannettik aradaki 7-8 kmde öyle hissettiysek eğer durum çok kötü
Karanfildeydim 2 patlama duyuldu 1 saniye arayla sanırım tüm yollar kitlenmis zor geldim eve lanet olsun sinirim bozuldu.
Ülkemizin Suriye"den farkı kalmadı artık.
Bunlar varya babadan oğula ***** çocukları.
http://galeri2.uludagsozluk.com/200/dogus_327082.jpg
facebooka erişim engellendi
facebook twitter iptal suan
ankaralılar kan lazımmış ibni sina numune güven hastanesine