-
55BY707 - 2.0 hdi 206 Quicksilver
-
Çok güzel abi, maşaallah.
Yakıt ne alemde bunda?
-
Eyvallah bro. Yakıt kışın ş.i. 6 lt. Yazın 5lt.
Uzun yolda 1 depo sakin kullanım 1000km üstü gidiyor. Ör: 3 kişi 3 çanta İst-Fethiye 805 km gittim. Fethiye de stop ettiğimde çeyrek depo yakıt vardı :) (Burdur üzerinden gitmiştim)
Özet: Tabi ki 1.4ler gibi olamaz ş.i. ama daha as yakan 2.0a denk gelmedim diyebilirim
-
Masallah abi applerle kendine gelmis :)
-
Alıntı:
aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı
Masallah abi applerle kendine gelmis :)
Eyvallah kardeşim.
Aklımda sol ön çamurlukla sağ maşpiyeldeki göçükleri yaptırmak varken, ay o ay bu vs. temiz olsun kafasıyla;
Tavan hariç komple boyandı
ön tampon
farlar
sisler derken plakayıda atlamadık tabi:)
-
Yazılıma bakar yakıt işi ya, zaten birşey yakmıyormuş :)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Yazılıma bakar yakıt işi ya, zaten birşey yakmıyormuş :)
Zaten yakıtından memnunum. Gereksiz masraf :) Oem biniyorum kendisine
-
maşalah çok güzel araç bu 2.0 lar yükleme açısından nasıl hard olarak maximum limitleri nedir acaba ?
-
Hayırlı olsun Eren, temiz temiz binersin inşallah.
Ön tampon ufak lip'i siyah bıraksaydın keşke.
-
Tahminimce 407 2.0 Hdı ile aynı motor var üstünde , 136 hp lik. Yazılım + dp ile 180 civarı olur gibi.
Sadece yakıt için yazılım biraz gereksiz olur yakıt zaten hacme göre güzelmiş, ama performans olarak çok zevkli olur şu an ki halide eminim iyidir.
Ben beğendim, maşallah abi. Güle güle kullan.
-
Bir ara 1.5 cliomla hak ve adalet dağıtayım yavrum sana :D
-
Alıntı:
LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı
Tahminimce 407 2.0 Hdı ile aynı motor var üstünde , 136 hp lik. Yazılım + dp ile 180 civarı olur gibi.
Sadece yakıt için yazılım biraz gereksiz olur yakıt zaten hacme göre güzelmiş, ama performans olarak çok zevkli olur şu an ki halide eminim iyidir.
Araçta 90 hp lik DW10TD motoru vardır. 407 deki 2.0 hdi motoru DW10 BTED4 kodlu motor aralarında çok fark var. Yurt dışında 1.3 barda yazılım,egzoz,downpipe vs uygulamalarla 150 hp ye kadar alınıyor, fakat ne kadar sağlıklı yürür bilemiyorum.
Maşallah araç gayet iyi duruyor ön çamurluklar RC çamurluğu mu?
-
Alıntı:
E21hamza Nickli Üyeden Alıntı
Araçta 90 hp lik DW10TD motoru vardır. 407 deki 2.0 hdi motoru DW10 BTED4 kodlu motor aralarında çok fark var. Yurt dışında 1.3 barda yazılım,egzoz,downpipe vs uygulamalarla 150 hp ye kadar alınıyor, fakat ne kadar sağlıklı yürür bilemiyorum.
90 lıksa dediğim şekil tabi olmaz, partnerde kullanılan motor o zaman :)
-
Aracınız çok temiz, kazasız belasız. Ben de yeni bir araba bakıyorum ilk aracım olacak pug grubu HDİ Motorları sıkıntılı olur mu?
-
Maşşallah araç çok belli ediyor bakımlı olduğunu. Güzel günlerde kullanın :)
-
Masallah abi bi plus stop ve spoilerla daha bi giderli durur bence kazasiz belasiz :o
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
2.0 motor olunca ciddi güç bekliyor insan, 90hp olmasına hayret ettim bu fransızları ıslak sopayla dövmek lazım.
-
Alıntı:
Dragger Nickli Üyeden Alıntı
2.0 motor olunca ciddi güç bekliyor insan, 90hp olmasına hayret ettim bu fransızları ıslak sopayla dövmek lazım.
Fransada motosikletler 100hp üstü alınamıyo
İstersen kawasaki h2 olsun ister hayabusa
Güç fazla geliyo heralde onlara :)
-
Alıntı:
skyhigh Nickli Üyeden Alıntı
maşalah çok güzel araç bu 2.0 lar yükleme açısından nasıl hard olarak maximum limitleri nedir acaba ?
İngilterede vatanfaşım biri cooler, dowpipe, komple egzoz, hard yazılım, 1 sensör değişikliği ile aynı motordan 180hp çıkarmış. Hatta ne yapıp ettiğinin yazdığı siteyi itinayla saklıyorum :)
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun Eren, temiz temiz binersin inşallah.
Ön tampon ufak lip'i siyah bıraksaydın keşke.
Eyvallah Özgür. O lip konusu malesef boyacının "kıyak" geçmesi oldu. Tamponda minor hatalar var. Tekrar boyanacak. O ara halledeceğiz.
Alıntı:
Eyvallah kardeşim. Tahminin yanlış malesef :) 90hp partner motoru var araçta. 180hpye kadar yolu var ama bana göre dizel ekonomi arabasıdır. Gazlanmalıl araba benzin yakmalı. 180-190hplik cliodan inip buna bindim.
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Bir ara 1.5 cliomla hak ve adalet dağıtayım yavrum sana :D
Fındıkla ceviz aynı kaba konmaz. Az ötede oyna :)
Alıntı:
E21hamza Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah kardeşim. Ön çamurluklar oem.rc, gti, quick lerde hepsi aynı.
Alıntı:
90 lıksa dediğim şekil tabi olmaz, partnerde kullanılan motor o zaman :)
Gene keyifli ya. Kilo ve hacimden dolayı piyasada gezen stock dizellerin çoğundan hızlı :)
Alıntı:
Vialpando Nickli Üyeden Alıntı
Aracınız çok temiz, kazasız belasız. Ben de yeni bir araba bakıyorum ilk aracım olacak pug grubu HDİ Motorları sıkıntılı olur mu?
Ben bir ara sorun yaşadım.Tam gazda stop etme vs sıkıntısı vardı. 1 takım enjektör kaçıvermiş :) Onun dışında motor şanzımanda sorun yaşamadım. iyi ustan varsa, iyi bakarsan Mars'a bile gidersin, iyi bakamazsan bakkala bile götürmez :)
Alıntı:
yigit06 Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah araç çok belli ediyor bakımlı olduğunu. Güzel günlerde kullanın :)
Allah razı olsun. Gündelik biniyoruz, bindikçe de mecbur bakıyoruz.
Alıntı:
Adem Kurtuldu Nickli Üyeden Alıntı
Masallah abi bi plus stop ve spoilerla daha bi giderli durur bence kazasiz belasiz :o
Eyvallah Adem. Rc spoiler fiber diye yanaşmıyorum açıkçası. Plus stop araba boyadayken takım bulamadım. Sol yok açıkçası. O iş aklımda ama :)
Alıntı:
Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı
Fransada motosikletler 100hp üstü alınamıyo
İstersen kawasaki h2 olsun ister hayabusa
Güç fazla geliyo heralde onlara :)
Kafa yapısı işte. Verecenel arabasını, onunla gezsin dursun. :)
-
Alıntı:
Dragger Nickli Üyeden Alıntı
Saksağan adamlar. Sonra uyandılar sanırım ki ileri ki yıllarda dizel 1.6 110hp motor koydular.
-
-
maşallah kanka. Göremiyorum makineyi artık mahallede :D
-
Masallah eren abi. Uzun zaman oldu görüşmeyeli:)
-
Alıntı:
GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kanka. Göremiyorum makineyi artık mahallede :D
Eyvallah bro :) Yaklaşık 6-7 ay önce İzmit e taşındım. Ondandır :)
Alıntı:
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Masallah eren abi. Uzun zaman oldu görüşmeyeli:)
Eyvallah kardeşim.
O sapık whatsapp grubunuzdan çıkardınız ya, ondandır. hahahaha :D
-
valla tam şaka arabası . küçücük kasa 2 litre motor. hemide dizel :) keyifle binin kazasız belasız.
-
Alıntı:
onurc Nickli Üyeden Alıntı
valla tam şaka arabası . küçücük kasa 2 litre motor. hemide dizel :) keyifle binin kazasız belasız.
Allah razı olsun. Temde İst-İzmit arası denk gelirsem ufak şakalar yapıyorum ama onun dışında kendimce biniyorum. Bana göre gazlanacak araba benzinli olmalı :)
-
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun. Temde İst-İzmit arası denk gelirsem ufak şakalar yapıyorum ama onun dışında kendimce biniyorum. Bana göre gazlanacak araba benzinli olmalı :)
dizele binen birisinden bu lafı duymak harika.aynısını bende derim hep :)
-
Geçen sene satılıklarda görmüştüm aracı yanlış hatırlamıyorsam, sizde kalmasına sevindim. Aracın maşAllah' ı var. Kazasız belasız sürüşler. Bence boyaya gittiğinizde ayna kapaklarıda araç rengine boyatmalısınız.
-
Alıntı:
AliGizda Nickli Üyeden Alıntı
Geçen sene satılıklarda görmüştüm aracı yanlış hatırlamıyorsam, sizde kalmasına sevindim. Aracın maşAllah' ı var. Kazasız belasız sürüşler. Bence boyaya gittiğinizde ayna kapaklarıda araç rengine boyatmalısınız.
Allah razı olsun.
Doğru hatırlıyorsun.O sıra evlilik hazırlıkları sebebi ile satılığa çıkarmıştım. Bir iki müşteri ile anlaşamayınca "Bir hayır vardır" dedim, kaldırdım ilanı.
Ayna kapakları bence böyle daha güzel (bknz: 206 RC oem) tabi zevkler renkler :) Fakat yanlışlıkla boyanan lipi siyaha çevireceğim kesin.
-
1.6 Benzinli Quiksilver kullanıcısı olarak, çok beğendim ;-)
-
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah bro :) Yaklaşık 6-7 ay önce İzmit e taşındım. Ondandır :)
Eyvallah kardeşim.
O sapık whatsapp grubunuzdan çıkardınız ya, ondandır. hahahaha :D
Abi çıkarma falan yok. Hepimiz komple çıktık çıkarkende sildik.
-
-
çok temız duruyor aracınız masallah. rc stop ve pleksi ile biraz daha toplanır arkası sankı, kazasız belasız :)
-
Alıntı:
orochi-x Nickli Üyeden Alıntı
1.6 Benzinli Quiksilver kullanıcısı olarak, çok beğendim ;-)
Allah razı olsun. :)
Alıntı:
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Abi çıkarma falan yok. Hepimiz komple çıktık çıkarkende sildik.
Mantıklı bir hareket olmuş. Gidişat iyi değildi :D
Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah :)
Eyvallah kardeşim :)
Alıntı:
sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı
çok temız duruyor aracınız masallah. rc stop ve pleksi ile biraz daha toplanır arkası sankı, kazasız belasız :)
Eyvallah. Allah razı olsun.
Stop konusunda haklısın. Rc stop değilde plus stop düşünüyorum açıkçası. Pleksi plakalığı oldum olası sevemedim. App lerde yeni yapıldı ama inan aklımdan bile geçirmedim :)
-
-
Alıntı:
MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı
maşallah eren abi :)
Eyvallah bro :)
-
Abi iyi günlerde kullan fransızdan vazgeçmiyorsun :)
-
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
Abi iyi günlerde kullan fransızdan vazgeçmiyorsun :)
Eyvallah kardeşim. Merso BMW olmadıktan sonra Fransız a devam :)
-
MaşAllah abi kazasız belasız kullan.
-
Maşallah çok diri duruyor ama stoplar biraz sönük kalmış :) kazasız belasız sürüşler