Kazayı yeni izledim. Bu nasıl bir şey. Anlamak imkansız.
https://www.youtube.com/watch?v=8FuJlLP7r-g
Printable View
Kazayı yeni izledim. Bu nasıl bir şey. Anlamak imkansız.
https://www.youtube.com/watch?v=8FuJlLP7r-g
Bu nedir yahu? Şerefsiz herif, kendi canın kıymetsiz.. Neden insanların canına kast ediyorsun? Adi herif..
Gebermistir insallah.
Kazayı yapan ölmüş. hadi kendini düşünmüyorsun karşıdakilere ne kastın var hadi motosikletli biri olsaydı hadi bir araca denk gelseydi
amaç nedir arkadaş ben onu anlamadım, geber git inşallah başka birinin canını yakmamıştır..
Alkollü veya uyuşturucu almış sanırım
yoksa normal bir durum değil gibi
Çok garip. Alkollümüydü acaba
vurduğu an nefesim kesildi o neydi öyle ya
Şahin'den araç içi video çıkarsa şaşırmamak lazım.
bknz makas atarken patlayan araç videoları gibi..
Akıllara zarar bir durum...
Elim ayagim bir garip oldu vurdugunda bu nedir ya... Allahtan tir carpti da baska birine zarar gelmemistir diye dusunuyorum.
Tofaşı kullananda 40 yaşında adammış
Böyle manyağa denk gelmek tam anlamıyla tersten piyango.
"Alınan bilgiye göre, Sarayköy istikametinden Denizli'ye gitmekte olan Metin Ataseven'in kullandığı 35 NNS 96 plakalı tır, Beylerbeyi Mahallesi'nde bölünmüş karayolunda ters yönden gelen Hasan Yerkin (40) yönetimindeki 20 U 9534 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle tır şarampole devrildi, otomobil sürücüsü Yerkin araçta sıkıştı.
İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılan Yerkin'in hayatını kaybettiği belirlendi. " Alıntıdır.
Kendi hayatını hadi değersiz kıldın,ya diğer insanlar..
Traffic racer oynuyor sanki şerefsiz. Haplı olması muhtemel abi başka izahı yok. İntahar etmek isteyen normal biri yuvarlar kendini uçurumdan aşağıya, başkalarının canına kast etmez.
iyi ki tır çarptı düşünsenize normal araç kullananla kafa kafaya girecek hadi bu kullanana kimse acımaz karşıya yazık.
Yemin ederim benim içim izlerken çok kötü oldu. Sövmek az kalır böylesine.
keşke sakat kalsaydın şerefsiz. ölünün arkasından konuşulmazmış geç onları hikaye. kromozomuna kadar .ikeyim ben bunu.
Maalesef yazacak bişey bulamıyorum. kaza denizli-sarayköy yolunda meydana geldi.
Bana intihar gibi göründü.
öldüyse sorun sıkıntı yok 1 tane 1 tanedir olsun
Traffic racer tersten bonus topluyodu heralde tovbe tovbe...
Intahara benziyor gibi geldi banada Allahtan baska insanlarin canina bir zarar gelmemis
Ben bu olayın intihar olduğuna inanmıyorum. Haplı kafayla erkeklik gösterisi. İntihar eden adam peşinden başkalarını da sürüklemeyi düşünür mü?
r
k
Böylelerinin cenaze namazi kilinmaz !!! Kendince geberip gitti, bu haraketlerden sağ çıksaydı ileride daha fazlasini yapip kendi disindakilere daha cok verirdi. Eminim ki daha öncede defalarca yapmistir. Cehennem mekanı olsun!
İyide gecenin bi yarısı, tek başına, şehir dışındaki karayolunda kime artistlik yapacak ki?
Öyle tipler yanlarındaki yancilarin gaziyla patlıyor genelde.
Gecen sene aynı olay başıma geldi ankara eskisehir yolunda, 150 ile sol seritten giderken tersten starex tarzı kamyonet geldi 3 saniye gec farketsem kafa kafaya giriyorduk. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor..
çocukların dediği herşey çıkmış
gebermiş şerefsiz haysiyetsiz, keşke ölmeseydide sakat kalıp sürünseydi
Allah korumuş, tır yerine normal bir araba gelseydi bir sürü günahsız insanın da canını alacaktı.
Gebermiş gitmiş, iyi de olmuş bence.
Belasını arayan bir insan daha. 7-8 milyarlık dünyada böylesine m*allara denk gelme ihtimalimiz çok yüksek. Rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın bizleri.
ben de incek yolunda aynısını yaşadım.. Benim sol şeridimden gayet de hızlı bi şekilde geldi geçti.. Sağdan usul usul gelme değil yani aynen bu videodaki şerefsiz gibi.. Virajları keserim normalde o akşam usul usul gidesim tutmuş.. Yoksa kafa kafaya çarpışmak kaçınılmazdı..
Alkollü falandır büyük ihtimalle. Tır sürücüsünün durumu ne acaba
gecen yazdı sanırım Bursa'da da bunun gibi bi olay yaşanmıştı sahibi 70 yaşında bi amcaymış oda ters seritten baya gidiyor sonra mobeselerden görüp ekipler bayabi ileride müdahale etmişler:D amcamın ters şeritte olduğundan haberi bile yokmuş. bu olayda aynı bunun gibi olabilir belki.
Bursadaki olayın videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=RbdBUdIQ01I
Çok benzerı 3.5-4 sene kadar önce benim de basıma gelmıstı. s2000 ler ıle rolle cıktıgımızda 3 Serıtlı cevre yolunda(antalya havalımanı yolu) en sol serıtte karsımda tersten bı volvo s80 gelmıstı. 60-70 yaslarında bır amca suruyordu, hayretler içinde kalmıştım...
gece samsun yolu iskitler tarafında orta şeritte giderken karşıma terstten sag şerite girmiş iki tane otomobil çıktı şok olmuştum o an,,oda altgecitten çıktılar birden göremedim aniden karşımda bittiler,,,,
Bu kansızlara ölüm fazla iyi. Kolu bacağı kopacak bakacak kimsesi de olmayacak. Ondan sonra yaşamaya çalışsın şerefsiz. Gidip Tır şöförünün canını yakmış mahlukat.
adam haplanmış
kesın kafa guzel orayı gıdıp gelıs yol sanıyodu