dubai 1 nolu plaka 50.000.000 dirhemi yaklaşık 40 trilyon gibi bi rakama satıldı :)
https://www.youtube.com/watch?v=JtN35OUIu0g
Printable View
dubai 1 nolu plaka 50.000.000 dirhemi yaklaşık 40 trilyon gibi bi rakama satıldı :)
https://www.youtube.com/watch?v=JtN35OUIu0g
Boşa yaşıyoruz.
paramın sınırı olmasa yine almam
61 olsa neyse
arap yağı bol bulunca devamını biliyorsunuz parayla ne yapacaklarını şaşırmışlar.o petrol bittince bakalım ne yapacaklar.
40 tilyonu savasta olan arab ve müslüman kardeşlerinize verirmisiniz acaba
bunlar nasıl müslüman ? israf lan o para !!! hiç mi akıllarına gelmiyor, birkaç aç ve yoksul aileyi bu parayla ömürlerini kurtarmak... alayı böyle bunların, yazık vallahi yazık...
beyler,
denizin ortasına palmiye şeklinde ada yapan ülkeden bahsediyorsunuz.
olur böyle şeyler.
Amaç ?
ne kadar çok para harcayabilirim diye bir düşünceye mi kapılmış alan arkadaş
bu araplar bu pervasızca savurmanın hesabını nasıl verecekler
Taşa tapsın , yeter ki insan olsun..
Bunlar yuzunden fakiriz
''bu araplarda erkek cinsel organına sürülecek akıl yok'' geçenlerde duymuştum bu sözü
lan inşallah su alıcak paranız kalmaz. 1 lira için birbirinizi kesersiniz keyifle izliyicem.
4-5 yıl öncenin haberi:)
yazık israfın dibi...
2 dirhem 1 çekirdek. Çekirdeklerin kabuklarını yeriz biz anca :D
App basılır :D (100 bin euro)
Bunlar hortumu kendilerine bağlamışlar. Vay spor gazetesi bizde 50 liraya APP bastırırken 50 kere düşünüyoruz.
Müslümanlığı geçtim insan olsalar bu şekilde yaşam tarzları olmazdı
çocuk business dedi ya :D
3 tane suriyeliyi de bunlar alsın memleketine tek müslüman ülke biz miyiz arkadaş
Nefret edilesi tek toplum.
30 liraya ön arka plaka bastırdım. Onun için bile 5 ay düşündüm. :)
Burada olsa sökerler o plakayı sahibine tekrar satarlar. bkz. "arabanın üstünden jant çalma"
plakanın hikmeti neymiş böyle
Hadi bunlar gormemisin dibide Tr de neden SRK, TNY vs tarzi plakalara dunya paralar veriliyor ? Cidden anlayamiyorum arabanin uzerinde xx seri plaka olsa nolur ozel karakter plaka olsa nolur ?
Arkadaşlar iyi güzel söylüyorsunuz da
s.ke sürülecek akıl yok dediğiniz adamlar 20 yılda çöl'de mega kent kurdular dünyanın en'lerini yapıp marka oldular.
Böyle şeylerin hepsinin emin olun bir geliri vardır ( belki bizim gibi vergiden düşüyorlardır belki ileride daha çok değer kazanacaktır vs vs) gerizekalı olsa o kadar parası olmazdı zaten bacak kadar çocuk benden iyi ingilizce konuşuyor ordan pay biçin nasıl eğitim aldıklarını nasıl yetiştirildiklerini.
biz son 20 yılda ne yaptık ?
antalya ? ar yu kola'dan ileriye gitmedi
karadeniz ? sorsan avrupada kimse bilmez
güney doğu ? terörden bırak turist çekmeyi biz gidip güzelim doğu mutfağını unuttuk
Adamlar almaz tabi suriyeliyi oraya o kadar yatırım yapmış dünya markası yapmış sonra müslümanım diyeni alsın oldu canım başka ? seni beni bile almaz oraya ne suriyelisinden bahsediyorsunuz :)
Money talk güzel kardeşim. :)
Harbi o değilde ufacık cocuk bile ingilizce biliyor :/
Yakında Suriye gibi dibe vurmaları yakındır!!!