Evet beyler biz farkı dün akşam gördük :D sizce stock bi 106 gtı mı yoksa orjinal turbosu 1,5 bar basan :D passat mı ?
Mustafa'cım Öpüyorum seni :D
Printable View
Evet beyler biz farkı dün akşam gördük :D sizce stock bi 106 gtı mı yoksa orjinal turbosu 1,5 bar basan :D passat mı ?
Mustafa'cım Öpüyorum seni :D
videoyu ekleyin görelim bizde :)
ya video eklemeye çekindim açıkçası videolardaki konular kaldırılınca dedim var bi hayır :D
ben eklicem akşam merak etmeyin :D
bekliyoruz farkıı =))
""" bi baktım aynada nokta"""birinci vites bi boy ikinci vites memleket"""
ahahahahha :D
ya bi gün sadece muhabbet için toplanmak lazım :D fiteng görünümlümü bu :D
tutmayın insanları =))
bizde modcuyuz ayıp oluyor =))
ya devrem amirlere haber sal bu akşam 24 'de kavcık kprüsünde denemeler var :hehe:
ya şu işaretin anlamı ne =)) siren gibi bişeymi :D
=))
amirlere deilde benım araba ile geliyim izlemiş olurum sizi =))
bana göre bişeyler varsada yürürüz =)
polis olabilirsin ama modifiye tutkun had safada anlaşılan senin gibi polisleri aramızda görmekten mutluluk duyduk :D
hahaha =))
tabiki herzman yardımım dokunur =))
bende sizin arkları tanımaktan mutluluk duydum...
eee saat kaçta =))
Ve çok konusulan video'yu ekledim dayanmdım artık :D
http://upload.streetfire.net/video/P...tec_200035.htm
ya şaka bi yanada harbiden altımda arabam olsa gelirdim bu akşam :D maksat tanışmak kaynaşmak hem bakarsın ilerde lazım olur arabayı falan bağlarlarken polis ark var deriz. :D
bu video ne alaka :D roll videosu lazım :D
ercan işteyim kasette görüntüler eve gidince gidip cd'ye çektiricem akşam mustafaya 5 boy atmazsam yemek ısmarlıcam dedim gidip yemek ısmarlıcam :D eray ben mustafa gekido ve umut patso party anlıcagın.
polis adrii benim görüntülerde plakam belli değil bi sorun olurmu işi bilene sormak lazım :D
ya gökhan memurlar ne dedi bu ara denetim sıkı şikayet çok adamlar harbiden kaynağı buldu yalnız :D kuzeyden gitmemek lazım :D
bu passat nerenin arabası ??
göki attılar beni polislikten ama tanıdıklar var =)))
gökan tam tersi olmasın ahhahahahahah mustafaya beş boy atamazsam olcaktı o hahahahahah :D
ahaha beleş yemek bende ordayım akşam :D
sizin oranın maltepenin arabası herkes tarafından bilinir yancı mustafa derler ona :hehe:
hmm kırmızı bordo renklı sanırım cfg plakalımı ??
http://www.techturkey.com/forum/videolar/20859-passat_mustafanin_gercek_yuzu.html
mustafayı burdan tanıyabilirsiniz arkadaşlar
neyse artık biliyorum sahilde yuvarlakta duruyor =))
başka passat yok orda..
bizim bi kaç arklada kalkmıştı =))