Oyunu dun aksam indirdim. Sabaha inmisti...
Bir Umit dedim acaba oynanırmı?
Git gide daha kotuye gitmis oyun motoru... 240la giderken saga donuyorum ve sankı 40la gider gibi donuyor...
Yine huzun yine hayal kırıklıgı...
Nerde o eski NFSler?
Printable View
Oyunu dun aksam indirdim. Sabaha inmisti...
Bir Umit dedim acaba oynanırmı?
Git gide daha kotuye gitmis oyun motoru... 240la giderken saga donuyorum ve sankı 40la gider gibi donuyor...
Yine huzun yine hayal kırıklıgı...
Nerde o eski NFSler?
bende indirmeyi düşünüyordum Burak sen şimdi böyle yazınca hayal kırıklığı oldu, vazgeçtim..
aslında Grid gayet güzel bir oyun ama sistem konusunda kasıyor beni.. :)
Oyun nfs serilerinin en kötüsü. İncelemelerden aldığı not ortalaması 6,5/10
hiçbi nfs gercek bi simülasyon olamadıki herzaman coluk cocuk oyunu oldu sadece. Eski NFS leri aramamızın nedenide beklentilerimizin düşük rakiplerinin yeterli yasımızında ufak olusundandır. Grid oynuyorum toca oynuyorum tek gecerim...
bayadır nfs serilerine elimi sürmedim , vakit kaybı indirip kurmak oynamak falan.
ercan +1 grid harika bir oyun ama sistem zorlanıyo:D
Son olarak NFS Hot Pursuit oynamıştım :D
Şimdiilk Burnout ve GT 5 takılıyorum. Bitince Grid i denicem...
Öff nfs serisi artık çöp yaaa... 300 le giderken yan veriliyor :D
Yapmayın ya inmesine 400mb kalmıştı iptal mi etsem :) underground 2 ye dvm :D
oynanabilirlik olarak gerçekten berbat nfs serileri
gerek kalmadı indirmeye
nfs yi bende indiriyodum son 5 part ama :D bi sorun olustu galiba
grid cok zor ona kesin direksiyon ps joyistigi fln lazım yarım gaz fln için:D
şu GT yi pc ye sürseler şehrin içine salsalar bizi allah diyorum :d işte gidip alırım orjinalini 100 lira bile olsa
bertan +1 gt yi pc de ve şehir içinde oynamayı isterdim bende :D
need for speed serisinin son oyunu most wanted dir. ondan sonrası hikaye resmen. ben hala most wanted takılıyorum. 3 sene önce bitirdiğim halde...
Şu download linkini birisi atabilirse sevineceğim.
Porsche Unleashed dışında hepsi çöp bence
LFS Rulez :)
Bu yazılanlara bakılırsa alıp hayal kırıklığına hiç gerek yok :D Grid'den devam
bende torrentten parçalanıyorum çekmek için hiç uğraşmasam mı acaba...
grid bu pist arabalarıyla oynanan oyunmuydu demosu vardıda omuydu tam hatırlayamdım
her türlü yarıs arabasıyla oynadıgın oyun aynen touring carlar open weller drift specler americanlar full modlu subuarı lemans arabaları r10 tdi fln :D adını okuuyp yazamadıgım koinseg fln :D
http://xbox360media.ign.com/xbox360/...2075325610.jpg
http://www.xboxer.tv/race-driver-gri...ive-online.jpg
grid güzel ya drift bölümün sevdim ben aynı şekilde togue da.oynaması keyifli
ben arcade de oyandım dmeosunda oyanabilirlik çok kötüydü yaw araba kutu gibi sağa sola dönüodu hemen :)
Tdu da çok güzel. Aracın sesleri gerçekekçi ve şehirde geçio. Oynayan yok mu?:)
yıne husran demekkı arcade ısteyenlere Grid simulasyon isteyenlere gtr evolution ( bırebır nurburgrıng norscheilfe pıstı var r35 rekor kırdıgı r8 le 8 01 de dondum :D ) race the wtcc ve lfs yı onerebılırım ıkısınıde bırlestırıyım dıyosanız test drive unlımıtedı sıddetle onerırım 29 dolara orjınalını alıp sureklı onlıne oynayabılıosunuz dunyanın heryerınden ınsanlarla tamamen orjınal oahu adasında pıst olmadan caddelerde hıghwaylerde rollıng yapmak gazlamak cok keyıflı 19 dolarada mega car packınıde aldım f40 lar r34 lar ve daha bı cok muthıs arac var tavsıye ederım ayrıca oyunda hardcore modu actıktan sonra sıfır drıvıng aıdle ve logıtech g25 le gercege cok yakın oldgunu soyleyebılırım
Nfs dendiği zaman aklıma bi nfsse geliyo bi nfsu2 gerisi yaramaz simülasyon diyincede lfs momo racing whell oldumuda tadından yenmez :D
grid çok güzel ama laptopta oynamak çok kasıyor gerçekten...güzel sistemi olan bir bilgisayarda oynanası bir uyun...
Bu Undercover'dan önceki oyunun ismi neydi ?
pro street olması lazım...
sağol teşekkrler
NFSPU & NFSU2 dısında oynamıyorum, cok anlamsız geliyor.
demo sunun bulundugu bır ling varmı acaba ındırelım bızdE?
yeni oyunun demosu çıkmadı
cunku bılıolar berbat bı ıs yaptıklarını...
ya nedir bu nfs olayı anlamıyorum ki gerçekcilik 0 zaten oyunda 220km hız ile viraj dönüyorsunuz falan saçma sapan şeyler... adam gibi similasyon oyunları warken (gran turismo vb..) nfs de kimmiş...