https://youtu.be/V-pPrAA7yjQ
Printable View
maşallah abi :)
çok iii maşallah
güç,basınç nedir???
puntoya bak yahu (: . Çok iyi gerçekten,maşallah
maşallah çok istediğim bir setup motor içi nedir ? kapak vs kadranda 100-200 15.xxx koşuyor çok zevklidir bence allah tekerinize taş deydirmesin :)
çok iyi maşallah.
Aracınıza massallah bir puntodan beklenmeyen ama cok keyifli sekilde gidiyor
2 den 3 e geçerken bir problem mı var yoksa 1.3 multıjet gibi vites yolları kotu dıye mı yavas gecırıyorsunuz videolarınızı bekliyorum :)
Maşallah çok güzel ivmeleniyor :)
Maşallah gayet güzel tjet güzel makine güle güle kullanın..
maşallah ali abı kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Arabanın orjinal sensörleri izin vermiyor sanırım bu kadar yüklenmesine birde xxx firma kolları çok zayıf hatta 150 bg sonrası için heran herşey olabilir diye riske girip devam etmek istemiyor. Yazı alırım diyor yani motor içi bu kadar dayanıklımı ? Yağ kanalları çok zayıfmış...
Evet kardeşim sensörler sıkıntı ama düşük maliyetle hallediliyor.Motora gelince hiç sıkıntı yapmadı yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum .O firmaylada deneyimim oldu, bence sıkıntı yazılım. sorunu biz de sensörleri değişince aştık. Yurt dışında bu kadar örnekleri varken biz de niye yok. ayrıca 120 lik ve 180 liklerin kol- pistonları aynı.
çok ciğerli maşallah :D
maşallah abi tsi grubuyla video bekliyoruz :D
anladım abi olabilir tabikide. Orjinal sensörleriyle max ne kadara kadar çıkıyor. 200 bg buluyormu ?
anladım abi tşk ederim. O zaman serp dynoda 185 bg civarı olabilir yani. Maliyetler nasıl ali abi gt1446 ile o güçlerde yakıtsız olarak alınmaya kalkılırsa.
Maşallah :)
td04 tavsiyem, 05413021455 tlf.num, whatsap dan, arayarak , nasıl istersen sorabilirsin kardeşim, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
dyno verisi başka birinin yazılımına aitti. gt 1446 ile son yazılım yapılınca dynoya çıkmadık ama çok daha iyiydi, 200hp, lerin üstü rahat vardı.
Sensör konusunda bizi İtalyanlar uyardı ve kodları verdi.
Maşallah. bizde czt turbosu ile ilk deneyimimizi yaşıcaz. serhata baya yardımlarında dokunda sayende bu yukun altından kalktık ali abi :) her ne kadar tanışmasakta yardımların çoook işimize yaradı tşkrler tekrardan :)
valla dedemde emotion plus Linea T-Jet var zaten motoru t-jet olmasından farklı bi gözle bakıyordum artık büyük bir potansiyel olarak gözüküyor gözümde .Maşallah aracınıza T-Jet cidden iyi bir motor
Masallah,puntodan beklenmeyen hareketler :) elinize emeginize saglik
Maşallah cok iyi olmuş elinize emeginize sağlık
Maşallah emeğinize sağlık
maşallah ali abi kadranda 15 sn civarında gözüküyor. Dbn alma zamanı geldi abi artık. Yakıt varmı extradan pompa benzinimi abı vıdeoda.
anlatayım abı sana whatsaptan :)