https://www.facebook.com/bizmahlukla...17002628627407
Videonun açıklamasında da gereken yazı yazılmış aslında. Gerçekten toplum olarak ahlakı, bilinci, utancı kaybediyoruz. Şu scorp denen uygulama çok geç olmadan kapatılmalı.
Printable View
https://www.facebook.com/bizmahlukla...17002628627407
Videonun açıklamasında da gereken yazı yazılmış aslında. Gerçekten toplum olarak ahlakı, bilinci, utancı kaybediyoruz. Şu scorp denen uygulama çok geç olmadan kapatılmalı.
özgür ülkede yasıyoruz
okadar vahim abartıcak bişey ben görmedeim heralde. bukadar rahatsız ediyorsa açıp seyretmek zorunda değilsinde zaten.
2. kişi gayette mantıklı demiş kaşıyanı kaşırım diye.
diğer taraftan örnek
1: kız olsaydım kesin kevaşe vs. olurdum ona buna verirdim veya zengin koca bulur rahatıma bakarım demeyen erkek nadirdir heralde
2: bekara koca boşamak kolay
Dışarda doğru düzgün muhabbet kuramayan insanların egosunu tatmin ettiği yer scorp. Kullanmıyorum..
O kaybediyoruz diye üzüldüğün ahlak, bilinç, utanç çoktan kaybedildi ve bunlar da en basit sonuçları.
Bak şimdi özgür ülke demişsin çok güzel, ona zaten laf edende yok edecekte yok...
Tecavüz de ediliyor bu özgürlük kavramı içersinde, onun ayarı nasıl tutturulacak bi düşünelim.
Bu videodaki kızlardan birine sokakta baksak, biraz peşinden gitsek ''sapık, pislik...'' damgası vurup öyle düşünecekler, ama videoda denilenlere bakarsak eger kendi dünyalarında zaten böyle fantazilere yer açık.
Kendi düşüncesidir diyenler olacaktır, eee temizmi şimdi bu düşünce ki bunuda özgür hür idare, düşünceyi belirtme çatısında değerlendirelim..
Ya bu video'daki kızlar şimdi komikmi olduklarını düşünüyorlar.Sosyal medyada ünlü olma cabası niye.
Ben ilerisini düşünüyorum bu kızlar evlenicek ve ilerde çocukları olucak birey yetiştirecekler.
Popüler olmak adı altında ne ar bırakıyolar kendilerinde ne namus. Ne mühim bir şey bu popülerlik, takipçiler, izlenmek, tanınmak. Allah akıl fikir verip ıslah etsin inşAllah başka bir şey söylemeye dilim varmıyor.
Sen yeni nesili çok mu dışarıya kapalı sanıyorsun hocam :) Kadıköyde otelim var ve bazen ağzım açık kalıyor. Eskiden erkekler koşardı kızlarnı peşinde şimdi tam tersi bir durum var yeni nesil kızlar çok erken bakireliklerini kaybediyor ve madem kaybettim herkes ile ilişkiye gireyim diyor, bu rahatlıkları da bununla alakalı. Buraya bu videoyu yükleyen kız anam, babam ne der demiyor ileride evleneceği adamı düşünmüyor. Sorun çok büyük.
popüler kültürün gözü çıksın ya bi de rahat rahat gülerek anlatıryorlar
Cinselliğini yaşamak istemek demek ******, kaşar olmak demek değil ama bu yeni nesil yetişen kızlarımız sosyal medya yüzünden kaşarlanmışlar hepsi.
Yurtdışı da böyle mi acaba yaşayanlar söylesin. Sosyal medyayı kullanmasını bilmeyen bir nesil olduk çıktık,sosyal medyanın da bu kızlar üzerinde çok etkisi olduğunu düşünüyorum,ilgi toplama peşindeler.
özgürlüğünde bir sınırı vardır demekten dilimde tüy bittide neyse konu bu değil .geleyim yeni nesil ' sen kaç yaşında patladın ben kaç yaşımda berkecana verdim ' in yarışını yapan kezbansularımıza ; şimdi efenim bunlar aileden görgüsüz , sadece ve sadece analarının kocalarından göremediği parasızlığı şaşayı , gittikleri günde hatçenin kocasının 2 milyar maaşıyla 36ay taksitle aldığı bilmemkaçıbiryerdeyi bile alamamanın hırsıyla kızlarını birer zengin koca avcısı güdümlü füzeye çevirmesiyle başladı ilk mevzular.kız kuzenim var watzapındaki mesajları okumakla meşgul oluyorum bulustugumuzda ve inanamadıgım şeyler mevcut , kimisi ünlülerle yazışmaya calısıp onları araklamaya calısmakta ' bitanesi başardı yatta ünlü bir oyuncuya verdi resimleri var ' bu tayfa ayrı. kendini akıllı sanan kimisi ise yeni nesil yandaş , perşembe rolex resmi paylaşıp cumaları selamınaleykümcülüğe bürünen zenginlerin peşinde bak bu beni düdükler ama ayrılmaz diye düşünerek like manyagı yapmakta. kimisi sevgilisi tarafından eve getirildiginde bakiremisin sorusuna karşılık ' ya hayatım bak zarı biliyorsun ben kalem soktum bir kısmı gitti diger tarafları duruyordur heralde ' diye adamı kafalamaya calısmakla mükellef ( başıma geldi ordan biliyorum ) kimisi geçenlerde ekşi sözlüktede konusu acılmıstı orada söylendigi gibi ; namus bacak arasında degildirci tayfadan , tamam bacak arasında olmasında kardeşim sende her esmer sacı joleli e92 liye verme bi zahmet sonra kaldırımda yürürken görünce arkandan gülüyoruz gene kimi kandırdı bu diye.kimisi ; zaten mal gitti bari paralıya başlıyımda kendimi geçindireyim derdinde hatta bu örnek verdigim geçtigimiz senelerde buradada resimleri paylasılan motor fuarında hostesti , resimleri forumda gorunce garip duygulara bürünmüştüm süper kızdı o...spu oldu beylikdüzünde simdi. son 3 senedirde beliren son kesim ise ; herkese verdim seçici olmadım , beni alsa alsa kafamı kapatırsam ya fetocunun yada diger cemaatlerden bir enayi alır düşüncesine kapılıp ne hikmetse birden hidayete erdim imajı verip kafayı kapatanlar ( başıma geldi ordan biliyorum suan zimbabwede mi ne 2 cocugu var ).. uzun lafın kısası arkadaşlar türk kızlarından umudunuzu kesin artık , yabancı ülkelere acılın , insanın insan oldugu için deger verilen ülkelere gidin imkan varsa yerleşin hayatınızı orada kurun özellikle genç arkadaşlar.
Bunlar hergun sikisen tayfa sanirim rezillikten baska birsey degil arkadas icine nasil cikiyor bunlar gerci arkadaslarida boyledir bunlarin. Ozgurluk buysa ozgurlugu cinsel ozgurlukle karistiriyorsaniz ozgur kalin beyler
Kimsenin kimseye ahlak dersi vermeye hakkı yok istemeyen açmaz dinlemez izlemez . Bu ülkede kafayı yoracak çok daha ciddi problemler var!
Bencede sıkıntıya düşmeyin vurun geçin veren olursa.
Bunlar akşama kadar gay videosu izleyen snapchat kızları işte sorsan hangi yemekleri yapıyorsun diye dışardan söyleriz yha derler :D
güzel anlatmışsın valla durumu :)
Hayır bekar zamanlarımızda çok kolay elde edemezdik,eve götürmek falan büyük sıkıntılar yaşıyorduk .
O nesil bile bize vurmadi her yerde bir talihsizlik :D
Bizim yediğimiz içtiğimiz sıçtığımız sosyal medya oldu ciddi ciddi. Yemek yiyoruz önce snapi sonra instagramı sonra facebook check ini ulan yemek yemeye mi geldik iki sohbet edip yoksa millete gösteriş yapmaya mı anlamıyorum bazen. Ama bizim genç nesil kafayı yemiş artık ciddi ciddi ben gözümle kaç tane kız gördüm duydum sırf "ig'da bilmem kaç takipçisi varmış ay bilmem ne" diyip tanıştığı gün altına yatan. Yurtdışında en azından avrupada büyük çoğunluk olarak gençlerde kimsenin umrunda değil sen kimsen "O"sun daha fazla değil kimse senin sosyal medyanın bilmem nesine göre ölçüp tartmıyor genç nesilde, seviyorsa seviyor sevmiyorsa sevmiyor. Başka insanlar tarafından nasıl göründüğüne değil kendinin nasıl gördüğüne göre karar veriyor.
Şu uygulama zaten dünyanın en saçma uygulaması, hakkında konuşmak bile enerji kaybı. Çevremde kullanan bakan varsa direkt çıkarıyorum hayatımdan.
Buyur :D
Talih kuşu vurmadi anlamında dedim ,talihsizlik yani :D :D
Hey gidi hey hocam.com dan falan düşürür giderdik ,ya da onlar gelirdi . Üniversiteden ayarlardık ev yok bark yok leon'um cenabet arabasi olmuştu çok ekmeğini yedim . Swarm yoktu foursquare vardı ne güzel .
Şimdi her şey Legal olmuş ,kimsenin uğraşmasına gerek kalmadan kendileri geliyor
elbet bizimde çiçeklerimiz açacak beyler :D şaka bir yana,denk geldiğimde gülüyorum sadece.yorum yok.
O zaman sıradaki şarkı ****** gibi yaşayıp piremses gibi evlenmeyi düşleyen bu kızlarımıza gelsin
Sende haklisin.. Özgürlük bu ülkede kisiden kisiye degisiyor..
@20;agzina sağlık. Bu kadar güzel aciklanamazdi.
valla ne derseniz diyin ama ordaki muhabbeti izlerken ben utnadım
video hür irade cekebilir hesabını kendi verecek karışamassın bence. ama uyarmak gerekli. iş aliede bitiyor ben görmedim oglum görsün ben yapamdım kızım yapsın zihniyeti bizi buralara getiriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=EjbfA_bOd1A
gerçekten vakit aayırıp izlerseniz ne demek istedigimi anlarsınız
ordan nasıl belli oluyor cumhuriyetci olmadıgım. ama ben seni kefe koymuyorum ama ayrıştırıcı ben oluyorum