-
Serinin sonu TOFAŞK EC 609
-
2000 model üstü soldan depo olmuyomuydu ? tofaşı bilmeyenler kartal kesmeside derler.
-
Dedem sen ne diyon şimdi bize çakma Tofaş mı itelediler yani :)
-
Alıntı:
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı
Dedem sen ne diyon şimdi bize çakma Tofaş mı itelediler yani :)
benim bildiğim 2000 model üstü doğan şahinler soldan depo oluyor, o mesajımdan onumu anladın sen şimdi :D
-
Ön cama facebook adresi guldurdu hocam guzel mizah, gule gule binin.
-
Fabrika çıkışı Lpg bağlı olan Şahin Doğan'ların benzin deposu arka koltuk sırt kısmında değilde kartal gibi alt kısımda olur deposu yine kartal gibi soldan girişli olur :)
-
bu serinin yeri türkiyede hiç bi zaman bitmez uçan arabalar çıksa bile maşallah aracınıza efsane
-
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir :)
Eywallah
-
Gursel abi buna da 2.0 20 valve swap yaparsın şimdi :)
Allah tekerini düz bassin abi. Harika görünüyor sende ki halleri.
-
Alıntı:
AhmetKondi Nickli Üyeden Alıntı
2000 model üstü soldan depo olmuyomuydu ? tofaşı bilmeyenler kartal kesmeside derler.
Kesme değil gerçektende kartal şasesi üzerine monte edilmiştir çünkü elinde çok sayıda kartal şasesi kaldığı için depo soldadır lpgden dolayı değil yani fabrika çıkışı öledir modeli olanların hepsi kartal şahin doğanlar hepsi soldadır deposu kazasız belasız gürsel abi ...
-
araca maşallahta ben arkadaki bordo tofaşı merak ettim niyeyse bi ilginç geldi bana
-
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
araca maşallahta ben arkadaki bordo tofaşı merak ettim niyeyse bi ilginç geldi bana
O bordo Tofaş biraz sıkıntılıdır da ondan ilginç gelmiştir :) bilen bilir meşhur LM İb&Er otonun aracıdır
-
babada crx k20 oğulda doğan :D ilginç Maşallah abi
-
Alıntı:
AhmetKondi Nickli Üyeden Alıntı
benim bildiğim 2000 model üstü doğan şahinler soldan depo oluyor, o mesajımdan onumu anladın sen şimdi :D
Soldan depo 2000 de sonrada olanvar var 2002 lerde felan var yani soldan depo, Maşallah gürsel abi.. bi katlanır ayna bi sunroof bide bbs tamamdır:)))
-
16 senedir hiç ufak bir değişiklik olmazmı sadece logo docc :)
-
2003 model sağdan depolu modelde var. Hayırlı olsun. Arkadaşımın aracıydı. Temiz araç :)
-
Alıntı:
Zorbey Nickli Üyeden Alıntı
2003 model sağdan depolu modelde var. Hayırlı olsun. Arkadaşımın aracıydı. Temiz araç :)
Temiz diye aldık :) İb&er oto refarans zaten Eywallah
-
Alıntı:
O bordo Tofaş biraz sıkıntılıdır da ondan ilginç gelmiştir :) bilen bilir meşhur LM İb&Er otonun aracıdır
Varmı resimleri, spoiler tampon portları falan görünce merak ettim başka açılardan şimdii
-
Kapat şehrin ışıklarını yak sisleri dönelim her virajda seninle nispet yaparcasına. Maşallah
-
Fabrikasyon lpg olanlar soldan depo oluyo lpg sizler sağdan depo oluyo ayrıca soldan depo olup lpg siz çıkmış araçlarda var az sayıda :)
Maşallah araç güzel duruyo kazasız belasız kullanın :)
-
Alıntı:
kadireren Nickli Üyeden Alıntı
Fabrikasyon lpg olanlar soldan depo oluyo lpg sizler sağdan depo oluyo ayrıca soldan depo olup lpg siz çıkmış araçlarda var az sayıda :)
Maşallah araç güzel duruyo kazasız belasız kullanın :)
Eywallah kardeşim hepimize kazasız belasız
-
Bu da hızlı mı abi :) maşallah kazasız belasız.
-
kankam hayırlı olsun güzel kuş :)
-
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
Varmı resimleri, spoiler tampon portları falan görünce merak ettim başka açılardan şimdii
İbrahim Seda kaptan ekle
Bursa'nın en hızlı atmo TOFAŞ'ı
-
Alıntı:
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı
Bu da hızlı mı abi :) maşallah kazasız belasız.
Eywallah bu esnafişi
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
kankam hayırlı olsun güzel kuş :)
Bide bunların meraklısı olan telaltı dilberleri varmış onlar daha da güzel pampa:)
-
-
şu tofaşlara karlığı yakıştırmayan bir tek benmiyim acaba :D maşallah aracınıza kazasız belasız.
-
Gürsel abi senin araban daha güzel. :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı
Gürsel abi senin araban daha güzel. :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Eywallah
İki EC yide çok Seviyom
-
-
Maaşşallah ibrahim abiden çıkma 131 şahin vardı bende tanışmak nasip olmadı kendısınle ama namını çok duydum yaptımı 10 numara araba yapıyor :) Abi sizin Şahinde çok güzel duruyor. jantlar 10 numara olmuş Allah kaza bela vermesin.
-
gürsel amca pek yakıştıramadım ben crx bagımlılık yapmış crx e seçer gibi seçmişsin jantı, ama zevk senin tabi :) maşallah kazasız belasız.
-
Alıntı:
tylan Nickli Üyeden Alıntı
Maaşşallah ibrahim abiden çıkma 131 şahin vardı bende tanışmak nasip olmadı kendısınle ama namını çok duydum yaptımı 10 numara araba yapıyor :) Abi sizin Şahinde çok güzel duruyor. jantlar 10 numara olmuş Allah kaza bela vermesin.
İbrahim kaptan canımız cigerimiz adam gibi adamdır beğendiğine sevindim eyvallah kardeşim oglum seçti jantları bende aldım
Alıntı:
burakgunay Nickli Üyeden Alıntı
gürsel amca pek yakıştıramadım ben crx bagımlılık yapmış crx e seçer gibi seçmişsin jantı, ama zevk senin tabi :) maşallah kazasız belasız.
Eyvallah
o bir EC
-
-
esaylada bi foto alabilirmiyiz :D
-
Alıntı:
axcel Nickli Üyeden Alıntı
esaylada bi foto alabilirmiyiz :D
bir ay sonra marmariste emre ile bi şekil yaparsınız :D şu sizin bi meşhur virajınız varya orda marmaris konulu bi çekim yaparsınız artık
-
Abim hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
-
Alıntı:
bir ay sonra marmariste emre ile bi şekil yaparsınız :D şu sizin bi meşhur virajınız varya orda marmaris konulu bi çekim yaparsınız artık
bu kış çok çetin geçicek gibi :D:D
-
Alıntı:
arsenikli Nickli Üyeden Alıntı
Abim hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
sagolasın kardeşim hepimize kazasız belasız
Alıntı:
axcel Nickli Üyeden Alıntı
bu kış çok çetin geçicek :D:D
hayırdır laa hondayı mı yükledin :D
-
Alıntı:
sagolasın kardeşim hepimize kazasız belasız
hayırdır laa hondayı mı yükledin :D
yok abi ellemedim rutin işler yaptım sadece :)ama yapacağım zaman kesin haberin olucak :D