Mini Club Türkiye organizasyonunun maalesef bitişine yetiştim ama yetiştim :)
Lütfen; videoyu izledikten sonra, beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı SAKIN UNUTMAYIN!
http://www.youtube.com/watch?v=A05AaiTNRMo
Printable View
Mini Club Türkiye organizasyonunun maalesef bitişine yetiştim ama yetiştim :)
Lütfen; videoyu izledikten sonra, beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı SAKIN UNUTMAYIN!
http://www.youtube.com/watch?v=A05AaiTNRMo
maşallah güzel gidiyor vlog lar :) ama tabiki the makina bekliyoruzzz
Severek izliyoruz :D
Yine Buğra yine on numara video
Ahahahaha Aren ve Doğa abi acayip eğlenceli adamlar ya :D Model yılının en dolusu...
Beni fotojenik bulmadı, halbuki hep bugüne hazırlanmıştım :) hzhzzhzh
Ellerine sağlık bro, bayrak detayı hoşuma gitti!
Maşallah yine harika olmuş buğra,
Kullandığın kamera hakkında bilgi alabilir miyiz?
çok güzel olmuş :)
Model yılının en dolusu hahaha :D
"Koltuğa 14 verdin ama demi?"
Doğru mu anladım abi o koltuklar 14.000 (on dört bin) TL mi :D
izlerken zevk veren görüntüler, teşekkür ederiz.
mini zaten başlı başına bir hastalık.
Yine çok çok iyi videolardan biri :icon_tup: Ellerine sağlık Buğra izlerken çok eğlendirdi :)
Çok keyif aldım izlerken, eline emeğine sağlık Buğra :)
teşekkür ederim. haftada en az 2 tane atmaya ya da çekmeye özen gösteriyorum. *****, yaz ayı-bereket ayı :) the makina olacak inşallah, şimdilik biraz durgun sadece.
teşekkür ederim.
ahahaha bro sen hazırlanıp gelmişsin valla, sanki hep bu anı hayal ediyormuşsun gibiydi =) muhteşemdi valla, çok keyif aldım ama bir daha ki buluşmaya lütfen çağırın. teşekkür ederim.
teşekkür ederim. tabi; Sony RX100 Mark IV ama ben slowmotion ve sinematik çekim için tercih ediyorum. eğer bu tarz V-LOG çekimleri yapılacaksa bir alt segment; Sony RX100 Mark III tercih edilebilinir.
açık konuşayım, piyasada ki bir çok profesyonel kamerayı teknik anlamda olmasa da, kullanışlılık anlamında bozar.
teşekkür ederim.
ah keşke. ne makaralar dönerdi varya :) ucuz kurtuldular şimdilik :D
ya ben bir ara niyetlenmiştim. hatta çok sordurmuşluğumda vardır. 2012 senesinde 9.000 TL gibi bir fiyat söz konusuydu. 14.000 TL diye kafamdan çıktı ama o civarda diye tahmin ediyorum :) yanlışım varsa birisi düzeltsin.
Sana böyle doğaçlama şeyler çok yakışıyor kardeşim, aynen bu yolda devam :)
3dk çabuk bitti , 30dk olsaydı kesintisiz izletirdi herhalde :D
İlk v-log'tan daha eğlenceliydi bence , elinize sağlık :)
Bende geleydim iyiydi motoru atamadık arabanın üstüne :D video güzel olmuş drone kullanmayı düşünmüyomusun
Her zamanki gibi eğlenceli olmuş zaten daha çekilirken belliydi, ellerinize sağlık. Yer yer arka planda ben de çıkmışım :D
Güzel çekimler, doğallığın 10 numara arada bir küfürlü yerlere bip yada video tazı şeyler koymak daha da güzel Başarıların devamını dilerim
Peki v-log ile makina arasındaki fark nedir?
saol canım abim.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. yok, şu an pratik çekmek daha çok işime geliyor. drone beni yavaşlatır :)
teşekkür ederim. v-log; videolog, yani video günlük gibi. genelde, gün içerisinde bir yerlere gidiyorsam ya da bir yerlere uğruyorsam, burada ki konuya göre gidişhatı belirtiyorum ve betimliyorum.
#themakina ise; bu işin biraz daha profesyonel hali, gerek çekimleri gerek ise kurgusu, renkleri ve müzikleri olsun. tanıtımını gerçekleştireceğim makinaya sadece yoğunlaşıyorum ve tanıtımı bu şekilde gerçekleştiriyorum.
Buğra yine on numara olmuş eline sağlık.
Elinize emeğinize sağlık. The Makina'yı sıklıkla izleyemiyoruz bari V-LOG paylaşımlarınız çoğalsın :)
Bu arada The Makina - 350z ve RX8 videoları silindi mi?
Bugra elıne saglık ta coupe mını nedır yahu cok cok cok ıyı :)
kanka bir kez daha burdan eline saglik :) cekmesi kadar izlemesi de eglenceli oldu :)