-
Şampiyonlar Ligi Enka Denemeleri
-
-
-
Ne kadar isterler acaba bunaraç için.
-
Maşallah be. Speedy önüzdeki hafta konya ya çıkacak mı ?
-
Hepsine maşallah gtr kanatsiz çok hayvani olmuş çok hoşuma gitti . Gelenlerin ayagina saglık
-
Evo sınıfından cokk uste bır performans sergılemıs. Tebrıkeler...
Hızlanma surelerı nedır 100-200 yada 200-300km aracların?
-
Alıntı:
997TT Nickli Üyeden Alıntı
Evo sınıfından cokk uste bır performans sergılemıs. Tebrıkeler...
Hızlanma surelerı nedır 100-200 yada 200-300km aracların?
evo nun 100-200 ü var abi
https://www.youtube.com/watch?v=Y_OmMhziz5I
-
Bursa'da otobanda canlı izleme imkanı bulduğum bi evo gerçekten sınırları zorlayan bi evo hayran oldum gidişine sesine başka bi kanatlı bu
Deneyen araçların hepsine maşallah kazasız belasız sürüşler hepsine
-
Adem maşaallah ALLAH kaza bela vermesin
Allah yarışanların kalbine gönlüne göre versin
Özgün seninde eline emeğine sağlık
-
Resmen Supra ya acıdım. Evo ayrı bir kulvar olmuş bence. Unlim 500+ da görmek isteriz :)
-
Yunanistana çıkartma yapar mı ? :D :D ***** onlarda evo seviyorlar
-
mşllh. spedyy miz çok fala her zamanki gibi
tebrikler adem abi:icon_tup:
-
4 silindir için çok acımasız bir araba :)
maşallah adem abi :)
-
Guzel hizlanmis kadranda.
300 yapabiliyor mu? Sanziman son hizi nedir?
Dbn verileriyle baya iddiali olucak gibi,unlim'e kesin gitmeli....
-
Evo mükemmel ötesi Maşallah her daim hızlı şuan tahmini kaç kg dir özel değilse.
-
Maşallah emeklerinize sağlık Şişman senide tebrik ederim ELİNE SAĞLIK.
-
Supra otomatik olsaydı biraz daha yakın olurdu sanki, Turbo olunca manuel şanzıman performansı fazla törpülüyordur.
-
Videoyu ilk seyrettiğimde supra basmadı ya da vites kaçırdı falan sandım :)
Evo da son nokta bence. Maşallah Adem.
Kazasız belasız.
-
-
Uzun zamandır forumda bu kadar net olan deneme videosu yoktu.
Tüm araçlara Maşallah :)
-
9000 rpm de 310 dbn verisi ... arac sofor haric 1250 kg net...
cok daha guzel video lar varda diger arac sahipleri yayınlatmıyor.....
-
Alıntı:
adm Nickli Üyeden Alıntı
cok daha guzel video lar varda diger arac sahipleri yayınlatmıyor.....(gtr) la
herkesin kendine göre mazereti vardır ama suprada güzel gidiyo :)
-
Evo işin son noktası sanırım, o nasıl bir hızlanmadır öyle. Kocaman maşAllah araca.
-
41kere maşallah, tutunması ivmelenmesi harika. Canlı canlı izlemek isterim doğrusu :)
-
evo çok acımasız. helal olsun
-
Alıntı:
adm Nickli Üyeden Alıntı
cok daha guzel video lar varda diger arac sahipleri yayınlatmıyor.....
Ellerinize sağlık gerçekten süper bir araç olmuş. Muazzam hızlanıyor. Açıkcası ne dediler bilmiyorum ama supra bana pek 1000+ gibi gelmedi. Sizin aracın mustang'de 900hp çıkarttığını varsayarak konuşuyorum.
Bence denemeniz gereken araçlar ESmotorun 997tt leri. Hem 2 tarafında tutunma sorunu olmaz eş değer denemeler olur. 67mm ile devam edecekmisiniz yoksa 72 ye çıkmayı düşünüyormusunuz?
-
Adem Bey ve doktora tebrikler baya baya hızlı gercekten... 200-300 u kac sn suan ?
-
levent kardesim dbn ler ozgunde hic bilmiyom ama 100-200 2 kişi 3.5 cıktı hatırladıgım...
sinan simdilik bu turboy la devam...
-
Maşallah yahu bu ne hız :) bi ara sanki roll videoları paylaşıldı sonradan silindi galiba. Emeğinize sağlık
-
Maşallah mükemmel hızlanıyor.
Doktorun da eline sağlık :)
-
O nasıl bi gidiştir maşallah,şimdi tr deki en hızlı makine bumudur bi ara msupra ,hulk vardı onlardan hızlı mıdır?
-
onlardan hızlı :) 400 metreyi 9 sn de koşuyor.
hulk 11,3 falan koşuyordu sanırım.
-
facebookta bir kaç farklı video eklenmiş şimdi tekrar tekrar izledim supra ilk bastığında araç sapıtıyo orada gaz kesiyomuş(farklı videoları izleyince daha iyi belli oluyo) sağlıklı bir deneme olmamış anladığım kadarıyla
-
Heh işte emek dediğimiz şey budur.. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
-
facete birde köprüden sonra supra yakalıyor Evo yol vermiyor önünü kapatıyor muhabbeti dönmeye başladı biraz önce..
burdaki videoyu izleyince daha köprüye gelmeden evonun kadranı bitirip gaz kestiği gayet net gerçi..
-
Canlı izleme fırsatı bulan nadir insanlardan olduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum. Çok güzel kareler hepsi. Evo'nun köprü üstündeki launchu damarımdaki kanı titretti, kalp ritmimi bozdu geçici süre. Daha sık gelebilseniz keşke. Elinize emeğinize ve kesenize bereket. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
-
keşke silinmeseydi videolar... EVO ya kocaman bir maşallah, dyno değil de gücünü yolda gösterdiği için...
-
Alıntı:
ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
keşke silinmeseydi videolar... EVO ya kocaman bir maşallah, dyno değil de gücünü yolda gösterdiği için...
facede var videolar ben bugün seyrettim birçoğunu.
-
Alıntı:
ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
Guzel bır ayrıntı. Yıllarca cok daha gucsuz otomobıllerle,guclerı artık sehır efsanesı olmus aracları ayıkladım. Ozellıkle "agız beygırlı"lerı...
Gercek dunya gucu(real world rating) ısın dogrusunu gostermıstır hep:icon_tup::icon_tup: