rain man Nickli Üyeden Alıntı
1.5 yılı aşkın zamandır arabaya binerken sürekli de birşeyler ekler halde idim. İlk mottom mekanik her zaman iyi durumda olmalıydı. Yaklaşık 100binde olan bi araç için harcanabilecek ne kadar mekanik parça varsa aklına ne geliyorsa değiştim ve bunda zerre abartım yok bir sene içinde lastik ve yakıt paraları gibi zorunlu şeyler hariç ettiğim masraf aracın fiyatının yarısı idi.
Ardından azıcık yapacak birşey kalmayınca bu sefer görsel ve performans ile ilgili müdahaleler yaptım. Ve bi bu kadar daha gitti. Heves miydi evet keyif de aldım yaparken. Ama sonuç? Kaybolan zaman bir yana, ne kadar gezmiş olsam da elde değişen birşey olmadı. Hala dahi açıp 0 amortisör 0 spor yay olmasına rağmen meraktan açıp coilover fiyatlarına, jantlara, intercooler'a bilmem neye bakıyorum. Halbuki şu an ciddi anlamda eksiksiz.
Şu an bu akılda olsam bir buçuk sene önce beni kendine bağlamayacak seninki gibi bi araç alırdım. Önüme bakar sadece binerdim.
İlk aracım ve hatunun çıktığı destek haricinde kimsenin 5 kuruş katkısı olmadı. Haliyle kredi yanında aynı zamanda bunları da yaptım. Keşke biraz daha az aceleci olsaymışim diyorum.
Sana tavsiyem, altında binip gezeceğin güzel bir araba var. Koy yakıtı al yanına arkadaşlarını bin gez. Varsın çok hızlı gitmeyiver ya da görüntün bi daha baktırmasın ama keyfini çıkar. Elbet bir gün kendin çalıştığın parayla istediğini yaparsın.
Bir de şunu düşün, ben öğrenci iken keşke ufak minik bir arabam olsa da rahat rahat gezsem derdim, senin yerinde olmak isteyen kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok. Sıkma canını.