Valla bak ben 4 kez grande punto sahibi olmuş biriyim,
90lık emotion, 75lik dynamic, 120lik tjet sport..
2 yıl önce falan 406 alacaktım senin gibi ön yargılı yaklaştığım için piyasa daha uygunken almadım gül gibi az km'li araç almanında eşiğinden dönmüştüm
ocak ayında 2001 dizel 406 aldım 244 bin km'de
o kadar memnundumki kaza yapmasaydım 330 - 340 bin km'ye kadar falan binmeyi düşünüyordum, yakıtı cidden komik
70 litre mazot ile 250 liraya yani 1160 km yol yaptım tapa gaz
sunroof, dijital klima, 4 airbag, 6'lı cd çalar, koltuk ısıtma, elektrik hafızalı deri koltuk, arka kol dayama, arka cam perdesi, jbl ses sistemi, 4 cam otomatiği, elektrikli kararan dikiz aynası gibi daha saymadığım donanımları var :D
arabaya keyfi haricinde yakıt - rutin bakım harici gram masraf yapmadım aşırı memnundum. Şimdi yine bende bakınıyorum senle aynı bütçelere önümüzdeki ay bitane daha alacağım inşallah manuel dizel sunrooflu ve gri renk olmayan düşürmeye çalışıyorum
bi bak derim.. 2001 ve üzeri bak benzinlisi 2.0 138hp d9 motor diye geçer, 2000 ve öncesi d8 135hp'dir. dizeli 2.0 hdi 110hp
geçen ay bi abideki 2000 model 160.000km'deki aşırı bakımlı beyaz sunrooflu benzinli araç 28 liraya muğlaya satıldı piyasası yok diyenide vururum
ayrıca çok güvenli bir araç, 170 km ile bariyerlere girdim emniyet kemerim takılı olmadığı halde arabadan yürüyerek indim. Araçta kabine zarar gelmedi :)
aracım buydu
http://i.hizliresim.com/mLgZE8.jpg