yeni bomba video geldi :) iyi seyirler dilerim...
!!! HALK'a SESLENİŞ !!!
sevgili arkadaşlar; lütfen, videoyu izledikten sonra beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı sakın unutmayın!
http://youtu.be/VVwx8eOm5G0
Printable View
yeni bomba video geldi :) iyi seyirler dilerim...
!!! HALK'a SESLENİŞ !!!
sevgili arkadaşlar; lütfen, videoyu izledikten sonra beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı sakın unutmayın!
http://youtu.be/VVwx8eOm5G0
hangisine bayılsam bilemedim ki şimdi :D
Beğenecek o kadar çok makine bir araya gelmiş ki her gördüğüme maşallah dedim :D tuaf oldum garipsedim :)
Telefondan açıcaktım. Yok yok dedim evde full hd ekranımda çerez yiyerek izleyeyim dedim :)
sanayi spec. zengin grubu :D
araçlara ve çekilen video' nun emeğine söylenecek laf yok, eline sağlık buğra araç sahiplerininde keselerine bereket hepsi birbirinden güzel.
Ah be :D Orda olmak vardı... Doğa abi ve Aren abi zaten farklı bi kafada tamamen farklı bi dünyaları var...Ellerinize sağlık çok güzel bi çekim olmuş
Abi emeğine sağlık mutlulukla izledim :) S2000 için cidden ayrı bir çekim lazım 350Z ye yaptığın gibi başarılarının devamını dilerim.
en keyifli video buydu bence, bu grup her ortamı bozar :D bayıldım elinize sağlık
son dönemde izlediğim en keyifli video oldu :)
keyifle izledim çekimler, araçlar, sohbet muhabbet cok cok iyi. Elinize saglık :)
Yine moral bozdu :) maşallah çok çok iyi hem araçlar hem çekimler
http://i65.tinypic.com/2mm77yx.jpg
Eline sağlık abi, severek takip ediyoruz. :D
Uuzun zamandır izlemiyorduk böyle birşey iyi geldi valla :D
5 değil 15 dk da olsa soluksuz izlerdim herhalde. S2K'cı gençlikten sayılmam ama doa'nın duruşu yeter.
Şimdi iş yerindeyim evden açar izlerim :)
Ufkum açıldı resmen. Bence her araç ayrı ayrı bi video çekilmeyi hakediyo. Çok deli makinalar be :)
Her anlamda çok çok iyi olmuş.
Bu bölümden en az4 farklı video çıkar
Emeğine sağlık
Devamını bekliyoruz.
izlerken kulağıma sadece paranın sesi geldi :D
farzetki çok bomba olmuş :D
Süper olmuş valla, Rich Ridz of Maslak Sanayi :D
klasman bir çekim klasman araçlar hepsine ayrı ayrı çekim yapmak gerekir aslında
ikaş ve makina tesekkürler.
Bunlar nedir yaaaa. Bugra cekim kurgu on numara . 350z videosu 1 bu 2 bana gore :D
aslında DOA61 de CPN'de eksikleri var.
Ani yakalanmasaydık cok daha farklı görebilirdiniz iki aracıda :)
SL ve Corvette de acaipler..
Corvette'nin değişik videolarıda vardı da, heralde tepki almayalım diye eklememiş Buuuura :D
Ellerine sağlık bro :)
Çok çok iyi. :)
Farzetki de iyi güldüm elinize sağlık bunun 2 inci bölümü gelicekmi. İt köpek aş ye dizi filim çekilse tüm sezonunu izlerim çok güzel işler çıkıyor ellerinize sağlık :)
Emeğine sağlık :D
çoh iyi oldu çohta güzel oldu :)
Her makine için the makine istiyoruz :)
Harbi çok iyi olmuş araçlara kocaman Maşallah :)
En iyi makina serisi diyebilirim,
Araç sahiplerinin zevkleri güzel, tabi maddi imkanları da olunca böyle güzel bir ekip ortaya çıkmış :)
Videonun tek kötü yanı daha uzun olmaması. Her şey çok iyi Maşallah.
Olum napıyonuz lan ? Yemek yicektim karnım doydu. Tövbe est... :D
Araçlara çekimlere denecek laf yok muhteşem,deli
Ferrari'nin vitesi nasıl öyle ya tam istediğin gibi çakabiliyor musun @Arenimo abi vites yolları sanki uygun değil gibi görünüyor ama :D
IKAS şapkaları sadece üyelere özel mi yoksa kamuya da açık mı çok hoş görünüyor :D
Beyler fakirler izlemesin :(
Ipad de seyredip kaliteyi dusurmemek icin tv ye gectim o kadar guzel olmus :) Araclar, cekim hersey mukemmel.
s2000 muazzam tam hayalim.İnş Allah bizede nasip eder :)
Video her zaman ki gibi efsane.En iyisi olabilir serinin.
vallaa makınanın en guzel ve basarılı serısı olmus ortama gore kısa olmus video araçlara zaten dıecek bısey yok eline saglık bugracım
Arenim makinaya hasta oldum. Bir gün gezdir bu yaşlı rollingciyi :D
Buğra Maşallah ellerine emeğine sağlık. Benim gazladığım dönemde nerdeydin sen :D Biz de anca ütü makinesiyle video çekip şifreli Cine 5 ekranı gibi boy saymaya çalışıyorduk. Tam amelelikmiş be :D
Kanım çekildi *** izlerken. Bu nedir ya?