Yine ben bu sefer alacağımdan değilde meraktan soruyorum. 150bine en dikkat çekici araç hangisi :D
Printable View
Yine ben bu sefer alacağımdan değilde meraktan soruyorum. 150bine en dikkat çekici araç hangisi :D
Aklıma direk 46 M3 phonix geliyor
Yeni Mazda mx5 olabilir. Geçtiğimiz günlerde gördüm, her kafa dönüp baktı.
s2000
vee savaş başlasınnnn
Mx5 e artı 1 de benden
Tartışmasız!
Brz+SC parayı bulayım alacağım yapacağım tek araba
http://fullhdpictures.com/wp-content...-Photos-HD.jpg
Model olarak eski ama hala taş çıkartır yeni nesil araçlara görünüş olarak tabi ki :)
https://upload.wikimedia.org/wikiped...Z_--_NHTSA.jpg
10karakterlirez
Corvette :D
2001 model gri guvenlik paketli IES .
150 350z herhalde. 210-220 olsa c6 bence
Her ne kadar son 20 yilda cikan kult spor araclarini sevsem de; hakkiyla restore edilmis, direksiz bir Amerika'nin cektigi dikkati hic bir arac cekemez. Dogruya dogru.
Kişiden kişiye değişir ben EVO 8-9 görüp maşaAllah demesem araç takla atar heralde, o derece dikkatli bakıyorum.
Tdi dsg cetta gomfortlayn
Milyarlık araba olsun yere yakın bir ies kadar kendine baktıramaz :) Kırmızı+Air
http://www.otokritik.com/album/orjin...XYSWOYHCYU.jpg
1971 Anadol Coupe - RB26DETT swap
saxo olabilir :)
Yaşadığınız şehre göre değişir. Şehir olarak semte göre değişir. Bizim buraya m paket f30 getir estrol herkes döner bakar. Çukurambara git belediye dağıtmış gibi.
Typer olabilir
Vw almayın, alırsanız tsi almayın, hadi onu da aldınız bari dsg almayın dediğim herkes takip eden günlerde, sanki kasıtlı olarak yapmışlar gibi golf, passat, jetta 1.4 tsi dsg aldılar.
Du bakim burda da deneyeyim.
Vag grup almayın. Aldınız tsi almayın. Hadi aldınız dsg almayın.
Bunun dışında bu işler zevk işi. Ben mesela o paraya snake eye camaro yapardım. Yukarıda denildiği gibi gt86/brz alırdım. Geçenlerde sarı renkli bir 3200gt bile vardı maserati, hasar kayıtlıydı ama bakılabilirdi.
Tutupta ezikler bakıyor diye audi a3 2005 model range rover polat kasa x5 ya da daha yeni x1 x3 falan almayın da bakarlar diye. Bakmayız.
Gc8,wrx,sti farketmez turbolu ve egzozlu bi subaru benim boynumu kiracak kadar donmeme yetebilir :D
Ben sahsen sw highline donanimli bi passata baya baya durup bakıyorum b8 kasa..
sıfır olucaksa kesinlikle typer tasarımı ile çok dikkat çekici
onun dışında ikinci elde çok fazla alternatif mevcut :)
-Type-R
-Mazda mx5
-Mini Cooper
-Scirocco
-Beetle
Ben typer alirdim boyle bir dusuncem olsa ( saka saka gider golf gti veya cupea alirdim ama cok dikkat cekmez:D )
parası bılemıcem ama acura rsx olabılır bı eşi yok :D
418i GC alırdım
Cadillac DeVille yeter boyun bel ne varsa kırar valla
İlgi çekmesi biraz göreceli çoğu kişi temiz e46 ya bakmayabilir benim kafa baykuş gibi döner 400 küsür bine panamera alırsın herkes çok güzel olduğunu bilir ama başakşehirin 2. F30 u olduğu için hep ilgi çekmez ayrıca egzos sesi yüksek diye bir araba ilgi çekiyor demek değil herkes bu ses nerden geliyor diye bakar araç farketmez nadir olan pek bilinmeyen araba her zaman ilgi çeker 150 ye kadar kesinlikse 350z ondan sonra c6 :icon_tup:
E93 3.20d cabrio
2.18i m cabrio
Kesinlikle cabrio olmalı kızlar çok sever
Ama s2000 kesinlikle tercih konusu olamaz benim 150.000 papelim olsa
sti motor ve yüriyenli wrx
A3 1.4 TSI Cabrioda olabilir
mesela rasgele attım
Loading site please wait...
Gösterişten kasıt nedir acaba? Eğer amaç karı kız olayı ise her ne kadar bizim için 350z , BRZ , STi , typer gibi araçlar çekici gelsede bu araçların manitalar üzerinde pek bir numarası yok. Amaç bu değilse sorun yok ama amaç karı kız işiyse bu paraya tartışmasız.. Daha gösterişlisi yok, olamaz..
Not: ilanla hiçbir alakam yoktur.
İlan No: 307480982
Cabrio herzaman iş yapar f30a dönüp bakmayan kız e93 e bakıp vauvvv yapar ama 150 varsa kesinlikle vette tavanı söküp bagaja atınca yannsın geceler :D
Çok gereksiz bi konu. :) Eee yani herkes cevap verecek, sonra ?
Bence 350z cabrio her zaman manita piyasasın da sözü geçen bir unsurdur.
Not: Keşke ilan ile bir alakam olabilseydi. :)
Casanova car
o fiyata kadar tartışmasız mx5..
http://file.mazdablog.blog.shinobi.jp/20151127_01a.jpg
Ben Typer alirdim yada f30 alip m3 gorunum yapardim komple kizlar uzerinde etki birakmaksa olay ama Typer performans olarak tatmin eder .
mx5 son zamanlar dikkatimi çeken bir araç