Böyle bir konu varmı yokmu bilmiyorum
Ben takipteyim :)
Printable View
Böyle bir konu varmı yokmu bilmiyorum
Ben takipteyim :)
valla kimse paylaşmaz bunları sanmam , şahsen ben böyle ev alıp satıyorum kelepir buldugumu alırım :D
şu pert araba alış satışından,kırmızı bmw'den beri senin konuları mesajları takipteyim yiğit
+1 istanbul içi ev arsa araba düşsede bişiler bizde alsak
Düşük bütçeye uygun yatırımlık arsa ilanları veya şuralara baksan iyi olur diyeceğiniz şeyler varsa önerilere açığım :) yaz sonu için birşeyler alma isteğim var benimde
işimizin başında hayallerimizin peşindeyiz :) çok iyi bi konu olmuş takipteyim hızlı alsat yapılcak ekmek yedircek semtlerdeki herkes uyandı eskisi gibi düşmüyor anca eski daireyi alıp tamir yaparak satarsak üç beş bişi bırakıyor
Herkes bulduğunu alsın tabi ki. Ama ev bu yani, 30-40bin tllik araç değil. Bir iki tane alırsınız, elde boşta duran paranız olmaz, aslında alınsa iyi dediğiniz şeyleri paylaşırsınız, biri gider alır. Konu mantıklı. Ben takipteyim.
Lapseki-Biga arası arsa,tarla kovalayabilirsiniz.Yapılacak boğaz köprüsüyle birlikte fiyatlar yükselir.Şimdiden toplamaya başlayanlar var hatta:)
Beyler
Bir yakınımızın evini satılığa çıkarttık. Daha ilana koymadım
Beylikdüzü Adnan Kahveci bulvar üzerinde
210m2 4+1 3tuvalet 2 banyo 2 balkon 1yüklük... (dublex değil) açık kapalı otopark, çocuk parkı vs vs...
455bin tl fiyat yazmayı düşünüyoruz.
Bu çevrenin bildiğim kadarıyla 2tane 4+1 binasından birisi. Bir çok 4+1 yazılan yer aslında balkonun içeri alınması ile yapılan çakma 4+1ler :)
İçinde şuan valideler oturuyor. Devamda edebiliriz şubat yada haziran aylarına kadar, isterseniz çıkılabilirde...
Rezidans projesi yapan doğulu esnaf abilerimize ulaşın . İnşaat halindeyken sıcak parayı çok sevdikleri için uyguna düşürme olasılığı da yüksek oluyor orta vadede getirisi güzel :D
Ama kabasının bitmiş olmasına dikkat edelim sadece temel atılmış trilyonluk satış ofisi varsa onlarda genelde kredi patlatıyorlar :D
Ankara Dikmen Keklikpınarı'nda 7 bloklu 200 küsür daireli bir proje var. Muhit olarak orta halli bir yer diyebiliriz.
Daha hafriyat dahi başlamamışken, tanıtım ofisi dahi kurulmamışken görüşmeye gittim, uygunsa biraz sıkıntı çekip alacaktım.
4+1 140 metrekare, en az 2 sene sonra teslim, çok lüks olmayan dairelere 770000 TL'den başlıyor dedi. Üst katlarda düşünürseniz 900000 TL'ye çok güzel dairelerimiz var dedi.
Ben de peki sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen para... diyip hemen ayrıldım ordan :D Hala şoku atlatmaya çalışıyorum :D
şimdilerde kentsel dönüşüm alanlarından ucuz ev kapatmak zorlaştı gibi. yeni gelişen şehirlerden/ilçelerden yatırım yapmakta fayda var gibi.
2 sene evvel yalova da 160 binden satılan dublexler şimdi 350 oldu.
Bi emlakçı olarak tekirdağ çorlu bölgesinden arsa kovalamanızı öneririm ev işi büyük şehirlerde artık bitti kayaşehir de 18 bölge prim yapacak gibi görünüyor gerçi dairelerin çoğu el değiştirdi bile
Ben bahçekentten aldım evi, oralar için ne diyorsunuz? Muhtemelen satacağım çünkü...
aynen ama genede iş yapar diye düşünüyorum :D
çok ucuza olmasada değer kazanıcak evler genede var
misal bakırkoy zuhuratbabada konumu çok iyi nerdeyse heryere yurume mesafesinde
Cookies and JavaScript support required
daha gidip bakmadım ama , eğer arsası uygunsa güzel bir bina yapılabiliyorsa güzel değer kazanır + iyi kira getirisi olur
tabi bunun için + biraz daha para harcamak gerekicek inşaat donemi için
Aynen satmamak en mantıklısı şu sıralar biz 2010 da miras davasından çok yer sattık lapseki de. o zaman dönümü 5.000 olan yerlere şuan 60.000 istiyorlar. en basiti şurası 400.000 e gitmişti KANGIRLIDA FULL DENİZ MANZARALI 13 DONUM TARLA - Satılık Arsa İlanları sahibinden.com'da - 327921431
Gazetenin ekonomi servisindeki arkadaşım Cumhurbaşkanı'nın konutlardaki faiz indirimi sonrasında Emlak konutun elindeki bir çok Daire satılmış hatta bankalarda konut faizlerinde indirime gidip kampanya yapa bileceğini söylüyordu,
Ben güneşli'de ikamet ediyorum bizim oralarda ev fiyatları uçmaya başladı 5 yıl önce 200 binliraya gayet iyi daireler ala biliyordunuz son zamanlarda en ucuzu 450 binliradan başlıyor 2+1 lerin
Fatih Şehremini de dubleks satiyorum 380 bin TL arasaniz bulamazsiniz. Araştırma yapıp mesaj atabilirsiniz
beyler günaydın
gayrimenkul firmam var anadolu yakasında ilgilendiğim bir çok yer var ama uzmanlık alanım ataşehir,
kelepir daireler herzaman geliyor
İstanbul EGE GAYRİMENKUL Emlak ilanları sahibinden.com’da!
burdan beni takip edebilirsiniz
mesela bu yapımı süren dairenin bitiş fiyatı 2.8 milyon olacak.
bu dairem de ataşehirin en büyük 1+1 lerindendir
1750 tl kira getirisi vardır.
@VTec_king
Abi pm atiyorum
Bide bunu inceleyin bişeyler çıkabilir.
Arama Sonucu - sahibinden.com
Kendi evimi satıyorum. Çayyolu park caddesi girişinde. Civarda yeni inşaatlar 1-1.2 milyon civarı alıcı buluyor. Lotus çayyolu ve benzeri siteler var yakınımda
CAYYOLU PARK CADDESİ OZTURK RESİDENCE 4+1 - Hurriyet Emlak.
İstanbulda sabit yatırımımız var , bende Sakarya bölgesinde daire alıp satıyorum..
İş başlarken sıcak para ile pazarlık yapınca müteahhitler bazen güzel rakamlara inebiliyor..
İst da rakamlar inanılmaz. Sakarya da ailem emlak işiyle uğraştığından biliyorum, kelepir bir yer gelirse zaten ilana düşmeden satılıyor.
Emlak / arsa piyasaı kenarda kuru parası olup çalıştıracak adam için en risksiz yatırımlardan sayılır.
1 gün önce 130 sattığımız arsaya 190 teklif ettiler yeni sahibi satmadı.
Düşünen varsa bu bölgede araştırsın baksın. Projeden alacak olan varsa da "kat irtifakı" tapusu ile satın alsın.
Sözleşme ile ev satan adamdan babanız olsa ev vs. almayın. Çok fazla üçkağıt oluyor.
500 lü rakamlara burada 3 g.menkul alıp aylık orta 2400- 2700 civarı getiri elde edersiniz.
Alayım satayım derseniz de yine daha düşük bütçelere işlem yaparsınız.
Şu ara çok durgun yalnız yaprak kımıldamıyor. İsteyen arkadaşlar olursa destek olurum.
50.000 EUR DENİZE SIFIR SİTEDE YABANCI'DAN SATILIK 1+1 EŞYALI YAZLIK
Yatırım için yazlık yerden ev alınırmı sterlinle satılanlardanda fiyatları düşenler.