ozoozo Nickli Üyeden Alıntı
Bu ülke senin gibi örümcek beyinliler yüzünden asla ve asla gelişmeyecek neden mi ?
Dini, dili , ırkı , kökeni ne olursa olsun ortada kaybedilen canlar var ve sen buna "kalkıpta patlamayı boşverin beyler" diye giripte şimdi bana kalkıp işid'in memleketi işgal ettiğinden mi bahsediyorsun ?
Hayatın da kaç defa gaziantep'e geldin ? yaşadın mı ? eğer geldim dersen yalan söylüyorsun çünkü eğer antep'e gelseydin halkının nasıl vatansever ve milletsever olduğunu görür ve tanıklık ederdin. En azından senin gibi internet başında saçma sapan yorumlar atıp sadece haberler ile kendisine yön çizen bir vatandaş göremezdin.
Gaziantep hakkında ne bilgin var ? Ülkenin koskoca 8. büyük şehiri , sanayisi Türkiyenin en büyük 3. sanayisi olan bir şehiri haritadan silelim , yok sokağa çıkartmayalım diyebilmek tamamen cahilliktir.
Biz mi doldurduk suriyelileri memlekete ? biz mi açtık sınır kapılarını ? patlayan bombanın nerede olduğu hakkında en ufak bir fikrin bile yokken zart zurt çok güzel atıyorsun şimdi buraya çok güzel resimler , haberler koyardım ancak zaman harcamaya değmeyecek bir insansın. Şu lafından sonra zaten seni kaale alıpta yorum yazmam yine hata ama neyse. "Bombayı boşverin beyler"
Patlayan bir bomba var ve bu senin de yaşadığın bir ülkenin şehiri yarın bir gün senin bulunduğun semtte patlamayacağının garantisi var mı da bu kadar rahat ve aşşağılık bir yorum yapıyorsun ?
Kalkmış bana antep'i teröre destek veren şehirler arasına sokuyorsun :) yine cahilsin , yine okumuyorsun , sanal alemde gezinmeye devam et. Fotoğraflarını veya videolarını yolladığın semt ve sokaklar antep'in kenar semtleri ve doğu dan göç alan kesimleri ama sen kalkmış bunu 2 küsür milyon nüfusa sahip bir şehire yıkıyorsun "yanlış". Antep te şehir merkezinde götleri yiyorsa öyle gezsinler adamın götüne saplarlar , okuduğun habersol sayfalarını biraz değiştir 2 taraflı okumaya çalış , siyasi görüşün veya ideolojin ne hiç ilgilenmiyorum ancak bilgi sahibi tek taraflı okumakla olunmaz olursa da senin gibi örümcek beyinli olunur.
Antepin yerli halkı halis mulis sapına kadar milliyetçi , Atatürkçü ve vatanını sevendir , patlamanın olduğu kürt ve genelde doğudan göç alan bir bölge , ben kürt değilim ancak ortada kaybolan canlar var bunlar için üzülüyorum ve en önemlisi memleketim için üzülüyorum , memleketim derken yanlış anlama senin gibi faşist veya örümcek beyinli bir mantalitem yok üzülürken Türkiye için üzülüyorum. Dini,dili,ırkı,soyu ne olursa olsun en mutlu günlerinde param parça olan insanlar için üzülüyorum , üzülüyorum çünkü yarın bir gün benim annemin,babamın,arkadaşlarımın bulunduğu ortamlarda bu bombanın patlamayacağının garantisi yok , hatta senin yanı başında patlamayacağının hiç mi hiç garantisi yok. O yüzden kimse hakkında ne gözünle görmeden , nede tanıklık etmeden böyle bir cani düşünceye sahip olma. Antepin şuan transit şehir olarak kullanıldığını 16 yaşındaki çocukta duydu , o yüzden bu haberleri boş boş şekil olsun diye paylaşmanın bir mantığı yok , birazcık okuyan varsa zaten bunun farkındadır ama buna biz yani antepliler müsade etmiyoruz varsa güzel kardeşim önerin buyur yap bizde dinleyelim ama öyle İstanbullardan ahkam keseceksen işimiz zor.