Kendi konumdan ayrý olarak paylaþmak istedim.Konuma ayrýca fotoðraflarý da ekleyeceðim.Önümüzdeki aylarda Megan RS ve Seat bocanegra uygulamalarý ile videolarýn devamý gelecek.
Hardcoregaraj Porsche 911 Turbo Seramik Boya Koruma - YouTube
Kendi konumdan ayrý olarak paylaþmak istedim.Konuma ayrýca fotoðraflarý da ekleyeceðim.Önümüzdeki aylarda Megan RS ve Seat bocanegra uygulamalarý ile videolarýn devamý gelecek.
Hardcoregaraj Porsche 911 Turbo Seramik Boya Koruma - YouTube
elinize saðlýk, þarký seçimide baya iyi olmuþ
þöyle koyýyým þunuda
https://www.youtube.com/watch?v=apIxXK3xkPg
fena , çok fena. Eline saðlýk araca da masallah
Maþallah ücreti ne kadar oluyor böyle bir iþlemin?
Rahatsýz .
Emeklerine saðlýk abi isim hakkýný veriyorsun :)
Emeðine saðlýk gerçekten böyle videolari Turkiyede gormek sahane
Çýtayý daha ne kadar yükselteceksin merak ediyorum abi :D
eline saðlýk abi maþallah baya iyi olmuþ. videoyu çeken kimdir acaba abim ya. video kalitesi muhteþem olmuþ. iþe laf yok zaten :D
Eline saðlýk Cem hakikaten güzel iþ.
Ellerine saðlýk tamamdýr sinir stress kalmadý maþallah :D
Eline saðlýk cem kardeþim. On numara 5 yýldýz yine.
Ýlginize teþekkür ederim arkadaþlar.Videolarýn devamý gelecek ve dýþ çekimlerde olacak.
Maþallah abi,cidden olmasý gereken sana yakýþan hareketler bunlar :) Allah daha bol kazanç versin :)
Merak ediyorum ailene eve eþe dosta akrabaya hatta kendine vakit ayýrabiliyomusun Cem?
Helal olsun Tebrikler..
Elinize saðlýk video da uygulama da çok güzel olmuþ.
Video çeken plugNplay firmasý Celal Aydýnoðlu.Benim neredeyse 20 yýllýk arkadaþým.Kendisi sinema televizyon bölümü mezunu ve iþinde profesyonel.Nasipse videlarýnda devamý gelecek.
Bu soru biraz özele girsede açýksasý 1 senedir zor vakit ayýrýyorum çalýþmaktan.Bir ay sonra nasipse herþey düzene girecek onlara daha fazla zaman ayýracaðým.
Müzik dýþýnda muazzam olmuþ, on numara, pörfekt :D
Hardcore kalitesi konuþmuþ yine :)
Senden öðrenecek çok þey var daha Cem abi, Allah yolunu açýk,kazancýný bol etsin.
Ameliyat etmissiniz masallah
Rs dedin beni bitirdin...
Devamýný bekliyoruz.
çok ciddi emek vermiþ adam helal olsun
[QUOTE=Çöllü;8179648]Tamda tahmin ettiðim cevabý verdin.. Allahtan sabýr dilerim ailene öyle olmasa böyle sonuçlar çýkmazdý ortaya.. Umarým anlayýþlarýný devam ettirirler sende ilklere imza atmayý sürdürürsün.. Eline emeðine saðlýk .
Çok teþekkür ederim.
Eline saðlýk abi çok güzel iþler çýkarýyorsun :) video süper olmuþ devamýnýn gelmesi dileðiyle.
yine yapmýþsýn yapçaðýný abi maþallah yakýnda gelicem ziyarete :)