https://www.youtube.com/watch?v=FhCk6dCB5b4
7m32s Alfa Romeo Giulia QV Nurburgring Nordschleife Lap - YouTube
Printable View
Harbi helal olsun adama iyi kasmış..
pistmi engebeli yoksa arabamı ciddi sert anlamadım ama bu arabayı limitlerde sürmek için ciddi ciddi iyi bir pilot olmaktan başka şeylerede ihtiyacı var insanın :)
yeni panamera'nın 7:38'lik en hızlı sedan ünvanını da elinden aldı tekrar.
ama bmw m3 her mecrada winnermış yine de, öyle diyolar :D
İzlerken korktum. Yan koltukta olsam düşünemiyorum :)
Hızlanması gayet başarılı.
Soluksuz izledim valla,helal olsun
Adamda da Giulia'da da 5 'er kilo toşbil var.
Tam cumalık video oldu.
bayağı sert kullanmış :) agresif hatta. Son düzlüğe çıkmadan lastikler iyice bitmiş gibi bir durum var. Kontralı geldi. Süre muazzam, harika. Alfa'ya bu yakıştı.
Chris Harris testinde Giulia için her konuda çok güzel fakat M3 birçok kondisyonda daha kullanıcı arabası diyordu :)
1.50'de gözlerimi istemsizce kapatıp totem yaptım, bir çok yerde lastikler yerden kesilmiş indiğinde tutuşta çok problem yaşamış gibi geldi süspansiyon sönümlemesi ile ilgili birşeymi ?
Dayıdada ne billur varmış virajlara her girdiğinde sağ kolundaki damar çıkıyo nası sinirlendirdiyseler.
Hayata bağlanacağı kimsesi yok sanırım. Ölümüne gazlamış. Roll bar bile yok arabada.
Acaba stok 235 hp mi araç dedim ama değil sanırım.
Sürücü: Fabio Francia
Akli durumu: Yerinde değil:icon_wack
Oww shitt bu yeni giulia ymış ya la. 510 HP cik :agbe:
BMW reaction on Alfa Romeo Giulia Nurburgring time announcement 7:39" - YouTube
İyi reklam yapmışlar
Eheh farkedince mesajımı yineledim. Adamlar rekor kırmış.
7.39 luk süre üzerine yeni panamera 7.38 yapınca güncel çekmişler olaya :) ki mini karuselden sonra kıçı Bi sallayıp olmadı bu tepkisi veriyor sürücü :) ufak çaplı bi güncelleme ile 7.30 bile alır bunlar :)
Sağ koltukta oturacak baba yiğit çıkar mı aramızda?
araba baya başarılı bence, pilot sol şeritte önündeki aracı sollarken otlardan giden bir tip :D
Araç tek kelime ile "muazzam". Yalnız 6:47'de bi kalp çarpıntısı... :D
Canını yerim. Pilotaj rekoru getirmiş desek yeridir :) şu arabanın normal hali bi geleydi TR ye
2.2 dizelle işi baya baya zor
Bence araba bu pist icin olmasi gerekenden fazla sert. Daha yumusak bi ayarla daha iyi sure gelebilir. Ya da jantlar fazla buyuk olabilir lastik fazla ince olabilir... Arabada orantisiz bi sertlik var 2 tur daha atsa beyni sulancak titresimden. Zaten adam rahatsizin teki :D
-Adam manyak resmen tam bir hardcore surus yapmis
-Isin garibi ne yaris tulumu,ne eldiven,ne rollcage hicbisey yok.Manyak herif kot ve tshirt ile cikmis sadece :D
-Panmera bence boyutunangore cok guzel aure yapti,klasman ve boyut olarak m3-gulia ile karsilastirmamak lazim bence
-Birde dikkatinizi cektimi bilmemde adam 510 hp arabayla 284 mu ne dedi max,gelistirme araci typeR orda 270 le gidiyordu :D
Bu fiyatla isi zor Alfa'nin...
Rakibi M3-M4.
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...7c&oe=587C16E3
Hızlanması gerçekten başarılı, bahsedilen güçlerde araçlarla piste çıkanların yorumlaması daha keyifli olacaktır.
Qv versiyon şahane ötesi bir araç, ama 4c'deki fiyat politikasından sonra Tofaş'a pek bir güvenim yok. Ülkede sayılı miktarda normal versiyon olacaktır sadece, qv ise küçük bir umuttan öte değil.
Arabanın süspansiyonları bana o denli büyük ve önemli bilinen bir pistte o kadar çok engebe var mı gerçekten dedirtecek cinsten sert olsa gerek.
Sürücü içinse bir çok açılan alt başlık var, ciddi pilotaj etkisi var sürede..
Patronu işten kovmakla tehdit etmiş gibi...
Araba o kadar sertkki bir ara bam diye 2 tekere kalkar gibi oldu kadranda lastik basinc sensoru isareti yandi hemen :D
Dünden beri 3 kez izledim uzun zamandır bu kadar hard core bir sürüş görmedim, rekor araç falan tamamda pilotaja resmen hayran oldum.
franco kardeşimiz showlamış güzelce fakat pist zaten düm düz bir yer değil, yolları çok kötü nurburgring'in suspansiyon sisteminide sport dinamik neyse ona almıştır normal yani
araba hızlı franco daha hızlı
Limitlerinde üstünde sürmüş.
247km/h ile viraja girmesi 284km/h ile giderken bi an için hakimiyet dengesizliği adamın gözü kara olduğunu gösteriyor. Tur'a başlarken rekor kıracağını hissederek çıkmış belli ki..
BridgetoGantry kanalının sitenin sahibi Dale Tomas ın yazısı;
Alıntı:
Top of the foxhole, that was FAST… because he hit the bottom with no lifting, there wasn’t enough time to slow the car before the kerb. Notice the myriad error messages arriving on screen! (often this is the mistake that can lead to catastrophic ABS failure)
Exiting Tiergarten, braking into Hohenrain, when BOOM the car is airborne! Scary crap.
It reminds me a lot of the Lamborghini Aventador lap, and even Michael Vergers in the Radical. Casually dressed guys going balls-out in road-legal cars. So far over the limit, so exciting to watch.
Those tyres are epic, I need a set! Pirelli Trofeo Rs, if I’m not mistaken…
Adamın lakabı "korkusuz"muş zaten :)
Sürüş insan işi değil.
Aracın tasarımı ise kesinlikle M3'ü ezer bence..
270 le yarim tur direksiyon ceviriyor manyak olum bu :D
Trofeo rulezzzz...
Gözü karalık sağlam pilotajla birleşmiş helal olsun valla diyecek söz bulamadım.
1:50de götü başı kaybetmesi
bi yerde kendi kendine konuşması
son düzlüğe çıkarkenki oversteerde kendine kızması..
aracın 7:30 altına inebilecek potansiyeli var bence.düzlüğe düzgün çıkamadığından 1 saniye kaybetti neredeyse
bir de motorun 4000 devirlerde çıkardığı hırlama+kesiciye girişi çok güzel