Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı
ben STI'dan sonra otomatik vites olmak kaydıyla Rocco , Rcz (156) ve New Beetle (160) düşünmüştüm.
3ünü de hiç kullanmamıştım. Kız arkadaşımla birlikte İzmir'de Rocco, Rcz ve new beetle'ları incelemiştik. Rocco'nun iç malzeme kalitesi, koltuk pozisyonu ve arka koltuk diz mesafesi kesinlikle New Beetle'dan daha iyi. Ancak her sokak arasında rocco oluşu, gece saat 3-4 Gazi kadınlar sokağının önüne çeken rocco sürücülerinden irite olmam sebebiyle rocco'yu elemiştim.
Rcz ise kesinlikle seçeneklerim arasında bana göre en dikkat çekici araçtı. iç hacmi diğerlerine göre az da olsa dar, özellikle arka koltukları yok denilecek şekildeydi. ilanlarda 156lık temiz çok araştırdım, bütçeme göre içime sineni bulamamıştım. Derken New beetle'lara kanım daha da kaynadı :) caddede daha seyrek rastlayışım, tasarımı, iç hacmi ve bagajının genişliği, ihtiyaca göre arka koltuklara da normal insanın (kısa mesafeler için) rahatça oturabileceğini düşündüğümden 160lık new beetle almayı tercih ettim, mutluyum :) özetle, New beetle tavsiye ederim :)