En sevdikleriniz ambulansla hastaneye yetiþmeye çalýþýrken o yolda da yolu kapatýp drift yapanlar olsun inþallah.
tem'i kapatıp drift yapan duğun konvoyu - #63172667 - ekşi sozluk
Printable View
En sevdikleriniz ambulansla hastaneye yetiþmeye çalýþýrken o yolda da yolu kapatýp drift yapanlar olsun inþallah.
tem'i kapatıp drift yapan duğun konvoyu - #63172667 - ekşi sozluk
siz evlenmeyin la
Bir de bu adamlar! sosyal medya'da vazgeçilmezler. Herkes foto/vlog vs paylaþýyor.
Tem kapatýyorlar ortada polis yok..
Ayni setup baska bir gt86 yoksa.....
http://www.techturkey.com/forum/vide...Gt86+bulusmasi
Allah hepsinin belasýný versin. Ýki yakalarý bir araya gelmesin þerefsizlerin. Yok arkadaþ bizim ülkede cezalar çok hafif, yemin ederim burada ki tüm araçlara 20'þer bin TL ceza keseceksin, ödeyemeyeni içeri atacaksýn. Ülkeye zarardan baþka bir þey deðil, yol kapatmak nedir ulan.
Bu konuyu ariyordum yazmak icin kesin konu acilmistir diye geldim yalniz degilmisim.
Kameraya bide goz kirpiyor piskin piskin terbiyesizler. Ulan butun seritleri kapatmak nedir bide drift yapiyosun
Ondan sonra millet boyle araba gorunce hepsine apaci muamelesi yapiyor yapar tabi
200 tl ceza kesmiþler , Allah sizi ýslah etsin . Bi de gencliðimize verin diyor. Yol kesmek nedir 2 ay önce hiç mi biþey yaþamadýnýz
Bunlar evlenýp cogalýyorlar,uruyorlar... Isýn boktan tarafý bu zaten.
Ýlk post +1. Yazýk gerçekten.
Þu abiler gibi abiler, keþke bu dallamalara da denk gelse. Bi güzel içe doðru sý.ma videosu izlemiþ olurduk.
https://www.youtube.com/watch?v=yC4ssjH2ujA
bizim sokaktan cýkan konvoydan ne beklýyosun :D
kapýmýn onu ama donup bakmadým bile biliyodum olacaklarý :)
Sonra sen gel pist için setup hazýrla, egzoz'du, cooler'dý. Milletin gözünde bu apaçilerle ayný kefeye koysunlar.
Adalet sistemi....
adamlar 200 TL ye aslan marka reklam yapýyor müridlerine mürid katýyor bizde kendimizi yiyoruz burda :)
yok öyle olmalýda yok þöyle yapmalýda :D :D :D
Faceinde bide destek verenlere bak :)
Ben lisansli yarisciyken yaris kaydim herseyim hazirken izmir yarisina giderken araba slickler kriko kask tulum aletler cakiliyken cevirmede kacmadim diye 1 hafta baglandim. :) herseyi soktum zor cikardim arabayi. Diyecek birsey yok malesef
Söylenecek tonla laf varda acaba söylesem mi deðerler mi buna katýp karýþtýrsam mý bilemedim !
Ya þimdi yanla et ama yolu kapama yani :D þahsen benim arkadan itiþ arabam olsa düz gitmem uzun bir süre hevesimi alana kadar :D ama yol kapamam yani.
Konu dýþý: GT86 çok güzel ama jantlarý mide bulandýrýcý sanki çýkma jant gibi. Bir tek ben mi böyle düþünüyorum, beðenen var mý?
E bu forumda da bu adamlara hayran olan tonla arkadaþ var demeyin öyle :):)
Allah akýl daðýtýrken þemsiye açýlmaz. Terbiyesiz s....
Polis Kale Bodur yapmýþ :D
Bknz. http://www.techturkey.com/forum/sohb...n-apaciyi.html bu konunun pekiþtirme örneði olmuþ :D:D:D:D
Dingil spec.
Yargýlansýnlar. Insan hak ve hukuku olan ülkelerde bir daha trafiðe legal yollardan çýkamazlardý. Bizde anca alkýþ ve nasihat alýyorlar.
Gecen sene katildigim bir org da ( trafigin olmadigi cok genis bir otopark ) birkac kisi sacma sapan donuyor diye polisler direkt aldilar paket ettiler otoban kapatsalar muhtemelen kursuna dizilirler. Kanunun, cezanin olmadigi bir Tr de sasilasi durum degil ki bir benzeri Maslakta Harun tan midir nedir bir serseri tarafindan yapilmisti birsey olmamisti.
maalesef trafikte bu tarz canlýlar çok artmaya baþladý.
O trafikte hastasý olan,iþi gücü olan,bir yere yetiþmek zorunda olan
vb... kim bilir ne çok kiþi vardýr.
Demek ki bu durumda insanlarý maðdur etmenin cezasý 200.-TL'ymiþ.
Preste araçla birlikte bütünleþtimek lazým bunlarý.
Allah ýslah etsin. Hastaneye giden olabilir, acil iþi olan olabilir. Umarým kendilerinin acil durumunda böyle yol kesenlere denk gelirler.
Bir musibet bin nasihattan iyidir.
Ben bu dingiliði yapanlarýn fetöden içeri alýnmalarýndan yanayým. Ýþi bilen bir arkadaþ fb hesaplarýný hackleyip biraz fg videosu paylaþtý mý tamamdýr.
Ne diycen ki bir sürü sürüm hatasý oldu .Öyle bir kitle var ki "A" harfini " @ "iþareti sanan oksijensizligi tavan yapmýþ bir sürüm var .Bu durumda algý sistemlerinde oyle bir sorun var ki ailelerinden biri bile öldügünde hüznünü tabut ile selfie çekerek paylaþan acýsýný begeni yorum ile sönümleyen .O yüzden senin benim yaÄ·ýnýmýn bulunduðu ambulan bunlar için mühim seyler deðil .Bunlar sana yayvan aðýzlarý ile ne oldu ki bile diyebilirler .
Edit : Yakýnýmýn bulundugu ve ambulans .
Sonuçta bir kere evleniliyor, yapýlýr ama bir yere kadar. Ýlla atraksiyon arýyorsanýz trafiðin daha az olduðu bir yerde 2-3 tur dönün eðlencenize bakýn. Ulan kos koca tem kapatýyorsunuz be a*mcýk aðýzlýlar.. Hiç mi düþünmüyorsunuz hamile olan var, hastasý olan var, iþe yetiþmeye çalýþaný, iþ görüþmesine gitmeye çalýþaný.. Var oðlu var.. Yani o kaybedilen 3-5 dakika bir insanýn ölüm kalým savaþý olabilir. Hiç mi düþünce yok e amýn* ç*ktýklarým.
Yok hocam yok.. Bu memleketin adalet sisteminin ta içine sýçayým..
beyin olmayan adamlara kanun kitlesen ne olacak ki. mal her koþulda mal.
Yýllardýr araba ortamýndayým. Hiç böyle bir olaya hevesim olmadý hoþuma gitmedi.
2013te askere gittim sessiz sedasýz.
Önümüzdeki bahar düðünüm var yine konvoy olmayacak.
Orada bir kaza olsa en mutlu günleri zehir olacak haberleri yok.
Allah akýl fikir versin herkesi ailesine baðýþlasýn.
Ýnstagram da her yerde bu video var ve akýlsýz millet de deli gibi beðenip paylaþýyor.
Ama bizim kanunlarýmýz yaralanma veya baþka biþey olmadýðý için ayrýca kuyruðu sýkýþmýþ fare gibi ciyakladýklarý için az bi cezayla salmýþlar bunlarý.
Þöyle moþþkalý bi savcý çýksa insanlarýn seyahat özgürlüklerini kýsýtladýklarý için ve acil haller dýþýnda da mutlaka her ne þart olursa olsun açýk olmasý gerek acil ulaþým yolunu keyfi ve eðlence için kapatmak suçundan bi rapor hazýrlasa o zaman iþleri biter bence.
kaç 3-5 dakika.orada 2 dk durmasý,kaç km gerisini felç eder,ki etmiþtir zaten.devletin memuru biþey yapmýyor biz napalým,yarýn birgün yine sahnede böyle insanlar.
Peki bu düðünü olan beyinsiz adamýn fotoðraflarýný beðenmeyen bir tek ben miyim? Basýk araç, yapraklar, orman, aðaç, bir de HDR verdik mi ohh hepsi ayný bokun laciverti deðil mi?
Bir gün hastaneye giderken yol kapatan "modifiye açýlýmý istiyoruz" tayfasý yüzünden hastaneye yetiþemeyince görürüm onun sosyal mesajlarýný.
oksijen bile haram bunlara. En güzel edilecek beddua bir gün bir yakýnlarý sevdikleri ambulansta araba da olur bir yere yetiþmek için onlarýnda önünü böyle kesip yolun etrafýnda dönüp nara atarlar , o zaman görürler tersten iþte.