Normalde paylaþmam pek böyle þeyleri ama okudum sonuna kadar çok rahatsýz edici ve hepimizin baþýna gelebilecek bir durum.
gurses opel rezaleti - ekşi sozluk
Printable View
Normalde paylaþmam pek böyle þeyleri ama okudum sonuna kadar çok rahatsýz edici ve hepimizin baþýna gelebilecek bir durum.
gurses opel rezaleti - ekşi sozluk
Vay terbiyesizler ağzım açık okudum resmen ya pişkinlikte çığır açmışlar.
Orda bi iki masa devirip olay çıkarsaymış hallolurmuş.Zamanında babamın çiftkurtlar da çıkardığı cıngar dan sonra aslan dan kediye dönüşleri aklıma geldikçe keyif cigarası yakarım.Doğrusu bu değil ama geçerlisi bu malesef
tam şuan onu okuyordum..yaptıkları şerefsizlik.
vay arkadaş bu nedir ya..yetkili servis yani şimdi bu
Oha cus yuh ...
Iyi bir avukat tutup donlarini bile almayi denemeleri lazim. Hakettikleri o olmus.
Halbuki servis yöneticileride düzgün insanlardır. Ama işte danışman tüm firmayı tek kalemde rezil rüsva etmiş.
Adamın yerinde olsam hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunurum. Sonra da opel tr ye güzel bir mail.
Kusura bakmasın firma ama tam katıksız oçları
Yalnız nasıl pişkinler. Yuh diyorum.
Bundan daha güzel ne olabilir ki. Kendi elleriyle sıfır araç hediye ettirir insan. :D
Dava açar kendime astra opc aldırtırdım. Biz adamlara bakım/onarım yapsın diye aracımızı teslim ediyoruz gidiyo pert ediyo.
Bunun tek çözümü dava açmak, neden o yola gitmiyor? Elinde araç teslim tutanağın var, foto var, daha niye hala uğraşıyor anlamadım. Servisin yaptığı kepazelik adamı çıldırtır.
benim başıma gelmezki şöyle olaylar donlarına kadar boşaltayım
damperli kamyon deyip daha sonra alkollü ehliyetsiz kaza çıkıyorsa biraz daha araştırılsa belki 8. virajda patlamış da çıkabilir.
O hasar danışmanı müsveddesini yatırır yatırır öperler. Bu nasıl bir aymazlıktır yahu.
Bence hiç muhatap olmadan hukuki yollara başvursunlar. Olay nasılsa internete yayıldı. Bayi aynı pişkinliğe devam etsin de görelim hep beraber. Yok onu karşılarız, bunu karşılamayız, şu kadarını veririz, bu kadarını vermeyiz. Ulan çalışanınız arabayı resmen çalıp kazaya karışmış. Daha neyin tatavası bu.
Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek, bu Opel yetkili servisleri cidden sıkıntılı, zamanında sıfır aldığımız araç için opanla problem yaşamıştık, bu paraya bu kadar oluyor diyebilmislerdi :)
inşallah görevleri olan müşteri memnuniyetini sağlarlar
Tam gerizekalymış bunlar hiçmi düşünmemişler sonunu hızlıca 3e 5e bakmadan olayı ört bas edeceklerine ödemek zorunda olduklarınparadan kaçmaya çalışıyolar
oha çüş lafı ufak kalır yahu bu nasıl bir durumdur böyle pişkinlikte adamlar sınır aşmayı boşverdim yeni bir aşama ve türev kayıt etmişler
Memlekette kanun var, tüketici hakları var ama süreç çok yawaş. Dava açsa en az 3 yıl.......
İlk celsede bitmesi lazım mahkemenin.
Resmen agzim acik okudum bu nasil pişkinliktir yahu. Allah düşmanımın başına vermesin. Yalnız araç sahibi süreyi bosuna uzatmis. Ver mahkemeye ve saglam.bi avukata hemen çözsün işini
okurken gelirdim , firmayıda anlayamıyorum çalışanın bir hata yapmış ise bunun sorumluluğu sana ait bu olayı çozup kapatman gerekirne birde ustune konuyu kaldırmaları için tehtit ediyorsun
Almanca bilen var mı ? Bir metin hazırlayıp opele atmak lazım . ***** opel türkiye ilgilenmiyor.
Zamanında bir tanıdığım sıfır pug 407 almıştı hangi bayii hatırlamıyorum ama. Belli bi süre sonra aracı bakıma götürdüğünde aldığı yere bir tarafı komple boyalı çıktı. Olayın aslını araştırdıklarında araç tırdan inerken bir tarafı sürtülmüş serviste boyanıp satışa çıkarılmış. Tanıdığım mahkemeye verip sürüm sürüm süründürücem tavrını takındığında yanılmıyosam 2 sene geçmesine rağmen hemen sıfır daha dolu paket bir 407 vermişlerdi o aracı alıp. Bunların o tarz bi yaklaşımda bulunması gerekirken çirkeflik yapmışlar. Sonuna kadar irdelemek lazım...
ee yuh *mk. ! adamın arabasını sen tamir et 8 gün beklet üstüne git kaza yap. Bi de karşı tarafın hasarını kitle valla iyimiş ben bi yetkili servis bayisi açayım milletin arabasını süreyim.
Bizde işte arabanın bakımlarını yetkili serviste yapalım daha iyi olur diye boşuna itilmişiz senelercee. Bu kaçıncı oldu yetkili servis mağduriyeti Birisine bozuk araba satarlar birisine pert arabayı 0 diye satarlar
Konuyu cozecek bir opel yetkiliside cikar insallah burdan yada herhabgibir yerden. Millet fena organize sekilde opel tr - opel almanya ceolar yetkili yetkisiz kim varsa mail twit yağdırıyorlar
Tam konu açacaktım, ekşide okudum gördüm ki açılmış böyle bir rezillik olamaz
Üstüne birde savunma metni yayınlamışlar, şaka gibi kendi ağızlarıyla rezaleti anlatıyorlar
özet geçiyorum: Allah belalarını versin. O alkolden ehliyet kaptıran eleman o arabaya nasıl ulaşıyor arkadaş biri bana açıklasın bunu? Hadi diyelim aldı oranın güvenliği demiyo mu bilader hayırdır nereye diye? Tamamen savsaklık ve kalitesizlik üzerine bir firma demekki.
Opel almanya işe el atmazsa opel türkiye kapatacak bu gidişle.
Al sana ülkedeki adalet sistemine güvenin resmi.
Araç sahibi bayan ne demiş "uğraşmamak için değer kaybından vazgeçip aracı yaptırın satın parasını" alayım demiş.
Sebebi belli mahkemeye verse o da biliyor ki en az 2 yıl sürer. Sonunda çıkacak karar da belirsiz.
Geçecek sürede araçsız kalacağı da aşikar.
Birisi yazmış firma yöneticileri düzgün insanlar diye. Düzgün insanın tavrı olayda anlatıldığı gibi olmaz bence.
Konu ekşiye kadar taşındıysa o arkadaş eminim opel türkiye ve uluslar arası firmaya bir şekilde ulaşır.
Yetkili servis diye aracını emanet ediyorsun yaşadığın durumlara bak. Yazık vallahi.
Danışman'ın suçunu firma çekiyor gibi dursa da demek ki zafiyet var arabayı alıp çıkabiliyor danışman dışarı.
Gürsesin cevabı
opel gürses olarak dijital mecralarda dünden beri yanlış yönlendirmelerle hakkımızda yapılan üzücü yorumlardan dolayı aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. ………… turizm şirketi adına kayıtlı 2012 model chevrolet marka cruze model 06....... plakalı araç sağ ön kısımdan hasarlı olarak çekici üzerinde firmamıza gelmiştir. evrak tekamülünü takiben 03.09.2016 tarihinde aracın tarafımızca kabulü gerçekleştirilmiştir. onarımın tamamlanmasını müteakiben 17.09.2016 tarihinde araç hasar danışmanı tarafından mesai bitimine 15 dakika kala müşteriye teslim edilmek üzere alınmış fakat teslim edilmek yerine şirket dışına çıkarılmıştır. aynı gün alkollü olarak park halinde bulunan ınsıgnıa model bir araca çarparak kazaya neden olmuştur. müşterimizin aracı yed emin otoparkına, çarpmış olduğu araç ise özel bir tamirhaneye çekilmiştir. kaza sonucu hem cruze hem insignia model araçlarda max. 15.000 tl seviyesinde hasar meydana gelmiş ve ilaveten trafik cezaları da trafik polisleri tarafından kesilmiştir. olayın firmamız yönetimine aksettirildiği 28.09.2016 tarihine kadar hasar danışmanı personel araç kullanıcısını farklı bahanelerle ve cep telefonuna mesajlar atmak sureti ile oyalamıştır. 29.09.2006 tarihinde hemen ruhsat sahibi şirketin yetkilisi h. bey ile iletişime geçilerek konu tüm şeffaflığı ile yüzyüze görüşülmüştür. kazalı aracın tarafımızca satın alınması ve maddi tüm mağduriyetlerin max. seviyeden tarafımızca karşılanması teklif edilmiştir. fakat aracın üzerinde rehin ve hacizler olduğundan aracı bize satamayacaklarını ifade etmişlerdir. bunun üzerine biz, hem kazalı cruze nin hem ınsıgnıa nın hasar bedellerinin ödenmesini veya hasarların tamir edilmesini, değer kayıplarının karşılanmasını, cezaların ödenmesini, araçsız kalınan günlerin bedellerinin ödenmesini v.b. teklif ettik. fakat bu teklifimizde kabul edilmemiş olup; ilk günden itibaren firma yetkilisi ile birlikte görüşmelerde bulunan fakat araçla hukuki olarak hiçbir bağı bulunmayan naz isimli hanımefendinin devreye girmesi ve bizden kazasız hali ile piyasa değeri 40.000 tl olan araç için 90.000 tl istemesi ile görüşmeler sıkıntılı bir sürece girmiştir. aracın adına kayıtlı olduğu firma yetkilisi h. bey in kendisine borcu olduğu ve bunun için görüşmelerde bulunduğunu bildiren naz hanım, bu tatsız olayı fırsata çevirme çabasını dijital mecra aracılığı ile de güçlendirmeye çalışmıştır. ayrıca naz hanım geçtiğimiz hafta hukuki olarak ta taraf olmamasına rağmen bizi sözleşme yapmaya zorlamış fakat biz firma yetkilileri ile sözleşme yapma durumunda olduğumuzu kendisine iletilmişizdir. bu gelişmeler üzerine tarafımızdan ınsıgnıa aracın tüm hasar masrafları sigorta şirketine, personel adına gelen trafik cezaları da yine banka kanalı ile emniyete ödenmiştir. müşterimize gelen cezaları da ödemek istemiş olmamıza rağmen yine bu ceza makbuzları ve bilgileri de tarafımıza verilmemiştir. sonuç olarak tekraren belirtmek isteriz ki ; karmaşık ve anlamsız bir borç alacak ilişkisinin ortasında kendimizi bulmamızdan dolayı sürekli değişen talepler ve yetkili yetkisiz kişiler nedeni ile bir türlü sonuç alamadığımız bu tatsız hadisenin tüm masraf ve maliyetlerini karşılamaya ilk gün olduğu gibi bu gün de hazırız. saygılarımızla
benzin döker o bayinin önünde o arabayı yakardım bütün milletimize ders olurdu böylece. pert olmuş arabadan gelecek 10-20 lirada başımın gözümün sadakası olsun der kafam rahat uyurdum. opel alırken 3-5 kere düşünmek lazım..
benzeri bi durum (sanırım hasar yoktu ama hakaret ve izinsiz servisten çıkarma vardı aracı , araç içi kameradan tespit edilmişti) vw servisinden buradan bi arkadaşın başına gelmişti.O olay ne oldu?
Gürses servisi tanımam, bilmem ama 2 gündür hangi siteye girsem, bu haber karşıma çıkıyor. ağır s.çtılar.
Firmanın açıklaması makul duruyor ama ön tekerden o şekilde hasar alan bir cruze'un sadece kendi masrafı en az 15 i bulur bence.
Hem insignia hem de cruze un 15'e çıkması biraz hayal. Müşteriye kestikleri faturalardan bi haber sanırım firma :)
Adamların yazdığı " ruhsat sahibi ile anlaşma durumu" mantıklı duruyor. Yasal olarak doğrusu o.
Ama nedense ben aracın fiili sahibinin 90 bin tl istediğine pek kani olmadım.
2 tarafı da dinlemek lazım esasında bu tür olaylarda. Ama imaj gitti bir kere 90 değil 190 da versen gelmez geri.
40.000 liralık arabaya 90.000 lira isteyen ablada tam çingeneymiş amk :D
50 istese adamlar kabul eder sus payı diye verirlerdi belki ama 90 ne yaa :D
Firma üstüne düşeni yapmış mağduriyetleri karşılamak için her yolu denemiş olay ablanın aç gözlülüğüne dönmüş.
A kişisi B kişisi hakkında bir takım ithamlarda bulunuyorsa oturup dinleyeceksin. B kişisi hakkında farklı düşüncelere girmeden bir de olayı ondan dinleyeceksin. Sonra herşey ortaya çıkıyor zaten. Burada da ortaya çıkmak üzere.. Belli oldu gibi neyin ne olduğu gibi görünüyor..
Firma nın söylediği kısaca şu:
"Yediğimiz nanenin farkındayız, ne gerekiyorsa, neyi nasıl yapalım diyorsanız onu o şekilde yapalım dedik, ancak bunu karşı taraf fırsata dönüştürmek istedi, hatalıyız ama eşşek de değiliz. Yemezler.. "
Kurnaz, fırsatçı, akıllı geçinen tiplerden hiç hazzetmem.. Böyle bir kişiye karşılık olarak Gürses kartlarını açık oynuyor.. Bakalım chevy li abla ne diyecek şimdi..