Max. 100-110 bin tl ye kadar sıfır olmak şartı ile alınabilecek en mantıklı araç nedir ?
Dizel olursa daha güzel olur ancak, yakıtı düşük olan benzinli bir araçta olabilir.
Otomatik veya manuel fark etmez.
Printable View
Max. 100-110 bin tl ye kadar sıfır olmak şartı ile alınabilecek en mantıklı araç nedir ?
Dizel olursa daha güzel olur ancak, yakıtı düşük olan benzinli bir araçta olabilir.
Otomatik veya manuel fark etmez.
A3 1.0 tfsi sedan olabilir 6.000 tl de cebinizde kalır
Renault Talisman bu aralar çok hoşuma gidiyor
Eğer uzun süre binilecekse kesinlikle Skoda süperB 1.6 Diesel alınabilir fazlasıyla memnun eder o paralara 1.0 Hacmi olan arabalara 100 bin üstü rakamları vermek hiç istemem sahsen :)
4 çeker olsun derseniz şu sıra mazda cx3 ler gözüme çok hoş görünüyor yakışıklı dizel 4 çeker fiyatta orta paket 98 e geliyor otomatik bu arada :)
Leon olabilir yeterde artar bile
A3 sedan. Motoru ne olur bilemiyorum :)
ilanı ornek goruntu olsun diye koyuyorum
1.4 tsi suberb alırdım açıkcası ben
Loading site please wait...
Haram paradan hayır gelmez metin .d.d.d
Octavia vrs için fiyatta güzellik yaparlarsa bakıcaz.
Bunun dışında A3 Sedan, Superb ve Leon FR için bayileri gezmeyi düşünüyoruz.
Makyajsız A3 TDi elde varsa daha aşağılarda yada 100 bandında bırakabilirler Metin, biraz bastırın.
İlandaki dizel VRS Octi yi al yada direk :)
308 Allure mu Leon FR mı desem ?
Dolu dolu 1.6tdı leon alınır dıcem ama, leona makyaj gelıcek soylentılerı var, soylentıden de ote 2017 sonuna dogru gerceklesır sanırsam.
308 hıc tecrube etmedım fakat tıp olarak begenıyorum sahsen, kasa da oldukca guncel sayılır.
Benım tercıhım 1.0 a3 olurdu, hazır yenı makyaj gelmıs keyıflı keyıflı bınılır.
bencede 1.0 a3 e bır sans vermelısın:) 1.0 ıbıza gayet zevklıydı a3 de nasıl olur bılemem.
A3 ü mutlaka değerlendirin. Bayiler güzel indirim yapıyor deniliyor.
Allure ve cam tavanlı bir 308 bence leondan cok daha güzel şu jantlarla özellikle
EAT6 şanzımanlı dizel 308 derim, eski teneke pejo gibi değil kesinlikle
Golf 7 dsg act sunroof dcc, 18 durban belki acc süper olur
Tavani gunes yanikli Cosmo corsa.
Model önermekten ziyade beklemenizi tavsiye ederim.
Kasım Aralık gibi tüm firmalar kampanya düzenliyor.
Hata biraz daha sabrederseniz 2017 Ocak-Şubat hazır gelen satılamamış dolu araçlar boş fiyatına hatta bazen daha uygun satıldığı oluyor.
İnsignia 1.6 CDTi Sport + OPC Line + AFL + Sunroof / 106.000 TL
Önümüzdeki sene yeni kasa çıkacak. Buna rağmen bu fiyata sizce alınır mı ?
Örnek olarak;
Yenı Honda cıvıl dusunebılırsınız
kardeşim insignia vereyim dizel otomatik sport paket opc line :) sıfır mis gibi
Şu an A3 1.6 TDI 100 Bin TL "0" km.. doğuşa gittim dün ellerinde var xenon falan var araçlarda diğer tüm donanımlar mevcut zaten
1.0 TFSI TR çapında yok resmen havada kapılmış
Cam tavanlı 17" jantlı bi kaç ıvır zıvır lı 1.6 tdi A3 ler 110 Bin TL
Hiç kaçırmayın derim..
96.500 tl civic gibi bir araca verilmez bence. 83 bin liraya leon alırım daha mantıklı bi seçim olur bana kalırsa :)
bana numaranı verebilir misin abicim insignia ile ilgili aklımda birkaç soru var onları sorayım sana, hem sende bi fiyat vermiş olursun :D
1.6 TDI extradan 17" jant opsiyonu vardı 102 Bin miydi 102.500 TL miydi neydi fiyat teklifi var ama yanımda değil
Kesin bilgi..
kardeşim pm attım numaramı
Bmw 118i Joy > Loading site please wait...
Opel Insıgnia 1.6cdti > Loading site please wait...
Pug 308 1.6 e-HDI > Loading site please wait...
Cam tavanlı otomatik a3 sedana geçen hafta 122 bin tl fiyat verdiler Ankara Doğüşta
c sınıfına bineceğime dolu insignia en iyisi o fiyata
ayrıca insignianın makyaj ve guncelleme yiye yiye getirdiği son nokta olduğu için sorunsuz diye duydum
Hangi araca karar kıldıysanız arayabildiğiniz kadar bayi arayın. Telefonda direkt pazarlığa girin. Fiyatlar çok aşırı değişlenlik gösterebiliyor. Özellikle Audi'de ve Peogeot'da başıma geldi.
2016 Mart'da 2015 308'ler için teklif almıştım. Ciddi bir indirim vardı.