2016 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ
fiyat farký yok hangisini tercih edersiniz
ezber bozan benim de ezberimi bozdur du :)
Printable View
2016 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ
fiyat farký yok hangisini tercih edersiniz
ezber bozan benim de ezberimi bozdur du :)
Ben olsam hb versiyonunu alýrdým abi.Yollarda çok daha az var ve daha az þirket aracý gibi duruyor:D
hb bence güzel þirket iþi durmuyor :)
Görünüm olarak hb göze cok daha hos geliyor abi bence hb :)
Yanýlmýyorsam Hb ile Sedan arasýnda donaným farký var. Yan komþumuzda Hb versiyonu var gayet güzel duruyor sedan daha çok þirket spec duruyor.
Ama tabi fiyat aralýðýnda ikinci el Skoda octavia tercih ederim. 2013 1.6Tdi:Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance 2013 Model 63.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 353245007
HB alýrdým, daha albenisi var birde iç mekanýnda o emanet gibi duran radyo-cd-teyp..vs iþte ne iyse o hb'de daha þýk. (bütün donanýmlarda öyle mi bilmiyorum ama en azýndan görsellerde bir fark olduðu kesin.)
Sedan ve kýrmýzý renk alýrdým
aslýnda benim de gönlüm hb ten yana ama iþte Türkiye gerçeði :) bagaþý geniþ mi abeyy bagacý :)
Abi bagaj muhimse sedan. Cunku bagaji acayip geniþ.. Duruþ açýsýndan hb diyorum farlari falan daha hoþ duruyor ayrica ic kismi da lounge paketlerde farklý. Mutlaka 1.6 mj lounge al derim,gidisiyle de durusuyla da tatmin eder. Bende sedan var genel olarak memnunum
Gerci 1.3 demissin 1.3te lounge yok abi urban olacak muhtemelen..
yanlýþým varsa düzeltin hbler yurtdýþýnda yapýlýyor diye biliyorum?
1.4T-Jet Hatchback bence mantýklý.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...48340383/detay
Fiat Egea 1.6 Multijet Lounge 2016 Model 73.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 331931305
bu ekraný mý abi diyosun?
Fiat Egea 1.6 Multijet Lounge 2016 Model 73.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 331931305
Lounge donanimlarda var abi 1.6larda
yav gursel abi ne isin var bu patates arabayla. O fiyata cok daha saglam kaliteli araclar var. 2.el bak octavia dizel. Alfa bak 1.4 turbolardan.
hb bagajý gayet yeterli geldi bana, tabiki kiþiye göre deðiþir. incelemenizde fayda var abi eðer hb beðendiyseniz. açýkçasý daha iyi duruyor
Abi ikiside dokunmatik,dokunmatigi de güzel oyle vura vura basmaya herek yok guzel algiliyor. 1.6larda navigasyon var 1.3lerde yok mesela. Navigasyon dugmesinin yerinde trip dugmesi var yakit ortalamasi falan gösteriyor.1.6 sehir icinde 6.x civari gezinir 1.3te zonguldakta 5.5 5.8 civari geziyor.(zonguldak surekli yokuþ ve bozuk yollar,dur kalk cok fazla)
Uzun yolda mesafeyi yola cikmadan sifirladim,toplam 200 km kastamonu-zonguldak giriþi. 31 tl de pompa atti. 35e kadar tamamlattim abi. Yakit icin bi fikir versin 1.3 uzun yolda. Ama 1.6 daha az yakacaktir
þimdi dikkatimi çekti bakarken kendi sitesindeki deðerlerde hb sedandan daha az yakýyor ?
Egea Hatchback Teknik Ozellikler | Fiat Egea
Egea Hatchback Teknik Ozellikler | Fiat Egea
tjet hb mantýklý duruyor, fiat ön yargýsý olmadan tjet alýnýr binilir bence
Yazýk günah o paralara ne arabalar var.
Zonguldak'a göre iyi bile yakmýþ. Kaç sefer iþ nedeniyle Duster ile gitmiþtim, þehir içinde virajlar, rampalar bir türlü bitmiyor, hele birde önüne kamyon düþerse vay haline, bir ara geçersin. Uzun yolda sakin kullanmadan sürdün sanýrým biraz orada ayar kaçmýþ sanki :)
Ben yeni Citroen C4 dizel otm. ile Ýzmir-Kuþadasý-Tire-Kuþadasý-Ýzmir rotasýnda ayaðamýn ayarý olmadan yani hiç yakýt ekonomosi düþünerek kullanmadan sürmüþtüm. Toplamda 300km'den biraz fazla yol yapmýþtým. Ortalama tüketim 5.0lt gösteriyordu. (aðýrlýk olarak da 2 yetiþkin, bir çocuk , 2 valiz vardý ) Havaalanýna varmadan Gaziemir'de Shell'de depoyu 25 TL'ye doldurmuþtum :) (otobanda 132km/h'a sabitlemiþtim, diðer yollarda da yasal sýnýr neyse o aralýkta kullanmýþtým.)
Beyaz sedan þirket spec dursada. Beyaz Hb çok tatlý duruyor. Ayrýca 0km araç varken gidipte 125binde araçta tercih etmem ben. 25-30 olsa belki göz ardý edilebilir.