E36 3.28Cİ DRIFT - GENC AUTO ACILIŞ - YouTube
Printable View
böylesine güzel bi arabayı niye böyle sikindirik hareketler yapmak zorunda bırakıyorsunuz anlamıyorum
açılış büyük ses getirmiş bu sayede
son zamanlarda izlediğim en muhteşem otomobil videosuydu
Gereksiz lüzümsüz ve bence bu arabaya hiç yakışmayan bir hareket.
drift dedikleri olay bu mu şimdi ?
0 cizmeyi drift sananlar o drift degil bir viraji bastan asagi silip supurursen o drift olur. Liseli bebelerde yukleyip duz yolda gazliyorlar veya ' drift ' yapiyorlar . Tek uzuldugum suyu cikmis E36
yılannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
O araçta ''ci'' değil zaten öyle bir araba yok :)
Hayatimin 1 dk si bosa gitti. Drift hangi kisimdaydi bende cikmadi.
Drifter....
insanin bazen cani cekiyor yada ara ara hepimize oluyordur koseyi donerken citirdan bi kic attirirsin yada 1 veya 2 tur donersin anlarimda boyle etrafinda millet toplanmis oldugun yerde don dur hem arabaya yazik hem kesene yazik. anlamsizca olmus bence
ouvv drift atan e36 lara bayılırım
Sarı plakada ne yazıyor okuyamadım :(
Genç Auto Modifiye ye yön vermeye geliyorrr hemde döne döneee piyuuu
Allahım Ya rabbim....
ondan sonra ilana sahibinden temiz zorlanmamış yanlanmamış e36 328Cİ kabriyo ilanı
Sonuç? Sivas otel :D
bazen anlamıyorum sizi, ne var şimdi bunda?
işide çözmüş ufak çaplı bi show yapmış işte.
napıcaklardı garaj veya tamirhane açılışında horozmu dövüştüreceklerdi.
biride böyle güzel arabayla falan yazmış, millet supra gtr s2k silviya falanla yapıyor bu işleri.
ne kadar herşeye bahane bulan insanlar olduk hiç bir şeyi beğenmeyen tipler olduk.
di-keyyyy
mekanımız hayırlı olsun edition
Keşke önce kendinizi tanıtacak bir konu açsaydınız :/
Abi direksiyonu tam bükerek tam gaz ile yapılmış bir hareket için neler yazabiliriz?
Forumda bu işi prof olarak yapan insanlar var gelişme süreçlerini antrenman süreçlerini paylaşıyorlar bizlerde beğeniyor yorum yazıyoruz :)
Etrafı insanlarla dolu her an kontrolden çıkacak yada bir parçası insanlara fırlayacak bir araba için ne yazalım abi?
Bir hareket en fazla 3 kere yapılır sonra insan sıkılır defalarca dönmekten kendide sıkılmamış ben izlerken sıkıldım :)
Sosyal mesaj kasmıyorum bu işi trafikte yapmak yanlış olsa dahi yapan insanlar var ve izlerken keyif alıyorum.
Olduğu yerde döndürmek suretiyle nesli tükenen bir arabaya yapılan eziyete üzüldüm açıkçası.
A R A B A C I I I I mısınız ?
farzet ki....
+1 Yani katılıyorum.
Bak kaç yaşında çocuklar var , gayet aynısını yapıyor.
*kesin* En iyi Beyblade - YouTube
Ulan sizin yüzünüzden e36 alamıyoruz be
Midem bulandi :D
Türkiye'de drift anlayışımız çok farklı çokkkk...
Talih.b16 yorumuna katılıyorum. +1
Diğer yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim. Hepsi haklılar sonuçta o video oraya konulduysa yoruma ve eleştiriye açıktır. Keyif üzerine koyulmuş bir videodur."kişiye göre değişir"
Hepinize saygılar...
sahibinden Hava filtresi , egzoz bile takılmamış zorlanmamış canı alınmamış e36 cabrio.
Drift Yapma Teknikleri;
Sıde(E-Break)(El Freni) İle Drift Yapma
Braking(Limit Fren)
Feint(Savurmak)
Shıft Lock(Vites Kiliti) İle Drift Yapma
Power Over(Güç) İle Drift Yapma
0 Çizme
DRİFT aslında genel bir terimdir bilginize.
Araç zaten 2.8 motora sahip videoda izlediniz mi bilmiyorum ama sürekli gaz verilmiyor 1.6 arabalar gibi bağırta bağırta zorlanmıyor sonuçta 190 beygir bir araçtan bahsediyoruz.
İyi forumlar...
Sahibinden hırpalanmamış E36....
Şöför işi biliyor galiba
Baba kinggg pervane gibi maşallah ne dönüyo laaa
3-5 yıl olsa belki izlenebilir bir video ama artık çok fazla kaliteli yapım var.
Eskiden hatırlarım56 k modem dönemlerinı. hızlanma videoları vs kaydedip tekrar tekrar izlerdik.
Şimdi kaynak o kadar fazlaki eskiden olsa ....... Düşecek olan videoyu çoğu Zaman izlemeden kapatıyoruz.