ford rs testinde baya bi eleştirilmiş eski videolarına gönderme yapılmıştı. En son the makina nın bi videosunda buralar eskiden hep otoparktı diye buğra bi laf söyledi. Mevzu nedir tam olarak? Sırf merak yeminle
Printable View
ford rs testinde baya bi eleştirilmiş eski videolarına gönderme yapılmıştı. En son the makina nın bi videosunda buralar eskiden hep otoparktı diye buğra bi laf söyledi. Mevzu nedir tam olarak? Sırf merak yeminle
Şinasi sen misin ?
anladım
beyler evde çekirdek bıtmış hemen alıp geliyorum...
Kibir .
Ben porsche 250 km/h ile spin atıp yine de kontrol edebildiğinden beri sevmiyorum iyi pilot kıskanıyorum mesela
Ben severim kendisini sağolsun kazalı piyasası bugün onun emekleriyle ayakta .d.d.dddd
Itiraf ediyorum; her ne kadar kiralayip ya da "takipcilerinden" alarakta olsa, benim NFS'de anca kullanabildigim arabalari gercek hayatta kullandigindan sevmiyorum.
Bir de ringdeki rocco kullanma basarisini kiskaniyorum.
Ben, ''5 sene dtc kapalı gezdiği icin'' sevmiyorum mesela. Ben yapamazdim oylesini
Neyse bir gerçekte benden, hareket halindeyken vitesi p ye alması.. ben onun bu cesaretini kıskanıyorum :)
Son zamanlarda fotosuz profiller bayağı bir çoğaldı,hepsine şinasi gözüyle bakıyorum. :D
5 sene dtc kapalı gezersiniz belki bir gün sizde bi focus rs pert edebilirsiniz.
hahaha gece gece cidden çok güldüm ya :D :D
Ben şu araba tanıtan, inceleyen adamların hiçbirini sevmiyorum nedense.
and ın bir gülüşü var, kelebek görse ömrü uzar. Neden sevilmesin ?
http://i.hizliresim.com/XdApm3.png
Şinasi buldum bir adet :)
Video sarıyor baya :D
https://youtu.be/08SdHblp-YM
Yanlış link atmışım ama üstteki cideo da güzel :D
https://youtu.be/pQFaVLe2lI8
Doğan KABAK otopark ekibinden ayrıldı mı? Ona göre yardırcam da.
Tipine, konuşmasına, espiri yapmaya çalışmasına, tavırlarına, kendini bi mok sanmasına, kibrine, her kelimesine, diğer editörlerle dialoğuna gıcık olmamak elde değil. şahsen tokatlayasım geliyor
test videolarında değişik sesler çıkartması...
adamın ismi bile itici :D
Bir miktar bazen. :)
Bunun yanında; eğer bu hızda devam ederse Focus RS son vukuatı olmayacak.
Cupra videosunu izledim en son.
Yaptığı hataları, atlattığı badireleri sanki isteyerek/kendi kontrolü altında yapmış gibi davranıyor.
Bu da dönüyor dolaşıyor, KİBİR konusuna çıkıyor.
Sinan, çok daha muhabbet bir arkadaş gibi görünüyor videolardan.
Umarım bu hızda devam edip; ''otomobil test editörlüğü'' işini kendi elleriyle bitirmezler. Çünkü beğenerek ve severek izlediğim kanallar var.
Bu konuyu da dikkatlice takip edip, mesajları tek tek okuyacağına eminim;
Naçizane tavsiyem; 14-20 yaş grubu takipçilerinin gazına gelerek coşmasın.
''dokuzharf''@modifiyem.com zamanlarındaki And çok daha ağırbaşlı ve sevilen/sayılan biriydi.
Kazasız belasız yollarına devam ederler umarım.
Giderken otomatik araba p ye alip "ehiyyyy ama ekran oyle dedi" demesinden.
Bana biraz yapmacık geliyor tavırları. Kötü birisi de değil tabi. Bir dönem otopark daha bu kadar parlamamışken haber sitesinde editörlük yapmıştım. O zaman çok mailleşirdik kendisi ile. Öyle üçkağıtla yalan dolanla işi olan birisi değil ondan eminim. Ama ısınamıyor insan kendisine.
Kahkaha atmaya çalışırkenki yapmacıklığı. Saçma sapan kahkaha atıyor.
Belki kişiliği iyidir bilemem o ayrı konu