Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı
Sadece tavsiye icin açmadım. Genel anlamda piyasada f/p olarak birbirine iki yakin arac olarak gördüğüm icin actim. Bu kadar abes gelen ne onu anlamadım. Üretim amaci farkli olabilir ama karoser olarak aynı sinif ve modifiye edilecek araclar bunlar. İki aracin da kullancıları, ikisini de test etmis insanlar fikir verirlerse kalici bi topic de olabilir.
Sahsen arkadasin da dedigi gibi 2 seneye yakin dti kullandim ve aracım sansima da cok temiz doktordan ve daha sonra da muhendis bi arkadasimizdan aldigim bir aracti, su an satilik sanirim hâlâ ilanlardaki en temiz corsalardan. ben hic sikayetci olmadim. Mazot pompasi beni hic yarıyolda birakmadi. Direksiyon kutusu ses yapti zamanla onu da 150 liraya tamir ettirmistim kaldi ki hangi arac tamamen kusursuz. Bunlar dışında donanim olarak bombos oldugundan bahsediliyor ama 106 ile donanim olarak sunroof disinda bir fark yok diye biliyorum. Kullananlar daha dogru bilgi verecektir ama Abs klima airbag immo pug da da var dti da da var. Corsayi yuklemek para cokomel egrisi bakımından daha kârlı. Aftermarket parça fazla ve ucuz. (Pahali diyorlar anlamis değilim birkac hayati parcasi disinda daha ucuzu tofas da var sanirim, arac turbo dizel sonucta) Su an bi tane 2012 bi tane 2014 model arabam var c sinifi is amacli kullanilan orta sinif araclardan diyebiliriz ama ikisinden de kalite olarak iyi bir araçtı. Gerek gidisi gerek yakiti ic aksam malzemesi olsun... Bilmiyorum biraz adi cikmis sanırım dti'in. Birçok forumda arastirma yaptim 106 ile, cok fazla asilsiz yorum gordum dti için. Dti hakkinda bircok konuya vâkıf olduğumu düşündüğüm icin yorumlardan kullanici olup olmadığını anliyorsunuz. Corsa dusunenlere de cok yardimci olmuslugum vardir burdan da olurum tekrar. Almadan once ufak bir araştırma yapan herkes dti in kronik sorunlarını alir almaz halledebilir. Kaldı ki abartilacak seyler degil... Ama pug hic kullanmadım ve bilmedigim bir araba icin yorum yapmam dogru olmaz. Bu yuzden benim asil merak ettiğim sürüş olarak pug dti dan daha cok zevk verir mi bilmiyorum. 2260 li ortalama 200+hp bi dti parasina stock bi pug ancak alinabilir. Kıyaslamayı bu sekilde yapmayı daha dogru buluyorum çünkü temiz pug parasına alinacak corsa stock bi corsa olmaz.