Yeni telefon alacağım fakat iPhone 6S ve Samsung Galaxy S7 Edge arasında kaldım. İkisinin birbirine göre üstünlüğü nedir, neden hangisini tercih etmeliyim ?
Printable View
Yeni telefon alacağım fakat iPhone 6S ve Samsung Galaxy S7 Edge arasında kaldım. İkisinin birbirine göre üstünlüğü nedir, neden hangisini tercih etmeliyim ?
1 kelime edeceğim sadece . "6S " almazsan pişman olursun.
Apple Iphone 6S
kamerası için s7 Edge
Geri kalan herşey için iPhone
Kamerası için S7 edge olayına kesinlikle katılıyorum,geri kalan noktalar içinde iphone tercih sebeplerim dışında artık.Yakın zamanda konu açtım can sıkıcı sorunlar yaşadım ve tabiri caizse kurtuldum iphone'umdan.
Dusunurseniz 6s plus mevcut bende. Offtopic satiliklarda ilani mevcut
Pilinden kamerasından su dayanıklılıgıda dahil edersem s7 edge baya bir döver üzer düz 6s i :) hatta rakip diye koymam bile :D
rakibi nerdeyse değil :) yıllardır apple aynı tasarım aynı menü hemen hemen ama samsung teknolojisi çok farklı tabiki EDGE ;)
Android pişmanlıktır. 6s seneye de gayet stabil bir telefon olacak, ama s7'nin geleceği muallak. Apple'ın servis desteği falan Samsung'un içinden geçer zaten.
Nakit alacaksanız az bir farkla 7 de denk getirebilirsiniz. 2800-2900 civarına kapalı kutu birkaç tane var donanımhaber'de. sahibinden ve letgo'da da uygun fiyatlı sıfır telefonlar oluyor. Kontratla alıp kırdıranlar sağolsun :)
Apple-Iphone
Iphone kullanıcısıyım, androide geçmeye niyetlendiğim dönemde anneme Samsung aldık biraz kurcaladıktan sonra Iphonda kalıcı karar kıldım
hala Iphone 4S kullanıyorum :D
bu iki model arasında şunu al daha iyi bunu al daha iyi demek donanım olarak mümkün fakat kullanıcı olarak mumkun değil
s7 edge heryonden donanım olarak üstün bir cihaz , fakat burda sen android mi yoksa ios mu kullanmak istiyorsun once ona karar vermen gerekli
ki ben şu saatten sonra eğer seçimin ios ise iphone7 bakarım işlemcideki revizyonla pil omru konusunda daha iyi bu bile tercih sebebi benim için
apple elmaysa samsung armuttur...
Samsung S7 ler patlamıyormuydu? Toplatıldı falan?
telefonun özelliklerini mıncıklamayı seviyorsan android seç. android mıncıklamaya açık bir işletim sistemi. ben lg g3'den 6s e geçtim iosta canım sıkıldı resmen ama pil ömrü gayet tatmin edici ve androidden sonra aşırı stabil
Android sever bir kullanıcı olarak ios
Çok stabil ve sağlam
Bundan dolayı 6s kullanıyorum
Android inşallah bir gün ios gibi olur
İphone hiç kullanıcı dostu bir telefon değil
Geçirmenin derdine düşmüşler :)
Samsung çin malı gibi geliyor ve nefret ediyorum hayatımda 1 kere samsung kullanayım dedim note7 aldım patlıyormuş bilmem ne parayı 5 ay sonra verdiler asla sakın iPhone şaşmıcaksın
Apple iyidir.
Kamerası ekranı işlemcisi tasarımı pil dayanıklılığı suya dayanıklılık hızlı şarj kablosuz şarj gibi bir çok özelliğiyle iphone 6s e tecavuz eder s7 edge hatta şu an ben 7 plus kullanıyorum samsung 7 serisi telefonların kamerası falan iphone 7 lerden çok daha iyi. 6s in tek avantajı ios onunda bi esprisi yok artık. 7 plus gerçekten akıcı değil güncellemeler halen oturmadı ve halen sıkıntı yaşıyorum. Note 8 ya da s8 edge çıkınca arkama bakmadan satarım bu 7 plusı
android cok karısık ios candır
S7 Edge derim.
Gündüz ya da gece, her ortamda yüksek kaliteli fotoğraflar. Zarif tasarım, suya ve toza karşı dayanıklılık ve Tükiye’nin en hızlı 4.5G bağlantısına uyumlu akıllı telefonu.
+ olarak ben turkcellin sitesinden 2850 liraya 32gb iphone 7 aldım(100 tl sarı kutu indirimi)...
-Yıllarca Galaxy S2-S3-S4 ilk çıktığında alıp kullanmış bir olarak ve son 2 yıldır Apple kullanan olarak bana kimse kolay kolay Android aldıramaz,Teknik özellikleri geçiniz abicim...Galaxy S2-3-4 hangisi şu anda çalışabiliyor donmadan kasılmadan ? Hepsinin kendine hayrı yok cidden...Ama iphone 4S'ler hala çatır çatır devam ediyor...
-Birde herkes tutturmuş Android açık sistem açık sistem...Arkadaşım açık sistemde bunların neyini kullanıyorsunuz ben anlamıyorumki neyi açık yani? Açıktan kastınız paralı uygulamayı ücretsiz yüklemek ise,yada birbirinize bluetoothdan birşey atmak size açıklıksa ve bu mantıkta düşünüyorsanız iphone almayın...
-Ne yani bu açıklık ben anlamıyorum,yani düşünüyorum Android kullanırken bundan ne açıklığı vardı diye...Beleş uygulama yükleme,bluettothdan birşey atma dışında birşey hatırlamıyorum ben.Zaten bunların ötesinde telefonu kullanma yeteneğine sahip bir kullanıcı iseniz,o kadar yetenekli insan iPhoneye JB yapar gene aynı şeyi yapar...vs
-Galaxy S4 ile İphone 4S'i karşılaştırıyım,teknik özelliklere bakın Galaxy S4'ün kamerası bin basar belkide 4S'e ama açılmıyor kardeşim.Evde bomboş duran herşeyi sıfırlanmış Galaxy S4'ün kamerasına giriyor açılmıyor.2 saat açılmasını bekleyene kadar 4S çat diye açılıyor...
-Galaxy S7 2 yıla çöp olucak,o telefona 6gb ramde taksan 2 yıl sonra o telefon çalışamayacak donup kalıcak.Üzülüyorum ya o kadar mükemmel işlemciler Androidde yok olup gidiyorlar...
Aynen aynen donanımsal iyi samsung :DD 2 sene sonra yarı fiyatına satabileceğin kasan bi telefon istiyorsan al s7 yi :D
Samsungu aldıktan max. 2 ay sonra forumda konu açarsın. "Samsung Sorunsalı"... 6S değil 5S bile olsa iPhone derim.
Samsungu yine root yapar saf android falan kurar kullanırsın s2 zamanında çıkan iphone 4 ya da 4s ler sence çalışabilir durumda mı. Eskidikçe iki sistemde çöp oluyor ve apple ne zaman yeni model çıkartsa eskilerine saçma sapan problemler ortaya çıkıyor 6s ilk çıktığında aynı güncellemeleri 5 için yaptıklarında 5 ler takla atıyordu. Bikaç güncelleme daha geldide telefon biraz kullanılabilir oldu. Bide artık android kasıyor batıyor şişiyor onlar kalmadı. Note 5 2015 de çıktı 2017 ye giriyoruz 2 yıl olmuş halen şişme kasma yok. Bende 7 plus ta var note 5 te.
Hanım 6 kullanıyor ben S7 Edge
Kullanım alışkanlıkları bir yana, genellikle benim telefonumdaki kamera, esneklik, gear vr, gear s3, pil ömrü, suya dayanıklılık gibi özellikleri epey beğeniyor.
Yazdan beri kullanıyorum. Son derece stabil, hızlı. Problemsiz şekilde kullanıyorum.
Valla telefon piyasasını baya takip ediyorum isterseniz donanımhaberde iphone 7 konusuna bir bakın neredeyse şikayetçi olmayan adam yok. Video çekerken cızırtı problemi ekran açıklığı 6s e göre daha kötü ekran olması( İlk defa yeni nesil bir telefon kendisinden dönceki nesilden kötü bir özellikle geldi) pil süresi, donma ,takılma. Bu arada dediğim gibi 7 plus kullanıyorum note 7 fiyaskosu yüzünden aldım ama arkama dönmeden samsunga geri dönerim.
-4s'i babam aktif olarak kullanıyor çokta memnun,ip7ye taktım geçen simini 2 gün konuşmadı benle küstü büyük falan filan...vs :) Note5 kasmıyorsa ve cidden memnunsanız siz devam edin Android kullanmaya :) Arkadaşım arabada müziği shazamlayana kadar sinir krizi geçirdi yanımda :D Shazam durduruldu-Shazam durduldu ahahhaha telefon donmasa uygulaması donuyor,uygulaması donmasa telefon donuyor :)
Bir de olaya farklı pencere açıyorum
Telefonu düşürüp ekranı kırma ihtimaline karşı
iPhone apple da 448 tl ekran değişimi
Samsung s7 1100 tl
Bence artık onarım fiyatlarıda etkili olmalı alırken
6S dedim zaten, iyi olsa iPhone 2 den beri iPhone kullanan biri olarak 7'ye geçerdim, ancak son derece gereksiz bir telefon 7 şu an. 6S ile arasında fiyat farkına değmeyecek özellikleri mevcut. Kamerası vs. daha iyi Samsungun evet, ama stabilite yok, önemli bir anda kamera açıyorsun,"kamera durduruldu" hatası veriyor, fotoğraf çekiyorsun bakıyorsun fotoğraf yok, uçmuş telefondan, aptal aptal reklamlar, telefon için antivirüs bile var yani bu bile Android herhangi bir telefonun alınmama sebebi olmalı.
Bende abimin işi gereği iPhone'un her telefonunu kullandım ve 2G'den 6S'e her modeli evde var çalışır şekilde. Hepside kendisine gelen en son sürümde sıkıntısız çalışmakta? Android'te rootsuz böyle bişey yapabilir misiniz?
**iPhone 7 hakkında bişey yazmadım zaten. Daha almadığım için detaylı inceleyemedim. Bi kaç arkadaşımda 7 ve 7+ var ama sarı ekran olayları yoktu onlarda. Olanda forumlarda paylaşılan renk ayarlarını yaparak düzeltmişti.
Ama dediğiniz gibi rame yüklenme olunca 7de hissing oluyordu.
Pil ve takılmaya da bişey diyemem onları gözetlemedim ama ios 10 nedense hala stabil değil cogu telefonu pert etti.
Pilde ise donanımdakilerin cogu cok beğeniyor eski serilere göre :D Neyse fanboy yazıları gibi oldu.
En azından patlamıyor diyerek konu bana kalmadan kaçıyım :D hayırlı aksamlar :slomo:
Htc 10 diyorum kenara çekiliyorum 6s işletimden her türlü kazanır ama donanımda tırtlıyor kamera mesela önemli bir şey iphone'nun kamerasını hiç beğenmiyorum muadillerine bakarak o konuda hep geride.
Apple dan Samsung a geçip pişman olan biri olarak
6S diyorum.