https://www.youtube.com/watch?v=6MFh...ature=youtu.be
Yorum yapmıyorum :)
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=6MFh...ature=youtu.be
Yorum yapmıyorum :)
Ahahahahaha olaya bak arkadaş ;-) Volvo niye gitmiyor anlamadım ben
Tercih yap deseler, yine volvo derim :)
Bu ne laubalilik!
Volvonun sahibi keko arka sisi açmayı biliyo ama cam rezistansının açmayı bilmeyip kış lastiği olmadan yola çıkıyo
Keşke böylelerine doğal seleksiyon daha çabuk işlese...
Nefret ediyorum bu toyotacı memur ve hondacı serseri zihniyetli kafadan. O dalga geçtiğin volvo senin arabandan 10 kat daha üstün embesil.
Lafınızı adabınızı takınında konusun,Kimseyi aracıyla yargılayamassınız istedigi kadar üstün olsun benim maddi varlıgımı bilmiyorsunuz nasıl böyle konusma lüksüne sahipsiniz ? Bu kadar geri akıllı konusmak seviyeinizi ortaya koymus demekki azıcık düsünme yeteneginiz olsaydı, Kıs lastiginin önemini anlamanız gerekirdi.
Demek ki neymiş tonla para verip arac alanlar kıs lastigine para veremiyor,Acında alttaki konuları okuyun @Evrenoz
biri modetörleri etiketleyebilirse sevinirim
@FaBeRgE @imprezaWRC @M_PROJECT
Sikayet et butonu göremedim kusura bakmayın
sikayet edilecek bir durum goremedim ben , bizleri etiketlemissiniz ama ...
Herkes fikrini beyan etmekte ozgur , sahisa ya da bir bireye hakaret soz konusu degil , genelleme yapilmis okadar .
Videoda ki siz misiniz anlamadim ama videodaki kisinin sacma ozguveni de rahatsiz edici sonucta .
Videoki ben degilim sadece gördüm ve paylasmak istedim,Sebebi sosyalde acılan kar ile olan konuydu insanlar arac alıyor ama kıs lastigi alamıyor sonucuydu,Ve arkadasın dalga gectigi kücük gördügü aracta kıs lastıgı oldugu için gidebiliyordu,Sondaki embesil sözcügü hakaret e girmiyorsa evet herkez fikir beyan etmekte özgür tessekürler
Hayda memurların ne suçu var hacı :D
Videoyu izleyince corolla sahibinin de durumun bilincinde olduğu sadece gırgıra aldığı gayet fark ediliyor. Bana kalırsa memleketimin halleri şeklinde eğlenceli de video olmuş. Aracına kış lastiği takıp emniyetli yolan çıkan insan o paraya volvo alıp kış lastiği almayan şahısdan daha bilgili ve eğitimlidir. İnsanları sahip oldukları araç markalarına göre memur, serseri vs. diye sınıflandırmak etik değildir.
Volvo babamın firması değil elbette. Bugüne kadar hiç volvo sahibide olmadım. Fanboyuda değilim. Toyotacılardaki en sağlam araba bu , efsane kasa , benim babam toyota gibi adam (o ne demekse) gibi yaratılan olgulardan ve genel olarak binici memur kitlesinden hoşlanmıyorum sadece. Hondanın hali ***** zaten ona değinmeye bile gerek yok. @levent
Benim annem babam da 657 ye tabi memur (öğretmen) , söyleyiş şeklin hoş değil kısacası @ibrahim33
@İbrahim33 olacak :) bazen üyeler karışıyor şu tag kısmında .
Küçümser gibi yazmışsın memur kesmini genelleyerek
küçümseme yok levent. niye küçümseyeyim memurları. genelde memur kesimi toyotaya bindiği için öyle yazdım.
İsterse 100 kat üstün olsun 70 beygirlik 1.3 karbüratörlü araba sahibi arkadan iterek ta.ak geçiyosa demekki parayla adam olunmuyomuş
Önceki sayfada genellemenin kralını yaptılar. Sen gelmiş genellemeyi bırak diyorsun adama.
Pimi hanginiz çekip bırakıp kaçtı?? :hihih:
bu sahip oldugum 2. toyota bundan once alfaya da bindim wv marka aracada bindim. digerlerine nazaran donanim olarak biraz fakir ama yakiti ve sorunsuzlugu nedeniyle aldim. memur zihniyetlide degilim onuda belirteyim bazi arkadaslarim var hasta toyotaci onlari gorseydin bu genellemeyi yapmazdin.
Su an bende 06 corollaya biniyorum ustume alinsammi ki .
hahsaha :d
Nefret ediyorum alfistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye gezenlerden :P Şaka bir yana genelleme pek hoş olmamış.
Kullanıcının zihniyeti cehaleti karaktersizliği değil midir otomobili göklere de çıkaran yerin dibine de batıran.
S2000 kötü araba mı. Ama şu anda geneldeki kullanıcı profili iyi değil. Aynı şekilde şahin doğan kullananlar.
Arabayı bas, camlara zindan film, 10larca sticker, arka tamponda soba borusu, kamber verilmiş jant lastik.
Arabanın suçu mu kullanan kişi profili mi burada lekelenmesi gereken.
Meslekle vs alakası yok bu işlerin. Elma ile armutu karıştırmayın.
Volvo yu kullanan adam belli ki beyni nohut kadar olan doğal seleksiyon ile tanışmamış bir canlı. Kış lastiği takmamış. Rezistans nedir bilmiyor. Fazla benzin harcamasın diye klima açmamış kalorifer açmış muhtemelen.
Türkü söyleyen vatandaş da Volvo ile değil Volvo yu yerin dibine batıran adamla dalga geçiyor belli ki.
O da biliyordur herhalde Volvo nun kendi arabasından iyi bir marka olduğunu. Ama işte böyle şapşirikler sayesinde şah iken şahbaz oluyor Volvo gibi bir marka bile
başlığa bak videoya bak:icon13::icon13::icon13:
Hahsh :) Umarım bu videoyu izleyip de yolda rezil olmamak için kış lastiği alan ya da aracını çıkarmayan üstün otomobillere sahip kullanıcı kitlesi bir nebze bilinçlenir.
100.000 liralık arabaya binip kış lastiği almayı fazla görüyorsa yaz lastiğiyle debelenip başkasının rahatça gidebileceği yolu saatlerce kapatıyorsa o kadar tecrübesi yokken cahil cesaretiyle çıkıp orada o yolu rahatlıkla gidebilecek insanların hakkına giriyorsa benim gözümde adam değil.
Biraz alakasiz ama ben araya koyduklari poset ne olmus onu merak ettim, elbet bir yerde aralari bir sekile acilacak ve o poset corollanin altindan gececek, umarim onemli bir seyi yoktur.
Kis lastigi takmazsaniz boyle bagajinizdaki posetin ustunden gecerler :D
Ya gülün geçin ne çok kasıyorsunuz bu kadar. adam video çekmiş eğlenmiş. Hemen işin mühendisliğine iniyorsunuz. 500 liralık mersedes yazlık lastikle de kalır o rampada. 5 liralık şahinin zinciri varsa ite ite çıkartır orayı.
Memlekette hiç bir sıkıntı yok sanki de takıldığınız şeylere bak.
Önceki sayfada bununla alakalı konuşulmuş zaten. Ben kişiye özel değil herkese yazdım genelle yapmayı ne zaman bırakıcaz diye. Misal bak şimdi kişiye özel yazıcam. Sende de üslup problemi var.
Volvo sürücüsünün haklı elle tutulur bir yanı yok. Da belki adam hiç kar boyunca arabasını çıkartmayacaktı. Acil birşey oldu taksi bulamadı çıktı. Evet bir sürü kişinin hakkına girmiş, sorumsuz ve cahil olabilir ama adam değil demek gereksiz.Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
Sanatçı bu çalışmasında "kış lastiğinin önemi"ne ironik bir dille dikkat çekerek sosyal mesaj vermek istemiş.
Ben şahsen bazı yorumları gereksiz buldum kar lastiği alınmamış almadıysan neden çıktı 100 bin liralık arabaya biniyor lastik takmıyor gibi yorumları boş yorum olarak görüyorum.Şahsen ben aracıma kar lastiği almadım çünkü aracımı hafta içi çıkartmıyorum hafta sonu çkartıyorum o zaman bende gerizekalıyım lastik takmamakla.Adamıda yargılayamayız belki önemli işi vardı çıkmak zorunda kaldı yada bir anda tipi bastırdı yolda kaldı.Ben çıkartmıyorum hafta içi dedim ama bu cuma aracımı çıkartmak zorunda kaldım üstüne mesaiye kaldım ve zar zor gittim o zaman ben bazı arkadaşlara göre en gerizekalıyım.volvoda en az 17 inc jant var çekiş kontrol sistemleri var belki adamın şöförlüğü iyi değildir.Mesela cumartesi günü çok sevdiğim abinin eşinin doğum sancıları oldu 10 gün erken dogum yaptı ambulans aradı gelmedi.Bu adamda kar lastiksiz yola çıktı kaya kaya gitti o zaman oda gerizekalı.Lütfen bazen yorum yaparken biraz daha geniş düşünelim.100 bin lira bir arabaya verirken 500 tl lastiği düşünecek değildir yada arabasına arkadan vurularak gidilmesine izin vermiyebilir sonuçta o aracın arka park sensörü bile kar lastiğinden pahalıdır
bu tür acil durumlar olabileceğini düşünüp;kış lastiği almakta fayda var.doğuma giderken kaza yapıp(ALLAH KORUSUN)kötü şeyler olmasındansa kış lastiği almakta fayda var.