Çok başarılı bir video. Mutlaka izleyin
https://youtu.be/ZW9LfWj6jTk
Printable View
Çok başarılı bir video. Mutlaka izleyin
https://youtu.be/ZW9LfWj6jTk
Cehennem melekleri gibi kadro efsane olmuş:)
Bu video kalitesi ve arabaların güzelliğinden başka gördüğüm tek şey MEDENİYET... Gözünü seveyim medeniyet. Cok üzülüyorum böyle seyler TR'de oluyor diye...
Kıskandığım tek şey yaşam kalitesi...
video kalitesi beni benden aldı :)
birgün bizde bu sevıyelere gelırmıyız dıye hayal kurdum sonra 2 saniye dısarı baktım ve puff oldu gıttı hersey.of aq
yaktım hacı
şeytan diyo al bi sırt çantası git bu ülkeden sokakta ayakkabı sat adamlarına ortamına gir :hihih::hihih:
@Mr.Bilal ikisinide :D
Aynı yaşam kalitesi, imkanlar ve araç/parça fiyatları burada olsa yani aynı şartlar içerisinde olsaydık Türkiye'den de çok çok kaliteli araçların/etkinliklerin olabiliceğini düşünüyorum.Bu şartlarda bile yapılan çok iyi işler var fakat dediğim gibi aynı yaşam kalitesi falan.. hikaye
Adamlar 4K video çekip yayın yapıyor, biz TTNET interneti ile yarım saat yüklenmesini bekliyoruz...
Başka diyecek bir şeyim yok...
Beğenmedim.
Fotoğraf çekmek için kızların eteğinin altına telefonu sokan barzolar yok.
Elinde tespihle gezen, kaşları cillop gibi alınmış, kirli sakallı ama kısa paça pantolonlu takım elbiseli sığırlar da yok.
Hepsini geçtim, arabalarda "farzet ki" konseptinden en ufak bir esinti bile yok.
E ne anladım ben bu işten.
"Özünüzü unutmayın! Batının sizi yozlaştırmasına izin vermeyin!"
Bende dün izledim işten gelince youtube karşıma çıktı şu janta hasta oldum nedir bu jant abiler arkadaşlar?
http://i.hizliresim.com/3vJbaj.jpg
http://i.hizliresim.com/3vJbaj.jpg
Sema'da Japon ve Avrupa araçları zerre ilgimi çekmiyor.
Amerikan Güncel ve oldskool araçlara yapılanlar gerçekten efsane. Alayına nal toplatır.
Bu arada aracın sahibi bu kişi Miro Pavletic (@callmiro) • Instagram photos and videos
Ben de kıskandım gerçekten lakin onlar böyle insanlar ya..
Herkesin tarzı farklı.
Biz serserilikten hoşlanıyoruz. (Serserilik derken apaçilik değil anladınız siz onu. Hepinizin içinde ki tutkuyu biliyorum:D)
Onlar da SEMA'ya araba hazırlamaktan hoşlanıyor... Onlar etkinliğe katılmayı event kafasında yaşamayı seviyor. Arabamı yapayım gideyim sergileyim kafası.
Bizde öyle mi ??
Ulan arabam hem 250 hp + gitsin hem yakışıklı/güzel olsun dikkatleri üstüne çeksin hem dip basık olsun hem de çamurluğa sürtmesin. Önüme gelene saplayayım üstüne üstlük etkinliklere katıldığımda kupaları ben alayım. Rakı gibi milletiz vesselam. her şeyi bir masa da/bir araçta istiyoruz.
Düşünsene SEMA'da Türkiye'den arabalar var. Hem hepsine saplıyo hem de görselde 1. ... Dünya Modifiye tutkunları caddeye akmazsa şerefsizim.
Video mutsuzluk sebebi, adamlar döktürmüş.....
Belki yapılan araçlarda kalite yakalanır ama hiçbir zaman o kafada bir millet olamayacağız... şahine d.malan kızların olduğu etkinlikler var. gidenlerde belli. umut yok açıkcası.
1-2 ay evvel Bursa da kapalı bi pazar alanında yapılan hespata ''autoshow'' a gittim.. ne kadar barzo varsa mekanda. kapalı alanda egzoz patlatan gürültü yapan ne istersen var. birkaç tane sözde araç mankeni kız vardı zaten nerede kız var tüm barzolar etrafında. kolayını bulsalar çullanacaklar kızlara... 1000 yıl geçse bu tarzda organizasyon yapılmaz. Bizimkilerin modifiye anlayışı.
standart janta veya çin malı janta air yapıp arabayı basmak. ''stance'' olayını da yanlış anlayan bi milletimiz var. onun amacı jantın üstüne çamurluğu oturtmak. jantı çamurluğun içine gömmek değil :)
sıze bırsey dıyımmı su car show ısını bız techturkey olarak organıze etsek kı gecmıs senelerde bende yaptım tayfadan baska kısılerde yaptı mıs gıbı sorunsuz sekılde gerceklestırırız.kayıtlı kullanıcı ıle mekana gırıs seklınde sınırlı sayı lısteye gore gırıs modunda kapalı alanda cıcek gıbı organızasyon yaparız.buna supersportlu arkadaslarımız hard tune gtrlardı vs herkes gelır. yapmak ıstersek yaparız sıkıntı yok
bı el atarız ozaman kadayıfkıllılar olarak :D
6.06 By by baby :love:
Ayrıca bu nedir ya arabalar 0 mı :bravo:
Hay bubayn kemüüne..
Bizde yok mu çılgın arabalar? Var. Damak tadı yok mu? Var. Vizyon yok mu? En azından 80 milyonun %5 inde var. Azınlığız diyoruz ama bence Türkiye çapında 200 tane kucak dolusu emek verilmiş araba var.
Neden biz de böyle bir şey yapamıyoruz? Kapalı pazar alanında FarzetKimoto intercoolerlı hondaların üzerindeki jartiyerli eskortlar yerine F1 pistimizde samanlık çıkışlı NSXler GTRlar Supralar Ferrolar Lambolar olsa. Elit kesim olarak (%1 lik kesim) arabalara doysak. Ne biliyim amk onlarda var bizde yok diyeceğimize elimizde olan en iyilerle bir şeyler yapsak artık. Çekimler içinde aramızdaki sağlam youtuberlar fotocular güçlerini birleştirip sapasağlam bi video çıkartsak.
Çok ekstrem birşey hayal ettiğimi düşünmüyorum açıkcası. Bu işi organize edecek birsürü @STP abinin tabiriyle kadayıf kıllı abilerimiz mevcut. Yapın bi güzellik be
aynı araçları biz yapamazmıyız yaparız ama ülkemiz şartları sağolsun 10 liralık şey 100 lira olunca parası olanın bile yapası gelmiyor
Vardır illaki ama zombi gibi çoğalan, farzetki gençliğinden korumak lazım, belli başlı araçları kişileri takip edip gizliden gizliye davet edip yapmak lazım böyle nezih bir organizasyon çıksın isteniyorsa. Davet alanlara tembih edilecek hatta eşine, kardeşine, dostuna kimseye çaktırma gel diye :) Zombiler hiç ummadığımız kadar yakımımızda olabilirler.
Facebookta Buğra Akpınarın TheMakina sayfasını bir çok kişi takip ediyordur forumdan, orda 16-17 yaşındaki apaçi adaylarının yaptığı paylaşımları gördükçe kahroluyor insan, gelecek *** içinde diye. Adamın çektiği her çalışmayı zevkle izliyoruz, belli bir kalite var, oraya bile sızmışlar
Muazzam güzellik yaa fena kıskandım. Ah canını sevdiğim ülkem ne zaman bizim heyecanlı arkadaşlar akıllanacak? ne zaman bırakacak sis farlarıyla park lambalarıyla oynamayı? Bizim ülkemizdede aşırı modfiyeli ama tek farı yanmayan sorduğun zaman "abi para yok şimdi farı değiştirmeye" diyipte milyarlarca para bir air ride sistemine harcayan ergenliğinin en üst seviyesinde genç kardeşlerimiz var. Sonra bu kardeşlerimizin arabası kırmızı ışıkta duramayıp sizin, bizim gibi büyük dikkatle baktığımız araçlara çarpıyorlar. Sırf freninine lastiğine bakmayıp reklam peşine, jant, egzoz peşine düştükleri için... 2017 senesine geldik hala muhteşem kondisyonda 60 model 65 model arabalar var. Geçmişte dedelerimiz ne güzelde bakmış o arabalara :) şimdi bizden geriye kalan tavanı kesilmiş, süspansiyonları yamuk, motoru zorlanmış, egzozu o biçim, camlarında stance works, brazzers gibi yazılar, bagajında bilmem ne chip tunning yok efendim bilmem ne garaj yazılı garip arabalar bizim çocuklarımız bizden hesap soracak eminim :)