Hayaller, hayatlar... :(
https://www.youtube.com/watch?v=STtexQ9SCjI
Printable View
Hayaller, hayatlar... :(
https://www.youtube.com/watch?v=STtexQ9SCjI
ae86 ve r34 ler harika.
yine polis kovaladı
Şu müziğe bitiyorum be abi
https://www.youtube.com/watch?v=yVpuFJwNBVk
aynı orhanlı-akfırat :D
Yav böyle ülke mi olur, nerede ü.t? Nerede şayin kaputunda oturan şişko kızlar? Nerede katlanabilir sandalyeler? Medeniyet bu mudur?
resimler hayaller...
otoparktan çıkarken bebek arabalarının, yaşlı ninelerin, bastonlu amcaların ,ilk okul çocuklarının önünde yanlamadıkları için videoyu beğenmedim.
Ben meetinge meeting demem kesici sesi olmayınca.
neon modası turkıye'ye gerı donsede ortam bıraz şenlense.. :D
dedeler baskına gelmiş
araçlar şahane ama
Ü.T.
Farzet Ki
Reçete
Matkap
Airsociety
davete gidemedikleri için sakin geçmiş
buluşmalar çok tadsız geçmiş
ben s2000 göremedim tokyocular neden sevmiyi acaba :)
Japonlara hayranım.
Çocukken biri uyandırsaydı da mülteci gibi de olsa şu Tokyo'ya gitseydim..
Trafik düzeni, insana saygı imkanlar vs.. zaten bütün hasta olduğum makinalar orda.. bir de Japonik bir hatun bulurdum jillett... :)
Bu herkese açık mı yoksa araçlar seçilmiş mi hani hiçmi zevksiz olmaz içinde hiçmi apaçi olmaz hepsini geçtim i*neliğine değişik bişeyler yapıp gelen olmadı :D
Aslında büyük bi organizasyon araçların seçilerek alındığı Türkiyede de olur , Ankarada armada da olduğu gibi
@Faruk_Vtec , @Emre-Dylan 3gün önce başladığım iş yerinde çalışan Ali abinin erada var beyaz accent era 15'' type3 jantlar sağda solda yeşil neon iş çıkışı bi 5dk çalıştırıp ısıtır dükkan önünde fena değil bende yapsam mı dedim görünce :D
Şu arabalar Türkiye'de olsaydı %90'ı " Türkiye katliamda bir numara!" başlığına konulurdu.
O beyaz NSX nedir öyle yaa :love:
beyaz NSX gece gece kahretti :Deli::Deli:
Adamlar metroya binerken bile nizami ve düzenli şekilde inene de yol vererek biniyorlar. Böyle bir buluşma olması ve apaçilik olmaması bence çok doğal, ben açıkçası şu dünyada japonlara imreniyorum. Millet olarak harikalar ve alçak gönüllüler en azından benim iş yerimde gördüğüm japonlar öyle diyebilirim. Neon işi kafamda ciddi ciddi ama çekiniyorum apaçi muamelesi görmekten, görsel olarak bence harika tabi "pavyon specte" olmamalı :)
Detaylarına ulaşılıyorsa bakmak gerek yani tamam adamlar çok nizami ama hiçmi farklı ülkeden gelip yaşayan zevksiz yok , bu tip örnekler çoğaltılabilir eğer girişte araç seçimi olmadı her araç alındıysa helal olsun :)
araçlarda hep sağlam araçlar aralarında b sınıfı bi arabaya bişeyler yapıp giren göremedim nsx , supra , klasikler vs burada olsa araya küçümsemek için demiyorum imkan ve zevkten dolayı çok iyi yapılmışda olabilir basitde ama bi era , doblo , tofaş vs araç katılırdı
Eğer seviyosan açıp gezmekten zevk alacaksan yap kim ne demiş önemli değil :)
Porsche ye helal olsun diyenleri şöyle alalım :)
zevksiz hödüklerde vardı arada :D
Herkes birbirinin kopyası olmaya çalışıyor bizde ondan aynı araçtan 19293882 tane var. Bakın zevk değil ciddiyim o yaptı beğenildi( buda neyse ya başkası beğenmek zorunda gibi) aynısını yapayımda facede fenomen olayım düşünceleri vs vs arabanın camında stance works yazıyor kornaya basıyor nuri alço diye bi korna :D :D
Gece gece sinirlerimi kızdırdılar yine...
kültür farkı var işte arada, adamlarda taşkınlık vs yok bizdeki gibi. Mutlaka yapan vardır ama belli ki yaygın değil.
Zevk konusunda da, japonlarda zevksiz adam yok değil. örnek vermek gerekirse buyrun :D
ド派手LEDランボルギーニ軍団 夜間首都高爆走編 パート1Tokyo Midnight LED Lambo Run Pt.1 Morohoshi-san BEST VIRAL 2014 - YouTube
ama sanırım herkes kendi habitatında takılıyo, birbirlerine salça olmuyolar
bir değil iki değil, bir sürü var bunlardan. Oralarda olan bi modifiye kültürüymüş. Hay ben öyle modifiye kültürünü dedirtiyo her gördüğümde
http://2.bp.blogspot.com/-UU0gOZYSBF...lambojapan.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=lyEUZ1o6svM
Kornaya ve 1.57de vites küçültüp uzamasına dikkat :)
yapmayın şöyle şeyler kardeşim :D
Gözlerim yerinden çıktı. Tşk.
Ulan ortama bak ya... moral bozukluğu aq
bizde de tırcı versiyonu var bunun
TIR MODİFİYESİ BOYLE OLUR..... - YouTube
Bu adamlar zamanında Atam Bombası yemişti, şimdiki durumlarına bak. Helal olsun. Biz de böle malak gibi ağzımın suyu aka aka bakalım.
90'lardaki japon otomotiv endüstrisini şimdikiyle karşılaştırınca, kendi ülkemmiş gibi üzülüyorum. gerçekten büyük bir kültür gözümüzün önünde tarih oldu.
honda'nın senna ile yükselişi, 80'lerden temelleri atılıp, 2000'lerin başına kadar önü alınamayan typer efsanesi. toyota'nın ae86'sı, suprası. nissan'ın silvia'ları ve skyline'lar. mazda'nın rotary efsanesi, fc, fd rx-7. 2 senede bir kasa değiştiren, ralli'yi baştan yazmış mitsubishi evo'lar. zamanında birbirlerinden başka rakipleri yoktu. hepsi tarih oldu.
bugün hiç bir type-r japonya'da üretilmiyor. mazda wankel üretimine çok uzun bir ara verdi. son evo da 2011'de banttan indi. supra zaten sistemin açığıydı, bir daha haber alınamadı. tamam gt-r r35 ile devam ediyor ama aynı ama fiyatı-performans skalası çok farklı bir boyuta geriledi.
keşke aynı ivme tekrar yakalanabilse. japon'ların otomobil anlayışı, bizim kültürümüze avrupalılardan daha yakın. neyse ben mağarama dönüyorum. bir iki doz best motoring alayım.
s2000'den ne istediniz allahsızlar :D