Arabayla epey uğraştık, kısık halinde otopark ekibi test videosu çekti. Epey eğlenceli oldu. Umarım beğenirsiniz.
Mitsubishi Evolution IX | TEST - YouTube
Printable View
Arabayla epey uğraştık, kısık halinde otopark ekibi test videosu çekti. Epey eğlenceli oldu. Umarım beğenirsiniz.
Mitsubishi Evolution IX | TEST - YouTube
İzlerken cok keyif aldim, aracinizin da masallahi var. Kazasiz keyifli surusler dilerim. Sinanin surat ifqdelerinden arabanin nasil gittigi belli oluyor :)
Çok keyifli bir araç belli Sinan yüzündeki orgazma sonucu oluşan tebessüm herşeyi anlatıyor
Eski evo 8 sahibi olarak imrendim
Nazar etmeyiz inşallah
Allah kazasız belasız kullanmayı uzun yıllar nasip etsin
Araç ve video çok güzel ellerinize sağlık :)
Obur konuya yazmistimda burda da dursun :)
Demin izledim arabada Bluetoothdan verdim hala popom titriyor cok guzel olmus arac tebrikler abi
Video ve anlatım çok keyifli olmuş..
Çok ciddi anlatmışım. Komik geldi güldüm epey.
Videoyu izlerken benim yüzümde tebessüm oluştu Sinan da nasıl olusmasin.
Güzel araç, güzel video. Teşekkür ederiz..
9.40 dk çok güzel.Sinan gerçekten iyi kullanmış hem arabayı üzmemiş hemde bize yaşatmış.
Herşeyiyle çok güzel bi evo yaratmışsınız emeği geçenlerin eline sağlık ,keyifli sorunsuz sürüşler.
Keyifle izledim, aracinizin masallahi var emeginize saglik.
Maşallah tam bir yılan :) Kazasız belasız sürüşler :)
Çok keyifli video olmuş. Soluksuz izledim. Hem Sinan bey'in anlatımı, hem de sizin anlatımınız çok iyi. Arabaya zaten söylenecek bişey yok.
keyifli video olmuş otopark cizgi degistirmeye basladi guzel olacak umarim , arabaya maşallah ama sinanda yakinda patlar benden soylemesi :-)
turbo k20 vardı bı ara yanlısmı hatırlıyorum..
çok keyifli bir video olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
Çok iyi maşallah, makina evo olunca videoda güzel oluyor tabii,
Yerinizde olsam bunu hiç piste sokmaz, caddelerde bırakırdım
İzlemesi çok keyifliydi. Allah nazarlardan korusun. Keşke hızlanırken kadranıda görebilseydik, yüzlerinizdeki keyiften az çok tahmin ettik ama göreydik iyidi:))
Cok Güzel ve zevkliydi.Bira Sinan abi cidden arabanin irzina gecmeden gazlamasinida biliyor . Soluksuz izledim superdi :)
Tam cumartesi arabası tadında ve yetenekli maşallah
Çok keyifli bir video olmus. Emegi gecenelerin eline saglik.
Araç duruşuyla gidişiyle gerçekten çok iyi :icon_tup: Sinan da güzel anlatmış sizin ve Sinan'ın ağzına sağlık :) And'ın bu zamanda verdiği en iyi karar otoparkı Sinan'a bırakması oldu heralde :D
İlk defa Otopark videosunu sıkılmadan sonuna kadar izledim.
Gırptayla bakılan araç zaten. Sinan'ın bazı yerlerde gazlayıp sahibinin tutamaçtan tutması da ayrı bi güzellik katmış.
911T S'i 2 bar'da tokatlar demesine de sesli güldüm :D
Ayrıca bu aracın cidden pistte denenmesi gerekiyor. İnş o günleri de görürüz :)
Kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin.
Ben de zevkle izledim.
Ukalalık yok, bilmişlik yok, ben böyle mi ögettim bu nasıl ürün gibi havalar yok, dikte yok, gereksiz saçma sapan ve şımarık hareketler yok.... Araba da rafine değil zaten. En azından 2 kere rafine :D
Sinan'a ve sahibine de başarılar, arabaya da maşallah :)
Araç zaten muazzam, siz de oldukça mütevazisi birisiniz :)
İlk defa ben de sonuna kadar izledim videoyu, bence şimdiye kadar test edilen en özel ve güzel araçtı.
Araç nokta olmuş gerçekten abi maşallah bi an kendimi senin yerine koydumda gazlarken ben olsam şşş yeğenim napıyosun sen diye gelirdi aklıma o virajlı yollarda :D
Abi videoda çocuklarınız olduğundan bahsetmişsiniz.Ben şeyi merak ettim özel değilse oğlunuz var mı ve böyle bir arabaya sahipken nasıl başedebiliyorsunuz :)
Özel değilse merak ediyorum sanki 41 yaşındaki halimi izlermiş gibi oldum,enerjinize ve aracınızda 41 kere maşallah,kazasız belasız günler niyaz ederim.
Gazlarken Sinanın yüz ifadesini görünce bastım kahkahayı. :D
Kalite budur arkadaşlar. Vıcık vıcık espriler yok en azından yani. Ben böyle videoların devamını bekliyorum açıkçası. Yeni veya ikinci el bir aracın videosu olup olmaması önemli değil; bişey katıp katmadığı ve en önemlisi de güzel vakit geçirtip geçirtmediği önemli. :)
Çok keyifli olmuş Ozan abi,kazasız belasız gazlamalar.
Birde STI'la çekersiniz inş.
Ne güzel olmuş anlatım araca maşallah diyelim, keyifle izledim sıkılmadan, elini ayağını boşaltır cinsten makina
Video harika ,tam tadında seyirden sonra güzel dedirten tarzda olmuş .
Arabaya zaten kocaman Maşallah .
Maaşallah ozan abi evo cok iyi olmus.
Videoda cok guzel olmus.Sinanada basarilar diliyorum.Tek basina daha guzel olur Otopark.En azindan bi cizgisi olur programin.
Gazlama konusunda benim icim gitti valla :) Kolay kabul edilecek bi durum degil ama sinanda hakkini vermis.