https://www.youtube.com/watch?v=kxUn0aRHwNM
Yok Boyle Arac Satış Sistemi! Japonya'da 2.El Araba Alım - Satım (Guncellendi) - YouTube
Bugün tesadüf gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=kxUn0aRHwNM
Yok Boyle Arac Satış Sistemi! Japonya'da 2.El Araba Alım - Satım (Guncellendi) - YouTube
Bugün tesadüf gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Bugün tesadüfen gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Bizde geliþmiþ ülkeyiz ya tabi. :) Adamlar atom bombasý yemesine raðmen nerelere geldiler, helal olsun..
Beyaz Sistem de 2. el araçlarý bu þekilde benzer bir müzayede ile satýyor. Tabi bizde 10-15 saniye sürmüyor, uzadýkça son saniyelerde fiyat yükseldiðinden sündürüyorlar :)
soran olursa onlar gavur biz müslümanýz
Oranýn Ünal Turaný RWB düþünün artýk aradaki farký :)
yerleþebilme imkaným olsa bir dakika bile düþünmeden gideceðim tek ülke.
Çok güzel bi sistemleri var, çok þeyi aþmýþlar.
bizde 100 bin km onlarda 70 bin :D takýntýsý varmýþ.
Oralarda doðsaydýk ne olurdu sanki
hani boya ölçme cihazý ile araç baþýna gelen yengeçlerden yok, hani nerde alýrken satýcý anahtarý alýcýya uzatýrken çekilmiþ resim ??? ne 15 i 5 saniyede harcadýlar prius u..... olmaz böyle ticaret.
Bir ara youtube kanalýný kapatmýþtý bu japonik ailevi sebeplerden dolayý, tekrar açmýþ demekki.. Japonyadaki Türk elçisi gibidir kendisi, kaliteli yayýn yapar
13bin€ her þey dahil r34, yanlýþ görmediysem extra jant lastikte var, ama motor kapaðý ilginç geldi.
Esasen bence de yanlýþ o þekilde yaftalamak ama bu þekilde konular açýlýnca kanalý kapatýp, on binlerce izlenen o kadar videosunu kaldýrýnca herkes kuþkulandý..
Aynen Aksel o þekilde açýklama yapmýþtý ancak iþin gerçek yüzü o deðildi. eksisozluk'te felan konu açýlmýþtý buna dair. Adam iyi gidiyordu sempatikti ama sonra tasý taraðý toplamak deyimini gerçekleþtirdi. Hani ailesine vakit ayýramýyorsa yeni video çekmez olur biterdi. Ancak yüklenen tüm videolarý kaldýrýp, kanalý kapatýnca ki bir de fenomen olma yolunda giderken, söylentilere hak vermedim deðil.. :)
Bu arada sen napan ne eden Aksel beaa? :)
Adam çiziði rapordan buldu yahu.:D Km takýntýsýna hayret ettim gerçekten.
Acaba neden km takýntýlarý var?
Japonlar takýyorsa bi bildikleri vardýr.
Bundan sonra bende takýyorum.
En hoþuma giden þey x-ray gibi bir cihazdan geçip aracýn kaporta expertizi yapýlmasý..
70bin takýntýsý süpermiþ birde.. Aklýmdan 70bin sonrasý araçlarý bize yollasalar ne güzel olur, hani 3. dünya ülkesiyiz yaa.. :D
Adamlarýn ekspertiz olayý aþmýþ ciziði bile sýnýflandýrmýþlar bizimkilerde nerde çakarým derdinde :). Ayrýca o örnek gösterdiði Toyota Aqua dediði 30küsür binde simsiyah olmasýna raðmen ciziksik gibi nerdeyse dümdüz yuh dedirtti :D
Bu konu ile ilgili deðil ama geçen Carviser'ý izliyorum bilenler vardýr Amerika'da þu sýralar kendileri..
Adam deli gibi yaðmurda gezdi bir dünya yol yaptý, sonra geldi mirofiber bez ile ýslak arabayý kuruladý bez çok az kirlendi..
O km bizim burda yap arabayý arýndýrman için 2 kere köpükle yýkamak lazým..
imrenmemek elde deðil..
mavi r34 efsane görünüyor :D japonca kursu önerisi olan var mý :D
beyfendinin kanalý kapanmýþ videosunun yeni linki bu;
https://www.youtube.com/watch?v=bqwW0xuvJn0
yeniden kapanýrsa daha video çekmem diye giderini de yapmýþ :D
faruk bey geri dönmüþ:
Japonya'da Subaru Showroom | Japonic - YouTube
Her þey iyi güzelde bu arabalar 180 km/h geçmiyor ...
Olmazda oldu diyelim R34 ü Ýstanbul a getirdim ...
Fluance bana selektör mü atacak ?
son attýðým videoda bahsediyor arkadaþ zaten japonya yollarýnda kendini kýsýyormuþ beyin piste çýkýnca duzeliyormuþ.. yazýlýmla da iptal olabiliyor. avusturalya ya r34 yollamýþtý faruk abi orda anlatmýþlardý