-
EtİketÇİlere gelsİn 89' Şahİn
-
-
Maşallah allah kaza bela göstermesin , yanlız amerikan park ve app plaka olayı olmamış onları eski haline getirirseniz daha bi hoş olur
-
-
Maşallah şahine fakat app plaka etiketçilikte yok. amerikan parkta adı üstünde amerikanlara özel birşey. Orjinal plakasının ayısından bastırırsan tadından yenmez.
-
Maşallah.Trsiz plaka olmalı bence de. Momo jant harika , tek başına bile güzelleştiriyor aracı. :)
-
Kendinizi üyeler kısmında tanıtmamışsınız etiketçi.
Bu arada sağ ayna neden yok ? MaaŞAllah.
-
Maşallah çok güzel kazasız belasız.. :)
-
Satın aldığın gün daha güzelmiş. hayırlı olsun
-
Etiketçi bir arkadaşıma sordum,eski şahinlerde sağ ayna yokmuş öyle dedi ve aydınlandım.
-
Tofaş sağolsun paspas ve sağ aynayi aksesuar olarak satıyor du
-
maşallahı var. oldukça diri aracınız. yalnız plaka orjinaline dönülmelı mutlaka aşırı göze batıyor.
-
Maşşallah temiz kalan bir araç. App , amerikan park ruhu bozmuş. Ön camdaki da sanırım almanyadaki araçlarda bulunan park uyarısı onunda çıkmasından yanayım yerli arabaya uymamış. Haricindeki herşeyin maşşallahı var.
-
keşke orj. plakaları değişmeseydin araç ilk hali ile daha orj. duruyormuş.
-
Etiketçiğ qardeşim eyvallah....
Ama etiketçiliğde benım bıldıgım cakma sunroof da olur...
-
Maşallahı var gerçekten aracın, plakayı TR' siz eski tip bastırırsanız duruşu daha da güzelleşir aracın. SF330' lar hala bulunuyormu? Öne 2 tane Hella sis taktınızmı daha da güzel olur. Kazasız belasız.
-
Tr siz plakaya dönülse,Amerikan park kalsa kalan lastik, jant gibi şeyler çok daha güzel ve zamanının gözükecektir
-
-
maşallah ön taraf 2 takım hella istiyor :)
Tesisat olarak neler var acaba ? iç resimlerle konuyu güncellersen seviniriz
-
Trsiz plaka şart hella larda şart geri kalanı maşşalah
-
eski hali daha hoşmuş bence
-
Hayırlı olsun yeni şayinin.
-
Ben olsam plakayı değiştirmezdim.
Taktığın jant lastik çok güzel. Hella farz.
Kapkara serilerden Pioneer'da alırsın ilerde.
Sağ aynanın canı cehenneme. :)
-
Alıntı:
Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı
Kendinizi üyeler kısmında tanıtmamışsınız etiketçi.
Bu arada sağ ayna neden yok ? MaaŞAllah.
Çünkü sağ ayna o zaman opsiyoneldi( hatta tofaşlarda hiç olmayabilir bile.) Sadece solda ayna vardı. araç etiket olduğu için orjinalliği bozulmasın diye takılmadı. ; )))))))))))))))
-
Teşekkürler yorumlar için ama eksikleri var daha halledicez yavaş yavaş inşallah
-
Cam silgi kollarınıda vermiyormuydu Tofaş :)
-
Nikelaj 3 noktalı amerikan silecekleri var gakat frezesini yaptıramadığım daha takamadımm
-
Emeğine sağlık Maşallah :)
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Arabayı görür görmez kafamın içinde çalmaya başladı
"Önce bir kaç damla yaş...... Gözlerimden süzüldüü......... Benim miydi bu düğüün...."
-
App plakanın etiketçilikte olmadığı ilk defa duyuyorum ayrıca arabaya yakışanı yapmaya çalışıyorum elimde geldiği kadar kendim yapıyorum yinede sağolunn :)
-
Maşallah
Cengiz babada ne söylemiş yaf
-
Tr siz plaka daha çok "nostalji" denen kavrama uyduğu ve yakıştığını için demiştim. Bu arada sf330lar hangi yılın üretimi acaba? İç kısımdan fotoğraf varmı ?
-
Alay şekilde yorum yapanları anlamıyorum. İnsanların sevdiği şeylere gönül verdiği şeylerle neden dalga geçiyorsunuz?
-
Alıntı:
SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı
Tr Bu arada sf330lar hangi yılın üretimi acaba? İç kısımdan fotoğraf varmı ?
SF330'mu onlar ya?
Vay anam vay nerden buldun kardeş? :)
-
Alıntı:
osmanaydo Nickli Üyeden Alıntı
SF330'mu onlar ya?
Vay anam vay nerden buldun kardeş? :)
Aynen SF330, bi ara momo ve sf 330 ikilisi satan görmüştüm. sanırım 4+ fiyat istiyordu :D (baya oluyor bakalı)
-
Standart kalsa daha iyiydi bence, güle güle kullan.
-
Lastikler 1993 üretim lastiğin üzerinde yazan bu şekil ama tel kırığı falan hiç bi kusuru yok :)
-
maşallah,çizgileri güzel duruyor.
-
Etiket diyince STP'nin makineyi tek geçerim :)
-
Alıntı:
HasanÖzgür Nickli Üyeden Alıntı
Lastikler 1993 üretim lastiğin üzerinde yazan bu şekil ama tel kırığı falan hiç bi kusuru yok :)
maşallah. Başka neler yapmayı düşünüyorsunuz?