Merhabalar;
E38'i satınca uzun zamandır peşinde olduğum bir E34 vardı geçen 2 sene sonrası aracı almak kısmet oldu
Araç 95 aralık üretimi 233.000 km de fabrikasyon
çoğu parçası orjinal korunmuş şekilde araca uzun yıllar binmeyi düşündüğüm için birçok parçasını sıfır olarak tedarik ediyorum yaptığım değişiklikleri ve yapıcaklarımı bu konu aracılığı ile paylaşıcağım
Maşallah emsalsiz güzellikte. Allah kaza bela vermesin.
12-03-2017, 15:31
berkayoz
Almanya'dan aldığım Sticker'lar Yangın Tüpü Plakalık Ve Fischer Torpido içi Cdlik 540i lip far arka kapakları akü kutup kapakları M5 individual iç kapı kolları bakım parçaları vs diğer parçalar
Aracı alır almaz ağır bakıma soktum orjinalliği korunmuş fakat kafamda eksiklikleri vardı değişen parçaları;
Tüm Kayışlar Gergiler
Fan Termiği Termostat
Tüm Sıvılar ve Antifiriz
Liqui Moly Motor Yağı
6 Adet Bobin
Vanos Tamir Takımı
Aracın Tüm Takozları Şanzıman,Motor,Amortisör
Yürüyen Aksamdaki Parçalar Rotlar Vs Lemförder ile değişti
6 Köşe Şaft Askısı Şaft Takozu Travers Takozu
Ön Arka Poryalar Bilyalar
Lambda Sensörü
Tüm Contalar
Külbütor Boyama
Direksiyon Hortumları Ve Haznesi Yenileme
Kaput Ve Bagaj Amortisörleri Stabilus Olarak Yenilendi
Motora Giren Tüm Hava Hortumları Yenilendi
m5 arka plakalık 4 adet amerikan park ve 4 kol M direksiyonu temin ettim fakat direksiyonu iç trim rengi ile uygun şekilde fotodaki gibi yapmak istiyorum tr'de bu işi yapabilecek biri varmı acaba?
"Bi gözlerimden ateş çıkaramıyorum abi dercesine duruyor"
İyi günlerde kullanın.
12-03-2017, 16:09
fatihdurutuna
Eski bir e34 kullanıcı olarak içimde kalan araçlardan diyebilirim. Aracınızın kondisyonu maşallah parmak ıssırtır, yapılanlar da fazlasıyla yerinde olmuş çok daha güzel olacağına da eminim. Hella reflektör bence şuan için aracın tek eksiği.
12-03-2017, 16:17
msk_bmw
Tehlikeli adamsın bro. Maşallah elinin değdiği bmw bambaşka oluyor.
12-03-2017, 16:18
stak67
maşallah çok güzel görünüyor. Alınan parçalarda harika :)
12-03-2017, 16:45
Oznsrl
Çorba içerken denk geldi konu fotolara bakıcam diye her yeri çorba yaptım haha :D
maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
12-03-2017, 16:56
berkayoz
Alıntı:
fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı
Eski bir e34 kullanıcı olarak içimde kalan araçlardan diyebilirim. Aracınızın kondisyonu maşallah parmak ıssırtır, yapılanlar da fazlasıyla yerinde olmuş çok daha güzel olacağına da eminim. Hella reflektör bence şuan için aracın tek eksiği.
hella reflektör ilk başta alıcaktım fakat başka bir techno araçta görünce siyah plakalıgın daha cok yakışıtırdıgımdan siyah plakalık aldım
12-03-2017, 16:58
berkayoz
Alıntı:
msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı
Tehlikeli adamsın bro. Maşallah elinin değdiği bmw bambaşka oluyor.
sıra sende artık boşladın bmw işlerini:)
12-03-2017, 16:58
berkayoz
Alıntı:
Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı
Çorba içerken denk geldi konu fotolara bakıcam diye her yeri çorba yaptım haha :D
maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
afiyet olsun kusura bakma:)
12-03-2017, 17:03
tremx
maşallah çok diri
12-03-2017, 17:10
immortalboss
Çok güzel yav.Kazasız belasız kullanın.Eğer özel olmazsa aracı ne kadara aldığınızı özelden öğrenebilir miyim? Bazı araçların fiyatını kestiremiyorum.Bu tür bakımlı bir BMW benim gözümde yenisinden daha albenili duruyor.
12-03-2017, 17:12
berkayoz
Alıntı:
immortalboss Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel yav.Kazasız belasız kullanın.Eğer özel olmazsa aracı ne kadara aldığınızı özelden öğrenebilir miyim? Bazı araçların fiyatını kestiremiyorum.Bu tür bakımlı bir BMW benim gözümde yenisinden daha albenili duruyor.
burdan yazabilirim aracı neredeyse 2000 model bir e39 parasına aldım hesabını siz yapın :)
12-03-2017, 17:16
immortalboss
Alıntı:
berkayoz Nickli Üyeden Alıntı
burdan yazabilirim aracı neredeyse 2000 model bir e39 parasına aldım hesabını siz yapın :)
E gayet normal.Bazı şeyleri alırken paraya bakmam.131 aldım 9 000 liraya.Millet güldü.5-6 da harcadım. :D Şimdi zarar edeceğim belki ama aldığım hazzı kimse bilemez.:o Kazasız belasız kullanın.
12-03-2017, 17:47
220T
Bu renk ve bu jant harika duruyor bu arabalarda.Güle güle kullanın.
12-03-2017, 17:56
EREN34
Maşallah. Aşlah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Affına sığınarak; telefon arkasında 1 tuş görünüyor. Ne işe yarıyor?
12-03-2017, 18:02
berkayoz
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Aşlah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Affına sığınarak; telefon arkasında 1 tuş görünüyor. Ne işe yarıyor?
elektrikli perde
12-03-2017, 18:06
berkayoz
Alıntı:
220T Nickli Üyeden Alıntı
Bu renk ve bu jant harika duruyor bu arabalarda.Güle güle kullanın.
çok teşekkürler konfor olarak optimum seviyede oldugu için jantları büyütmeyi düşünmüyorum
12-03-2017, 18:21
berkayoz
Haftasonu araç temizliği
12-03-2017, 18:24
tamerow
Çok güzel. Maşallah kazasız belasız güle güle binin.
12-03-2017, 18:54
Berkelyum
maşallah kazasız belasız :)
12-03-2017, 18:57
samara
Maşallah araç çok diri görünüyor
12-03-2017, 21:17
JJmusti
masallah , boyle temız aracların bılınclı kullanıcıda olması mutlu edıyor:)
12-03-2017, 21:49
free-hifi
Maasallah araca
Emeğine sağlık
Teyp orjinal e dönecek mi
12-03-2017, 22:05
berkayoz
Alıntı:
free-hifi Nickli Üyeden Alıntı
Maasallah araca
Emeğine sağlık
Teyp orjinal e dönecek mi
orjinal teyp bende duruyor fakat artık o teypler sadece kaset çalıyor ve ses kalitesi çok kötü acıkcası orjinal durucak diye kendimi radyoya hapsetmek istemedim bende orjinal görüntüsünü çok seviyorum ama bu teyp'i almadan önce cok arastırdım orjinal amber tona en yakın teyp bu
12-03-2017, 22:15
.::EmrE::.
Rengiyle ve orjinalliği ile kusursuz maşallah.
12-03-2017, 22:53
rebeloghy
Bazen kelimeler değil de yüzde bıraktığı tebessüm en iyi anlatır.. İşte öyle bir araç daha. En güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, mest etti.
12-03-2017, 23:47
Seyfettin777
Böyle arabaları nereden buluyorsunuz abi çok merak ediyorum, yaza ben de bir e34 almak istiyorum ama hep turşular kalmış.:(
Böylesine de benim bütçenin nefesi yetmez...
Ne diyeyim güle güle kullanın, dibim düştü pek söyleyecek bir şey yok.:D
Bu arada, e36'nın egzoz sistemi orijinal mi, değilse ne değişiklikler var abi merak ettim.
12-03-2017, 23:57
berkayoz
Alıntı:
Seyfettin777 Nickli Üyeden Alıntı
Böyle arabaları nereden buluyorsunuz abi çok merak ediyorum, yaza ben de bir e34 almak istiyorum ama hep turşular kalmış.:(
Böylesine de benim bütçenin nefesi yetmez...
Ne diyeyim güle güle kullanın, dibim düştü pek söyleyecek bir şey yok.:D
Bu arada, e36'nın egzoz sistemi orijinal mi, değilse ne değişiklikler var abi merak ettim.
***** site üzerinden pek araba almıyorum genellikle buluyoruz bir şekilde yoldan otoparktan vs
e36 da m3 supersprint egzost var araç 328
12-03-2017, 23:58
westalim
polis abimlerimiz den çelik yelek temin ettip konuya öyle girdik abi saygılar :D:P videoda araçlarda çalan müziklerin yer değiştirmesi lazım :D maşallah kazasız belasız..
13-03-2017, 00:29
2jz
Maşallah çok güzel gerçekten.
Görüntüyü bozmamak adına orjinal teyp durup yeni teyp torpidoya gömülebilirdi. Alınan teyp ipod uyumlu alınıp telefondan kumanda edebilirdiniz. Tabi pratik olmuyor.
Gerçi bu teypte iyi. En azından amber renk aydınlarması
13-03-2017, 07:29
by serçe
maşallah kazasız belasız rengide duruşuda on numara jantlarada dokunmayarak en iyisini yapmışsınız konfor konusunda üzerindeki jant ideal, birtek teyp olmamış onuda bu orjinalliğe şunu yakıştırırdım
cd23 cd43 professional rds hepsini kullandım daha önceki araçlarımda ses kalitesinde hiçbirşekilde beklentimi karşılamadı daha öncede belirttiğim gibi usb bluetoth gibi birçok güncel özelliğe sahip tamam bende orjinalciyim ama ses kaliteleri çok kötü orjinal teyplerin
13-03-2017, 17:28
İzzet Göçmen
Manisa temiz aracları sever saklar,fotograflardan anladım kazasız belasız cok güzel aracınız
15-03-2017, 23:08
JaSoN
Maşaallah bro Türkiyede sayılı e34lerden birine sahipsin. Araba da çok şanslı senin gibi bir sahibi olduğu için :)
16-03-2017, 07:26
ilbeyyagci
İnstada görmüştüm, ayrıntılarını da görünce daha da beğendim. Maşallah değerli bir araca sahipsiniz :) uzun yıllar elinizde bu ilk günkü kondüsyonunu koruması dileğiyle.
16-03-2017, 10:36
peace
Kardeşim maşallah sende araba eskimez gençleşir :)
16-03-2017, 17:38
berkayoz
Alıntı:
JaSoN Nickli Üyeden Alıntı
Maşaallah bro Türkiyede sayılı e34lerden birine sahipsin. Araba da çok şanslı senin gibi bir sahibi olduğu için :)
Alıntı:
peace Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim maşallah sende araba eskimez gençleşir :)
eyvallah teşekkür ederim ustam ve topalworks adminim
16-03-2017, 17:40
berkayoz
Alıntı:
ilbeyyagci Nickli Üyeden Alıntı
İnstada görmüştüm, ayrıntılarını da görünce daha da beğendim. Maşallah değerli bir araca sahipsiniz :) uzun yıllar elinizde bu ilk günkü kondüsyonunu koruması dileğiyle.
ziyarete gelicem aklımda havalar iyice güzelleşsin direksiyonu falan değiştireyim