in car
in car 2
in car 3
tıkla
tıkla
inside of vtc :)
vtc ateş ederken :)
Printable View
Valla hava kötü kamera kötü her şey kötü de, bir de kamerayı yan tutmuşsunuz tam olmuş :)
Kim gecio kim ediyo pek belli olmuyo :( Zaten tepetaklak :D
Her 2 aracada masallah diyelim :)
kesin utku geçilmiştir
bence yavaş daha cok çalışması lazım :D:D:D maşallah
utkunun arabanın maşallahı vardı bende denemelerde araçtaydım öyle böyle gitmiyor baş ağrım geçmedi hala fazla binmemek lazım arabaya...sadece maşallah demek lazım şimdilik en hızlısı bence vtc
Sinan a maşallah diyorum
Utkuya oha diyorum
tam olmadı deneme sinanın araba basınc düşüosu ama fark baya oluo utku geçio
vtc ye binmemle arabama küsmem bir oldu tek kötü yan bu
ama 250km ye bu kadar hızlı çıkmamıştım ayrı bi heyecan oluyor
Sinan 1.2 civarı yerine 1 barda yürümüş bi sorunu vardı sanırım utkuda 1.3 yürüyordu
VTC li arkadaşı izmire bekliyoruz.
araç içi videolarıda yüklüyorum
ahahhahaha tolga kavgada sölenmez bu laf olm
200 ün videosu varmı sende
yok bende bişey... Tünayda olabilir çeken oldumu bilmiyorum
kabloyu buldum halıl abı ıle cagların vıdeosu gelıyo:D
http://www.youtube.com/watch?v=9nfw65FbYYI
ahada geldı:)
2 aracada maşallah.
Aramayanlara da ayrı bı tşk edıyorum :D
hava iyi ve yerler kuruyken bişeyler yapalım madem :D
Halil abi fena valla 0.4 basıyor bide :D
bu arada bı kac acıklama yapsak ıyı olur...cunku sonradan edılen laflar ıle kendı arkadaslıklarımız zedelenıyor...
en basta kesınlıkle cok eglencelı bı gundu basından sonuna sureklı gulduk...
ıkıncı sınanın arabasında basınc dusmesı wardı ancak basınc dusmese bıle sonucun degısmeyecegı konusunda hem fıkırdık...
burda bır basarısızlık yok bence...neden? utku kardesımız belkı kızar dıe specler hakkında bılgı veremıyorum ancak gavurların all motor dedıgı turden dıyelım ısterse o acıklar...ayrıca o cıvıc zaten maxımum bu gucler ıcınde yapılmadı daha cok gıderı var...
sonucta bu vıdeo ıkı arabanın denemesı olarak degılde nasıl gıttıgı bellı olan bır aracın vasıtasıyla bızım delı utkunun arabasının nasıl gıttıgını ogrendıgımız bır vıdeo olarak algılanmalı...
ayırca bır vıdeonun sonundakı oha oha noluyo seslerı utkunun frenlerınden gelen kıvılcımlar ıcındı buda bır dıp not olsun...
bu arada sınanın arabasına turbodan sonra ılk kez bındım cok fenaydı cıvı fln yalan yaw:D:D
o yol nasıl bir yoldur ya. neresinde ankara'nın.. tüm araçlara maşallah güzel gece olmuş.
Can bu gece bekleriz olmadı ama sen bizi takip et :D
tünay o kıwılcımların adresi colin abiymiş bugün duyduğuma göre.nası bi balata seçti acaba:D
2 aracada masallah..s2k ztn bıldıgımız sıkı yuruyen bı arac..burdan anlıyoruz ku utkunun araba cok ıı olmus:D
Can gece inş espri yapmıyıcaksın :D